Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı

 
 
Prince of Persia: Sands of Time remake stüdyosu için şu anda olumsuz bir gelişme yaşanıyor. Ubisoft Toronto ekibi, açıklanan detaylara göre 33 geliştiriciyi işten çıkarıyor ve bu stüdyo şu anda Prince of Persia: The Sands of Time remake projesine destek veren stüdyolar arasında yer alıyor.
 
Toronto ekibi önemli serilerin arkasındaki stüdyo
 
 
 
Prince of Persia: The Sands of Time remake ikinci kez baştan başlatılan bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Sancılı geçen geliştirme süreci sonrası işten çıkarmalar hayranları ve bekleyenleri üzüyor.
 
PC Gamer tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Ubisoft Toronto ekibi, yeniden yapılanma sebebiyle küçülmeye gidiyor. Bu ekip Far Cry 5, Far Cry 6, Watch Dogs Legion ve çıkacak olan Splinter Cell yeniden yapımının arkasındaki stüdyo olarak biliniyor.
 
PoP: The Sands of Time remake ilk olarak Eylül 2020'de duyuruldu. Yeniden yapım, iki buçuk yıldır Hindistan stüdyoları Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'de geliştiriliyordu ve Ocak 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak oyunun tanıtım fragmanına gelen olumsuz tepkiler üzerine birkaç kez ertelendi ve geçtiğimiz yıl 2003 yapımı orijinal Sands of Time'ı yapan Ubisoft Montreal'in geliştirmeyi devraldığı duyuruldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız