Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samsung Galaxy S4 Gamepad ile Duyuruldu


     Akıllı telefonların dokunmatik ekranlarında bazı oyunları oynamak gerçekten de çok zor. Şu ana kadar bazı alternatif çözümler ortaya çıksa da bunlar yetersiz kalmıştı. Şimdi Samsung Galaxy S4 ile birlikte duyurulan Gamepad ile bu sorun çözülebilir.
 
    Samsung tarafından geliştirilen bu kontrolcü Galaxy S4'e bluetooth ile bağlanıyor ve güç kaynağı olarak ise AAA piller kullanıyor. SNES kontrolcüsü ile Xbox 360 kontrolcüsünün bir birleşimi gibi görünen bu kontrolcü özellikle FPS oyunu oynarken büyük rahatlık sunabilir.
 
   Özellikle kontrolcünün iki adet analog çubuğa sahip olması sevindirici bir durum. Bakalım bu gibi kontrolcü aparatları sayesinde akıllı telefonlar PS Vita ve 3DS'teki oyuncu kitlesinin sempatisini kazanabilecek mi?
    
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg action monster hunter capcom
Santa Monica: The Last Guardian ile İlgimiz Yok Saints Row 4 Duyuruldu + İlk Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Birşeydiyicem

15.10.2013 15:48:23

0
online oyunlarda rakibini bezdirmek için birebir. fifa 2014 online'de akarsın.

Stygián

17.3.2013 10:24:23

0
Gereksiz.Ds3 de bağlanıyordu hepi topu 3-5 kere bağlamışımdır.Telefonda oynamanın ne anlamı kalıyor...

bkaakco

15.3.2013 22:46:32

0
Vay be oyun oynarken büyük kolaylık sağlar herhalde. Düşünsene konsol gibi joystick ile oynarsın tak tak.

On.E

15.3.2013 22:36:20

0
Burada da mı var Samsung-Apple tartışması yeter. @\\RivenDeLL// Kimse iPhone'u donanımıyla savunmaz, özellik diyorsan iOS için alır alan zaten ve tasarım için.Performans ve App zenginliği isteyen adam iOS varken Droid'e bakmaz.Ekstra biri sürü şey bekleyenler ise Droid varken iOS'a bakmaz zaten.Ama Droid'İn performans sorunları olduğu hala açık. Gelmiş o kadar yazmışsın özellikleri de bir güzel de şişirmişsin.Öncelikle S3'te de GPU konusunda çok eleştirilen Samsung çözünürlüğü büyütmesine rağmen iPhone 5'in hız aşırtılmış versiyonu neredeyse ismi farklı ama bir iki şey dışında performans aynı.One'ın GPU'su ile en fazla eşit olur. İşlemci 8 çekridekli olayı reklam olarak kullanılıyor ama aslında 4 çekirdek var, daha doğruus zayıf 4 çekirdek ile güçlü işlemci aynı anda çalışmıyor, sen 8 çekirdeği birden performans alamayacaksın üstüne alsan bile güçsüz işlemci ne kadar fark ettirecek. 4S'ten 5'e geçinde büyüyen 0.5"lik boyuta bir sürü laf edildi fark yok diye, şimdi Samsung'un çok az farkına ideal diyorsunuz. Amoled ekran var hala PenTile, üstüne HTC ppi değer olarak daha üstün her ne kadar pek farkı yok ama sen çok önemli gibi yazmışsın. iPhone almak isteyen zaten belli şeyler için alır ama One ve Z'de varken piyasada üstüne S3 de ortadayken bu telefon fiyasko olmuştur.Ben benchmarklarda farkını bile hissetmeyeceğim 3-5 puan fazla alayım tatmin olayım diyorsan sen bilirsin. Habere gelirsek telefon hakkında duyduğum en iyi özellik bu oldu, cidden her oyuna destek verirlerse büyük ekranın da etkisiyle en başarılı oyun deneyimini sunar mobil alanda ama Droid olması bu yöne gölge düşürüyor.

Hoid

15.3.2013 20:32:29

-1
quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

Aslında doğru . Iphone çok kibar karizma bir telefon. Bu yanını bende seviyorum ama işte biraz performans isteniyorsa samsung tercih edilmeli. Ama sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru seçimi yapmışsınız . Fakat s4 tv kumandası gibi, dandik derseniz benim gibi karşı çıkanlar çok olacaktır. Hani bu tür, dandik, tv kumandası gibi bir şey deyince okuyanda yan sanayi malı, uydurma bir şey gibi algılıyor. Anladığın kadarıyla size hitap eden bir telefon iphone. Ama samsung içinde "dandik, tv kumandası gibi." demez isek daha doğru olur diye düşünüyorum
Zaten ben kendi adıma diyorum hepte belirttim bunu . Herkes öyle diyor böyle diyor demedim demem de zira milletin lafına bakarak bir şey alınmaz . Ama dediğim gibi telefonda oyun oynanması bana saçma geliyor , otobüste giderken angry birds ya da daha core oyunlar oynabilirsiniz ama bu seferde telefon ısınıyor ve şarjı bitiyor . Ben bu yüzden telefonu telefon ihtiyacım için kullanıyorum yukarıda da belirttim . Oyun oynayacaksam eğer evde konsolumda oynarım ben bende sony ve xbox mevcut hatta high-end PC yede sahibim . İşte SAMSUNG un telefonları ben beğenmiyorum . Ama gel gelelim TV me ve monitörüme 2 side SAMSUNG çünkü TV de monitörde gerçekten başarılılar . Dediğim gibi hitap meselesi .

any77

15.3.2013 20:25:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL @\\RivenDeLL// Bilgiler için sağol ama ilgilenmiyorum . Benim için yazdığını söylemişsin sağolasın sen memnunsan telefondan kullan ben hiç bir yerde SAMSUNG tuu kaka ellemem sakın almayın demedim. Dediğim şey bana göre yani kendim adıma söylüyorum dandik ve TV kumandası gibi ayrıca ekranı büyük bana hitap etmiyor dedim . Tutupta ben burda iphoneun özelliklerini sana savunmama gerek yok anladığım kadarıyla sen zaten konuya hakimsin biliyorsun neyin ne olduğunu Yalnız şu var yukarıdada yazdım telefon bana hitap ediyor ve benim hoşuma gittiği içinde gidip alıyorum . Aynı şey senin SAMSUNG için düşündüklerinle aynı . Demişsin ya ekranı şöyle böyle işte aynı şeylerde benim için geçerli . Telefonun ısınması bilmem ne yapması benim umrumda değil niye biliyor musun ? Çünkü ben telefonla oyun oynamıyorum saatlerce internette dolaşmıyorum . Açıyorum ben telefonla konuşuyorum , mesaj çekiyorum merak ettiklerimi siri ye soruyorum . Güzel bir an yakalarsam fotoğraf çekiyorum ama telefonum ısınmıyor . CUSUAL de diyebilrisin bana ben sorun etmem böyle kavramları . Dolayısıyla donanımı gayette yeterli buluyorum ben iphone un ha sen bulmazsın beni ilgilendirmez . Artı olarak telefon bana göre şık ve kibar fazla yer kaplamıyor ve kaliteli söyleyeceklerim bu kadar . Ha özellik yaz diyip durursan illa ki copy paste yapması kolay girere APPLE ın sitesindne teknik özellikleri yazarım da gerek var mı sence ?
Aslında doğru . Iphone çok kibar karizma bir telefon. Bu yanını bende seviyorum ama işte biraz performans isteniyorsa samsung tercih edilmeli. Ama sizin ihtiyaçlarınız doğrultusunda doğru seçimi yapmışsınız . Fakat s4 tv kumandası gibi, dandik derseniz benim gibi karşı çıkanlar çok olacaktır. Hani bu tür, dandik, tv kumandası gibi bir şey deyince okuyanda yan sanayi malı, uydurma bir şey gibi algılıyor. Anladığın kadarıyla size hitap eden bir telefon iphone. Ama samsung içinde "dandik, tv kumandası gibi." demez isek daha doğru olur diye düşünüyorum

Hoid

15.3.2013 20:09:17

-1
@\\RivenDeLL// Bilgiler için sağol ama ilgilenmiyorum . Benim için yazdığını söylemişsin sağolasın sen memnunsan telefondan kullan ben hiç bir yerde SAMSUNG tuu kaka ellemem sakın almayın demedim. Dediğim şey bana göre yani kendim adıma söylüyorum dandik ve TV kumandası gibi ayrıca ekranı büyük bana hitap etmiyor dedim . Tutupta ben burda iphoneun özelliklerini sana savunmama gerek yok anladığım kadarıyla sen zaten konuya hakimsin biliyorsun neyin ne olduğunu [:'(] Yalnız şu var yukarıdada yazdım telefon bana hitap ediyor ve benim hoşuma gittiği içinde gidip alıyorum . Aynı şey senin SAMSUNG için düşündüklerinle aynı . Demişsin ya ekranı şöyle böyle işte aynı şeylerde benim için geçerli . Telefonun ısınması bilmem ne yapması benim umrumda değil niye biliyor musun ? Çünkü ben telefonla oyun oynamıyorum saatlerce internette dolaşmıyorum . Açıyorum ben telefonla konuşuyorum , mesaj çekiyorum merak ettiklerimi siri ye soruyorum . Güzel bir an yakalarsam fotoğraf çekiyorum ama telefonum ısınmıyor . CUSUAL de diyebilrisin bana ben sorun etmem böyle kavramları . Dolayısıyla donanımı gayette yeterli buluyorum ben iphone un ha sen bulmazsın beni ilgilendirmez . Artı olarak telefon bana göre şık ve kibar fazla yer kaplamıyor ve kaliteli söyleyeceklerim bu kadar . Ha özellik yaz diyip durursan illa ki copy paste yapması kolay girere APPLE ın sitesindne teknik özellikleri yazarım da gerek var mı sence ?

The_Rahip

15.3.2013 20:07:57

0
Samsung'da hata gidip Apple gibi S3'ün sadece boyunu uzatıp donanımsal olarakta bir tık atıp satacaktı ah sen yok musun Samsung

digimon52

15.3.2013 19:55:17

0
@ \\RivenDeLL// Iphone 6 veya Iphone 5S cikdiginda görecegiz en son cikmis malin kalitesi taze olur tabi. s3 ile s4´du bir cep teline yani Iphone 5´e karsi vay canina.

any77

15.3.2013 19:47:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Galiba sen kim hangi telefon üstünde konuşursa gidip onu alıyorsun Ben de benim hoşuma gideni gider alırım , iphone 5 gayette güzel bir telefon çokta ucuza aldım balıklama değilde istersem kurbağlama atlarım bu kimi ilgilendirir parasını sizmi veriyorsunuz ? Ha o zaman konuşmayacaksınız. Gel gelelim donanıma banane kardeşim donanımdan ben telefonda sadelik ve şıklık arıyorum iphoneda da bunlar var . Yoksa özellik arıyacak olsam HTC telefonlara bakarım TV kumandası lafını iphone için kullandığını daha senden duydum şimdi bana TV kumandası gibi geliyor . Ayrıca kocaman ekranı var buda benim hoşuma gitmiyor . Ayrıca hiç bir firmanın fanıda değilim sonuçta para verip alıyoruz cihazları , şimdiye kadar ben iphone dan iyi bir cihaz görmedim benim isteklerimi karşılayacak o yüzden iphone kullanıyorum ha ileride daha başka bir firma daha kalitesini yaparsa onuda alırız ama dediğim gibi bence S4 fiyasko...
Bakıyorumda para da para diye tutturmuş gidiyorsunuz. "Parası olan alır, para, parasını sen mi veriyorsun, param var, iphone alıyorum param var" S4'ün neresi fiyasko söyler misin ilk başta. Biz burada uğraşıyoruz, özelliklerini yazarak savunuyoruz. Sen ise ben bunu beğendim deyip s4'ü sallıyorsun. Sırf senin için uğraşıyorum gerçi okumazsın ama: Ayrıntılı özellikler aşağıda. Genel özellikleri yazayım ilk başta: 1- 13MP'lik arka kamera mevcut. 2mp'lik ise ön kamera bulunuyor. 2- 5 inç ekrana sahip. S3 4,8 inç ekrana sahipti. 3- 7,99 mm kalınlığa sahip. Oldukça ince bir tasarım olmuş. 4- 16 GB / 32 GB / 64 GB gibi dahili hafıza seçenekleriyle gelen S4, 64 GB’a kadar MicroSD kart ile desteklenebiliyor. 8 Çekirdekli İşlemci: Üzerinde 8 çekirdekli bir işlemci bulunan Samsung Galaxy S4, ARM’nin big.LITTLE mimarisine sahip. 4 yerleşik ve 4 de sanal olmak üzere 8 çekirdekten oluşan S4, 4 adet süper güçlü ARM Cortex A15 tabanlı işlemciye sahipken, 4 adet de Cortex A7 tabanlı sanal işlemciyle gücünü tamamlıyor. Ayrıca işlemci 28 nanometre teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji ile işlemci çok daha az ısınıyor. Bellek: 2 GB LPDR3 RAM’in kullanıldığı Galaxy S4’te, kullanıcının ve telefonun her türlü gereksinimini karşılayabilecek bir cihaz olmuş. Samsung ekran camı için ise "Corning Gorilla Glass 3" tercih etmiş. Bu şekilde Samsung ekranın berraklığını ve çizilmezliğini korumuş. Yalnızca 7.9 mm inceliğe ve 130 gramlık hafifliğe sahip amiral gemisi, iddiaları doğru çıkaran polykarbondan üretildi. Esneklik ve hafiflik ilkesini daha da ileri taşıyan Samsung, kullanıcılarını sağlamlık konusunda ne kadar ikna edebilir zaman gösterecek. Çerçeve olarak Galaxy S3’e çok benzeyen yeni akıllı telefon olmuş. Telefonun boyutu aynı kalmış... 4.99 inçlik bir ekran boyutuyla kullanıcılarının karşısına çıkan Samsung Galaxy S4, 1080p Full HD bir ekran çözünürlüğü sunuyor. 441 ppi’lık piksel başına düşen yoğunluk performansı bulunuyor. Ekran teknolojisi olarak ise SUPER AMOLED KULLANILMIŞ! Yüksek çözünürlüğün ve berrak ekranın korunmasında ise Corning Gorilla Glass 3 tercih edilmiş... Şimdi sende gel burada iphone'ı savun, savun ama gerekçelerin olsun. Ben bunu beğendim diyerek, burada terör estiremezsiniz. Ayrıca çok kesin konuşmuşsunuz, "ben iphone alıyorum, alacağım, en iyisi iphone daha iyisi yapılana kadar..." Gerekçe ile yazın, gerçi yazamazsınız. Rezil olursunuz burada iphone5'in özelliğiyle, donanımı ile savunmaya kalkarsanız ...

mhakannn

15.3.2013 19:34:14

+1
Nokia .

BSC Misafiri

15.3.2013 17:49:11

0
Ikisini de kullaniyorum bir is, biri kisisel. Iphone adiyla satiyor, S3 ise ozellikleriyle.

Hoid

15.3.2013 17:33:21

-3
Alıntı yapmıyayım daha fazla görüntü kirliliği oluşuyor . İphone a orasını burasını uzatıp satıyorlar siz enayilerde alıyorsunuz diyordunuz demi .
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
EYVALLAH

Hoid

15.3.2013 17:19:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

tv kumandası iphonenin lakabı güsel kardeşim neden iphonenin lakabını başkasına takıyorsun s4 donanımda kral niye kabullenmiyorsunuz 3 yıldır aynı tasarım ile iphone 5 e balıklama atlıyorsunuz 11 ay oldu daha s3 tanıtılalı gayettte güsel makyajlamışlar ben şimdiden beklemeye başladım aslında applecilerin sorunu çok kötü mumu söndü bahsedeni kalmadı millet ya htc konuşuo yada samsung bekliyor iphone serisi bu anlayış ile devam ederse biter apple köklü bi firma ama devrim yapmıyor tekamülcüler çok fazla şu havadan kurtulur iseler çok şeyler yapabileceklerinden eminim...
Galiba sen kim hangi telefon üstünde konuşursa gidip onu alıyorsun Ben de benim hoşuma gideni gider alırım , iphone 5 gayette güzel bir telefon çokta ucuza aldım balıklama değilde istersem kurbağlama atlarım bu kimi ilgilendirir parasını sizmi veriyorsunuz ? Ha o zaman konuşmayacaksınız. Gel gelelim donanıma banane kardeşim donanımdan ben telefonda sadelik ve şıklık arıyorum iphoneda da bunlar var . Yoksa özellik arıyacak olsam HTC telefonlara bakarım TV kumandası lafını iphone için kullandığını daha senden duydum şimdi bana TV kumandası gibi geliyor . Ayrıca kocaman ekranı var buda benim hoşuma gitmiyor . Ayrıca hiç bir firmanın fanıda değilim sonuçta para verip alıyoruz cihazları , şimdiye kadar ben iphone dan iyi bir cihaz görmedim benim isteklerimi karşılayacak o yüzden iphone kullanıyorum ha ileride daha başka bir firma daha kalitesini yaparsa onuda alırız ama dediğim gibi bence S4 fiyasko...

levent_taka61

15.3.2013 17:12:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Kardeş al kullan ben fikrimi söyleidm bana göre SAMSUNG GALAXY S3 ve S4 TV kumandası bu kadar yani bana böyle geliyor . İphone uda beğenen alır beğenmeyen almaz benim istediklerimi karşılıyor bana yetiyor . Benim gözümde diğer telefonlar dandik , kendim için söylüyorum oradan buradn şimdi laflar gelir gerçi umrumda da olmaz . Dediğim gibi dileyen istediğini alsın parası hangisine yetiyorsa onu alsın ama ben iphone almaya devam edeceğim daha iyisini başka bir firma yapana kadar.[:'(]
tv kumandası iphonenin lakabı güsel kardeşim neden iphonenin lakabını başkasına takıyorsun s4 donanımda kral niye kabullenmiyorsunuz 3 yıldır aynı tasarım ile iphone 5 e balıklama atlıyorsunuz 11 ay oldu daha s3 tanıtılalı gayettte güsel makyajlamışlar ben şimdiden beklemeye başladım aslında applecilerin sorunu çok kötü mumu söndü bahsedeni kalmadı millet ya htc konuşuo yada samsung bekliyor iphone serisi bu anlayış ile devam ederse biter apple köklü bi firma ama devrim yapmıyor tekamülcüler çok fazla şu havadan kurtulur iseler çok şeyler yapabileceklerinden eminim...

Hoid

15.3.2013 17:06:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

3 yıldır 4-4s-5 diye sağından solundan çekip uzatıyorlar tasarım diye yuttuyorlar size satışlar dibe vurdu gören istifrağ ediyor artık gelmişiniz 50 milyon satan bi tasarıma laf söylüyorsunuz pes yani...
Kardeş al kullan ben fikrimi söyleidm bana göre SAMSUNG GALAXY S3 ve S4 TV kumandası bu kadar yani bana böyle geliyor . İphone uda beğenen alır beğenmeyen almaz benim istediklerimi karşılıyor bana yetiyor . Benim gözümde diğer telefonlar dandik , kendim için söylüyorum oradan buradn şimdi laflar gelir gerçi umrumda da olmaz . Dediğim gibi dileyen istediğini alsın parası hangisine yetiyorsa onu alsın ama ben iphone almaya devam edeceğim daha iyisini başka bir firma yapana kadar.

aykut291

15.3.2013 16:36:52

+1
Değişik ve yenilikçi bir adım. ama yinede gerçek oyun konsollarına asla değişmem. tabi ilerde Unchareted veya ne biliyim Asasins creed 4 gibi oyunlar oynanabilirse belki olabilir. Ama şimdilik benim için telefon ayrı kesede oyun ayrı kesede

RownikaL

15.3.2013 16:33:16

+1
Yahu benim bildiğim cep telefonuyla konuşma yapılır açarsın konuşursun hadi bide kulaklık takar müzik dinlersin.Evet güzel oyunlar var android ve iphone'da ama cep telefonu dediğin uzağındaki diğer insanlarla konuşup mesajlaşma aracıdır.Yani oyun konusunda böyle acayip yollara gidilmesi bana abartı geliyor şahsen bunun yerine gider psp yada nintendo ds falan alırım en azından amacı oyun oynamak olan bir cihaz almış olurum.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz orasıda ayrı bir konu.

tizar

15.3.2013 16:18:04

0
tabi canım s3 kralken s4 beş para etmez telefon iphone kullan sen.

Dexstz

15.3.2013 16:10:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL Yine xbox modeli kumanda SONY gerçekten üzlüyordur şimdi bunları görünce. Telefonda 5 para etmez gerçi tam bir hayal kırıklığı.
+1

Hoid

15.3.2013 16:00:43

-2
Yine xbox modeli kumanda SONY gerçekten üzlüyordur şimdi bunları görünce. Telefonda 5 para etmez gerçi tam bir hayal kırıklığı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız