Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayerUnknown's Battlegrounds Satışları 20 Milyonu Geçti

 
   Geliştirici Bluehole, PlayerUnknown's Battlegrounds'ın satışlarının 20 milyonu geçtiğini duyurdu.

   "PlayerUnknown's Battlegrounds 20 milyon kopya satışını geçerek, bu hafta sonu inanılmaz bir kilometre taşına ulaştı. Birçoğunuzun oyunla ilgili sorunlardan dolayı hayal kırıklığına uğradığını biliyorum ancak ekip herkese gerçekten harika bir Battle Royale deneyimi sunmak için sıkı çalışıyor. Sabredin, değişiklik geliyor!"
 
 
   PlayerUnknown’s Battlegrounds 23 Mart 2017'den bu yana Steam'de erken erişimde. PlayerUnknown’s Battlegrounds 12 Aralık'ta Xbox Game Preview (Oyun Ön İzleme) programı kapsamında Xbox One için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Xenoblade Chronicles 2 için Expansion Pass Duyuruldu Smite İçin Yeni Bir Co-op PvE Macerası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sean john

15.11.2017 10:48:51

0
Oyunda baya bug var ve optimizasyonu pek iyi değil ama devamlı oynana bilecek bir oyun ve gerçekten zevkli ve heycanlı hele arkadaslarınla oynayınca.

Wayward Son

8.11.2017 22:43:23

0
Valla hocam pek anime izlemediğim için iyi mi dedin kötü mü dedin bilmiyorum ama eleştiriyi gayet güzel karşılıyorum :) Aslında öfkeden çok "eeeahh" deme, illallah etme durumu var.

BSC Misafiri

8.11.2017 21:13:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Arkadaş bi bitemedi şu romantikler. Oynadığım tek multiplayer oyun şu aralar MW:Remastered. Geri kalan hep senaryo modu ve ben daha Horizon, Mass Effect: Andromeda, Divinity, Original Sin 2, Nioh, Prey, Wolfenstein: New Colossus, AC: Origins, Watch Dogs 2, Ratchet & Clank, Sunset Overdrive gibi oyunları oynayamadım çünkü sıra gelmedi. Bugünlerde Witcher'ı NG+ ile arşın arşın geziyorum, paso Ansel ile fotoğraf çekiyorum, at sürüyorum vs. İnşallah bir gün, günler 24 saat yerine 48 saat olursa da Yonder, Undertale gibi indie yapımlara dalacak vakti bulacağım. Neymiş, bu tarz oyunlar yüzünden senaryo temelli oyunlar satamıyormuş. O halde son yıllarda piyasaya çıkan Pillars of Eternity, Witcher 3, Wolfenstein, Prey, Divinity: Original Sin, Wasteland 2, Last of Us, Undertale, Tyranny vs. nedir? Dikkatinizi çekerim, Witcher dışında hepsi devam eden seriler. Witcher'ın yapımcısı da Cyberpunk yapıyor demek ki firma para kazanıyor. Hayır foruma sorsam herkes senaryo hastası da kaçınız Original Sin oynadı? Undertale'e çamur atıp durdu millet "bu ne biçim grafik lannnn" diye. Bir nevi kendi kendinize bitirdiniz (eğer biten bir sektör varsa) içerikten çok teknik talep ede ede. Her Plus ve Gold oyunları açıklandığı gün "çöp bunlar yeaa" diye zırlayan tiplerin senaryo moduna bu denli aşık olmaları cidden ironik ve incelenmesi gereken bir durum. Paşam çok sever senaryoyu, emeği, hikayeyi ondan gördüğü her indie oyuna çöp yaftası yapıştırır. Ancak muhteşem grafikli sözüm ona AAA oyuna 6 saat sürse bile tapar. Ona göre senaryo odur. Merak ediyorum şu "satılmıyor:(" diyen romantik acaba hangi oyunun az satmasına bu kadar içerlemiş? Eğer derdin Activision ve EA'in ergen odaklı politikalarıysa bunun tepkisini bir 5 yıl önce verecektin canım arkadaşım. O firmalar yeni bozmadılar, şirazeyi yeni kaydırmadılar. Çoktan öyleler. O yüzden EA, Acti ve Ubi gibi serserilere "yav he he" diyip geçmek lazım, oyunları ucuzlayınca almak lazım. PUBG'nin yapımcısı çok oyunculu moda yönelmeseydi de tek oyunculu bir oyun mu yapsaydı? Ya da ne bileyim Dice komple BF işini bırakıp başka işlere mi yönelseydi? O zaman çok daha kaliteli işler mi çıkardı? Ben sana söyleyeyim arkadaşım, çıkmazdı. Senaryo yazmak başlı başına yetenek, yaratıcılık ve hayal gücü işi. Ayrıca dengeli bir multiplayer tasarlamak da yetenek işi. Birini yapan, ötekini de iyi yapacak diye bir şey yok (Raven, Infinity Ward, Bungie gibiler istisna, eski halleri). Senin sorgulaman gereken şey aslında bu olmalı: Neden iyi senaryo yazarı yok? Mesela bak sinemada da durum feci. Blockbuster diye önümüze atılanların çoğu çöp. Belki biraz da bu açıdan baksak? Ayrıca işin talep kısmı var. Ya adam PUBG oynamak istiyor ya da ne bileyim LOL oynamak istiyor. Kısacası adam senaryodan zevk almıyor. Ve bu adamın ihtiyacını karşılayacak firmalar da çıkıp, o talebe yönelik oyunları piyasaya sürüyor. Senin zevkine hitap edecek firmalar var mı, yok mu? Sen buna bak.
Romantik değilde ilk yorumları üst üste okuyunca konsoldede ve zorro'nun aynı kişi olduğu anlaşılıyor çünkü zırvaları birkaç kalıplaşmış cümlenin dışına hiç çıkmıyor. Bunların üzerine üstlere doğru diğer fanboylar geliyor ve bir oyunu kendi oynamıyorsa başkasınında keyif almasından garip bir rahatsızlık duyan kesim. Şu yorumunda söylediğin pek çok konuya katılıyorum fakat yorumlarında ağırlıklı olarak öfke patlamaları görüyorum. Gintama adlı animedeki Shinpachi'yi anımsatıyorsun.

Wayward Son

8.11.2017 16:49:14

+5
Arkadaş bi bitemedi şu romantikler. Oynadığım tek multiplayer oyun şu aralar MW:Remastered. Geri kalan hep senaryo modu ve ben daha Horizon, Mass Effect: Andromeda, Divinity, Original Sin 2, Nioh, Prey, Wolfenstein: New Colossus, AC: Origins, Watch Dogs 2, Ratchet & Clank, Sunset Overdrive gibi oyunları oynayamadım çünkü sıra gelmedi. Bugünlerde Witcher'ı NG+ ile arşın arşın geziyorum, paso Ansel ile fotoğraf çekiyorum, at sürüyorum vs. İnşallah bir gün, günler 24 saat yerine 48 saat olursa da Yonder, Undertale gibi indie yapımlara dalacak vakti bulacağım. Neymiş, bu tarz oyunlar yüzünden senaryo temelli oyunlar satamıyormuş. O halde son yıllarda piyasaya çıkan Pillars of Eternity, Witcher 3, Wolfenstein, Prey, Divinity: Original Sin, Wasteland 2, Last of Us, Undertale, Tyranny vs. nedir? Dikkatinizi çekerim, Witcher dışında hepsi devam eden seriler. Witcher'ın yapımcısı da Cyberpunk yapıyor demek ki firma para kazanıyor. Hayır foruma sorsam herkes senaryo hastası da kaçınız Original Sin oynadı? Undertale'e çamur atıp durdu millet "bu ne biçim grafik lannnn" diye. Bir nevi kendi kendinize bitirdiniz (eğer biten bir sektör varsa) içerikten çok teknik talep ede ede. Her Plus ve Gold oyunları açıklandığı gün "çöp bunlar yeaa" diye zırlayan tiplerin senaryo moduna bu denli aşık olmaları cidden ironik ve incelenmesi gereken bir durum. Paşam çok sever senaryoyu, emeği, hikayeyi ondan gördüğü her indie oyuna çöp yaftası yapıştırır. Ancak muhteşem grafikli sözüm ona AAA oyuna 6 saat sürse bile tapar. Ona göre senaryo odur. Merak ediyorum şu "satılmıyor:(" diyen romantik acaba hangi oyunun az satmasına bu kadar içerlemiş? Eğer derdin Activision ve EA'in ergen odaklı politikalarıysa bunun tepkisini bir 5 yıl önce verecektin canım arkadaşım. O firmalar yeni bozmadılar, şirazeyi yeni kaydırmadılar. Çoktan öyleler. O yüzden EA, Acti ve Ubi gibi serserilere "yav he he" diyip geçmek lazım, oyunları ucuzlayınca almak lazım. PUBG'nin yapımcısı çok oyunculu moda yönelmeseydi de tek oyunculu bir oyun mu yapsaydı? Ya da ne bileyim Dice komple BF işini bırakıp başka işlere mi yönelseydi? O zaman çok daha kaliteli işler mi çıkardı? Ben sana söyleyeyim arkadaşım, çıkmazdı. Senaryo yazmak başlı başına yetenek, yaratıcılık ve hayal gücü işi. Ayrıca dengeli bir multiplayer tasarlamak da yetenek işi. Birini yapan, ötekini de iyi yapacak diye bir şey yok (Raven, Infinity Ward, Bungie gibiler istisna, eski halleri). Senin sorgulaman gereken şey aslında bu olmalı: Neden iyi senaryo yazarı yok? Mesela bak sinemada da durum feci. Blockbuster diye önümüze atılanların çoğu çöp. Belki biraz da bu açıdan baksak? Ayrıca işin talep kısmı var. Ya adam PUBG oynamak istiyor ya da ne bileyim LOL oynamak istiyor. Kısacası adam senaryodan zevk almıyor. Ve bu adamın ihtiyacını karşılayacak firmalar da çıkıp, o talebe yönelik oyunları piyasaya sürüyor. Senin zevkine hitap edecek firmalar var mı, yok mu? Sen buna bak.

Persona_Non_Grata

8.11.2017 16:38:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: AndrewRayel Ex 30 fps (ps4 kullanıcısıyım)
Eee 30 fps de oyun oynanmiyor mu yani? Bana ne fps den 30 un altına düsmesin ben mis gibi god of war u uncharted ı the last of us ı oynayayım. Ben bu forumda en çok xboxçılarla uğraşırım, adamlar sizin kadar tepki vermiyor arkadaş, bana sony fanboyu derken alayınız pc fanboyu olmuşsunuz haberiniz yok. Sözüm sana değil.

aurosonic

8.11.2017 16:11:47

0
Ex 30 fps (ps4 kullanıcısıyım)

Musluman Metalci

8.11.2017 15:38:39

+2
Bazı arkadaşlar kafayı sıyırmış sanırım. Hiç mi derdiniz tasanız yok ? Bir oyundan bu kadar nefret etmek nedir ? Oynayanlara işsiz demeler, şu kadar para verseler oynamam demeler gibi... Sen oynamıyorsun diye oynayanlara laf atma hakkına sahip değilsin beyini vücudundan büyük arkadaşım. Eğer arkadaşların ile oynuyorsan gayet keyif veren bir oyun Pubg.

Problem33

8.11.2017 15:05:11

+5
20 milyon satmış oyunu twitch ve youtube bağlamak biraz haksızlık ve sığ bir düşünce. Bence verdiği keyifle fiyatını karsilastırınca pubg fiyatını hakediyor. Bu da satılması için yeterli bir neden.

porsux

8.11.2017 14:53:55

0
Niye bilmiyorum ama bu oyunun ismini duyunca bile afakanlar basıyor

musAKka

8.11.2017 14:24:53

+13
Yahu 4 sene önce çıkmış konsol için sürekli exclusive deniliyor da; bu nesilde kaç tane adam gibi oyun çıktı bunca zaman? Uzun zamandır boşta yatıyor PS4'üm, hakkını veren oyun sayısı bir elin parmakları kadar. 4 seneye bunların sığmasını bir başarı falan gibi görüp PC'ye gelince "sadece multi var" demek ne kadar garip... PUBG'a gelince; oyunda hatalar mevcut, erken erişimde olduğu için kabul edilebilir. Onun haricinde taktiksel oynanış ve yeteneği öne çıkartması, gerçekten hayatta kalma içgüdüsünü tetiklemesi ve sürekli değişken durumlar ile karşılaştırması sayesinde başarıya ulaştı. Yapımcı verdiği sözleri tutarsa oyun iyice kendine gelecektir. Buna rağmen uzun zamandır piyasada bu kadar istekle oynadığım bir oyun yoktu, ne single ne de online. Arkadaşlarla 4 kişi beraber oynadığımız bir çok oyun oldu ama PUBG'ın verdiği haz bambaşka.

kataaay

8.11.2017 14:08:07

+5
Siz hasta falan mısınız ? Bir oyunun 20 milyon satmasını cidden Twitch vb. etmenlerle açıklamaya çalışmak komik bile değil yani. Tamam anladık ps4 sahibisiniz, senaryolu oyunları seviyorsunuz(bende aynı gruptayım ve ps4 sahibiyim merak etmeyin) ama ne bu gereksiz ego ? Hayatınızda daha alıp oynamadığınız bi oyun hakkında yorum yapıyor olmanız komik gerçekten. Oyun arkadaşlarla girildiğinde ve sonlara kalındığında çoğu zaman aşırı zevk veren ve adrenalin ihtiyacını gideren bir oyun. Ki çıkışından bu yana da çok büyük bir gelişim kat etti. Ayrıca sevdiğiniz tarzdaki oyunların ölüm sebebini bu tarz oyunlara bağlamanız daha da saçma bir durum. Adamlar bir oyun sunmuş piyasaya, deli gibi satmış demek ki piyasada bu tarz bi oyuna açlık varmış ki böyle olmuş ayrıca sizin aksinize demek ki çoğunluk bu tarz yapımları beğeniyor demektir. Arz talep meselesi. Yani sizin zevkinize uymuyor diye bir yapıma hakaret etmek emeğe saygısızlıktır.

choyrn

8.11.2017 13:18:59

+1
Oyun ps4 ve xbox'da olsaydı en az 20 milyon daha satardı zira oyunlar konsolda daha fazla satıyor pc'den.

tnrvrd1996

8.11.2017 13:03:41

0
Sevemedim bir türlü. Neyse böyle iyiyim

Drima

8.11.2017 12:57:46

0
Parayı çuvalla götürdüler. Bi zahmet erken erişimden çıksınlar artık. Biz de diyelim aaa erken erişimden çıkan nadir oyunlardan

Guest-2C5CD639E

8.11.2017 12:50:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Bunlara he deyip geçecen fazla uzatmaya gerek yok. Master race diye bisey uydurmuş zamaninda ekran kartı üreticilerinden biri, bunlarda bu lafı bi halt sanıp imzalarında bastan aşağı sistemlerini yazıp kendilerini lord saniyorlar
isterlerse gtx1080ti sistem toplasınlar yüzüne bile bakmam o derece. Grafik grafik sürekli başka bir şey halta yaradığı yok. İnsanları dolandırıyorlar 4k sistem için. He birde optimize etmiyorlar ekran kartı aldırmak için çok çakallar yok ayar kıs, yok çözünürlüğü düşür. Allah akıl fikir versin ne diyelim

Persona_Non_Grata

8.11.2017 12:41:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0 Hala konsol kullananlara fanboy diyenler var yahu kardeşim biz yılların konsol-atari oyunculardan biriyiz insan nasıl rahatsa onu kullanır neyi uzatıyorsunuz. Çoçukluğu atarilerle, konsollarla geçmeyen adam bu zevki keyfi anlayamaz hiç bir zaman. Zamanında PC yokken el konsolları vardı. PC şuan oldu da ne oluyor? grafikten başka hiç bir halta yaramıyor. Oyun desen multi çöplüğünden geçilmiyor. Yazık valla PC'nin geldiği durumlara üzülüyorum. Sony ile Nintendo oyun dünyasının krallarıdır buda hiç bir zaman değişmiyecek.
Bunlara he deyip geçecen fazla uzatmaya gerek yok. Master race diye bisey uydurmuş zamaninda ekran kartı üreticilerinden biri, bunlarda bu lafı bi halt sanıp imzalarında bastan aşağı sistemlerini yazıp kendilerini lord saniyorlar

OnrGrTR

8.11.2017 12:37:56

0
yahu 20 milyon nedir şu oyun basit bir indie oyundan fazlası değil benim için bende aldım 70 tl ye arkadaşımın isteğiyle normalde erken erişim oyunu almam kesinlikle Allah tan arkadaşımı ikna ettim de şu oyunu iade edebildim zamanında optimizasyon zaten rezalet rx 470 ile 1080p ultra da 30-60 fps arası alıyordum low da 5-10 fps kısacası gereksiz bir oyun almayın bakın nioh da 70 tl gidin onu alın..

Basteryus

8.11.2017 12:36:38

+1
Oyun 20 milyon satmış hala twitch reklamı diyolar ya Aynen, millet sırf twitchte gördüğü için alıp ortalama 100-200 saat oynuyo oyunu, nasıl bi reklamsa artık bırakamıyo bi daha

Guest-2C5CD639E

8.11.2017 12:19:08

+1
Hala konsol kullananlara fanboy diyenler var yahu kardeşim biz yılların konsol-atari oyunculardan biriyiz insan nasıl rahatsa onu kullanır neyi uzatıyorsunuz. Çoçukluğu atarilerle, konsollarla geçmeyen adam bu zevki keyfi anlayamaz hiç bir zaman. Zamanında PC yokken el konsolları vardı. PC şuan oldu da ne oluyor? grafikten başka hiç bir halta yaramıyor. Oyun desen multi çöplüğünden geçilmiyor. Yazık valla PC'nin geldiği durumlara üzülüyorum. Sony ile Nintendo oyun dünyasının krallarıdır buda hiç bir zaman değişmiyecek.

Persona_Non_Grata

8.11.2017 12:12:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

onlarıda gider kiralarsın bir ps4 oynarsın. fanboy olmanın anlamı yok
Ben kiralamam satın alırım. Canım isterse fanboyda olurum kimseyi ırgalamaz.

Persona_Non_Grata

8.11.2017 12:11:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Hocam, Sony çalışanı falan mısınız?
Yok hisselerim var.

Dark Poison

8.11.2017 12:05:25

0
Runic Games,Viscarel yok yere kapanır böyle ağaçtan ağaca siper alarak ilerlediğin bomboş oyun 20 milyon satar.

The_Rahip

8.11.2017 12:04:04

0
Hocam elbette zevkli oluyordur mesela zamanında 360'da Halo partileri falan nasıl zaman geçerdi ne muhabbetler olurdu ama işin cılkı çıktı. PUB ve benzeri oyunlar artık tek kişilik senaryo üzerine kurulu oyunları öldürmeye başladı sıkıntı maalesef burada. Birde artık eskisi kadar gözükmüyorsun forumda.

BorgaXxX

8.11.2017 11:48:34

+2
Kim ne derse desin, oyun grupla oynamak için harika bir oyun. Zamanında en son 2010 da Modern Warfare 2'yi beraber oynadığım arkadaşlarımla 7 sene sonra tekrar bu oyunda buluştuk. Herkes işten gelip eşlerden vakit bulduğu anda haberleşip dalıyoruz oyuna. Saatlerin nasıl geçtiğini anlayamıyoruz, oyun güzel,ortam güzel bir insan daha ne ister ki.

HIGHER

8.11.2017 11:35:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Var diyen olmadı zaten. Benim için exclusive oyunlar en önemli oyunlardır.
onlarıda gider kiralarsın bir ps4 oynarsın. fanboy olmanın anlamı yok

keremec

8.11.2017 11:31:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Pc exclusive mi sanıyorsun sen bunu Red dead redemption der susarım.
Hocam, Sony çalışanı falan mısınız?

BSC Misafiri

8.11.2017 11:28:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER
quote:

Orjinalden alıntı: Santa_Monica
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hangi konsol ex oyun 20 milyon adet satış başarısı yakaladı? Konsol fanboyların PUB konuları altında ağlamaları çok komik duruyor.
Pc exclusive mi sanıyorsun sen bunu Red dead redemption der susarım.
konsolun özel oyun dışında hiç bir artısı yok, pc karşısında.
Bencede, her ne kadar yıllardan beri Konsol kullansamda, Exc. oyunsuz bi konsol hiç olur gözümde..Özellikle bu nesilde iyice cıvıdılar..

Persona_Non_Grata

8.11.2017 11:25:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

konsolun özel oyun dışında hiç bir artısı yok, pc karşısında.
Var diyen olmadı zaten. Benim için exclusive oyunlar en önemli oyunlardır.

HIGHER

8.11.2017 11:13:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Santa_Monica
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hangi konsol ex oyun 20 milyon adet satış başarısı yakaladı? Konsol fanboyların PUB konuları altında ağlamaları çok komik duruyor.
Pc exclusive mi sanıyorsun sen bunu Red dead redemption der susarım.
konsolun özel oyun dışında hiç bir artısı yok, pc karşısında.

Persona_Non_Grata

8.11.2017 10:43:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hangi konsol ex oyun 20 milyon adet satış başarısı yakaladı? Konsol fanboyların PUB konuları altında ağlamaları çok komik duruyor.
Pc exclusive mi sanıyorsun sen bunu Red dead redemption der susarım.

Guest-2C5CD639E

8.11.2017 10:42:44

0
Üzerine para verseler bile oynamam. Bu oyunlar yüzünden hikayeli oyunlar azalmaya başladı

MiyopBey

8.11.2017 10:36:32

0
Ego tatmini nelere kadir.

TheStarBox

8.11.2017 09:37:54

+3
Bu tarz oyunlar yüzünden oyun sektörü adeta kısır döngüye girdi. İçersinde doğru dürüst emek olmayan oyunlar Twitch, YouTube gazıyla böyle 20 milyon satıyor ama bakıyorsun öbür taraftan yüzlerce milyon dolar harcanarak geliştirilen oyunlar 4-5milyon satamiyor. Firmalar da bu koyun oyun kitlesinin büyüklüğünden dolayı anlamlı oyunlar yerine "bende bu koyunların sırtından nasıl para kazanırım" diye düşünüyor artık.

BSC Misafiri

8.11.2017 09:37:35

+1
Hangi konsol ex oyun 20 milyon adet satış başarısı yakaladı? Konsol fanboyların PUB konuları altında ağlamaları çok komik duruyor.

BSC Misafiri

8.11.2017 09:37:30

+2
Boş amaçsız bir oyun. Biraz co-op deneyimi sunuyor diye ve youtube twitch gazıyla sattı oyun

Thejoker58906

8.11.2017 09:29:30

+3
YouTube twitch gazı olmasaydı en fazla 7-8 milyon ancak satardı tamamen youtube twitch reklamıyla ünlendi oyun

mehmet4428

8.11.2017 09:13:07

+2
Beleş olsa oynamam.

Persona_Non_Grata

8.11.2017 05:02:10

+9
Tamamen twitch youtuber gazıyla satmış bir oyun.

[__Zahid__]

8.11.2017 02:16:15

0
oyunun fiyatı 5 kuruş olsa bile 1 milyon TL ediyor yav napıyorlar okadar parayı. fortnite garibim de seviniyor 20 milyon kayıtlı kullanıcı var diye. heralde pubg bedava ve ps4 ve xboxta olsa 1 milyar kayıtlı hesap olurdu.

dikiştutmazsabri

8.11.2017 01:46:52

+3
20 milyon işsiz.

Kreuger

8.11.2017 01:43:22

+6
hic sevmedigim bir oyun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız