Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Old Republic İçin Yeni Bir Günlük

Old Republic'in oyun dünyasında bomba etkisi yaratması bekleniyor.
 
     Star Wars evreninin meraklılarının çok büyük bir merakla beklediği ve MMORPG dünyasına çok büyük bir soluk aldıracak olan Star Wars: The Old Republic için yeni bir video daha yayınlandı.

     Bu videoda Prodüksiyon Yönetmeni Dallas Dickson, Comic-Con fuarında bazı şanslı oyuncuların deneyimlediği bir özelliği, bölümü anlatıyor. Oyuncuların karakterlerinin ilk seviyelerinde karşılaşacağı bir görevi anlatan video, bir grup oyuncunun yüksek öneme sahip bir diplomatı korumalarını gösteriyor. Flashpoint ile ilgili daha fazla detayı ilgili videodan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg comic-con
Vindictus'a Avrupa Yolları Göründü! Kinect İle Duygusal Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bl00dyHell

31.7.2011 13:46:14

0
Bir Star Wars hayranı olarak merakla beklediğim bir oyun :)

St Batuhan

30.7.2011 10:35:02

0
Sylar, Star Wars evreni diyoruz, hatırlatırım bir evren. Bence sadece kendimizin oynayacagı oyun bir noktadan sonra sıkardı. Bu oyuna inanıyorum ben, arkadaslarımızla hem SW keyfi alacagımız hemde rahat bir vakit gecirecegimiz bir oyun olacak. Aslında ben SW olayında JA serisinin kontrol sistemini isterdim görebilmek. Cünkü o oyunda kılıcı ve gücü max. düzeyde hissediyordum ama ne Force Unleashed ne de baska yeni bir oyun bana o tadı veremiyor. Silah konusunda da Battlefrontu temel alabilirlerdi de nese bunları yine yeni yeniden LucasArts'a belirtmek gerek maille :)

BSC Misafiri

30.7.2011 10:01:46

0
quote:

MMO yapmalarının amacı belli millete aylık ödemeyi kitleyip serinin popularitesinden yararlanıp parayı bulmak.Eger bu oyun patlarsa dövüş sisteminden patlar star wars gibi oyunda öyle dövüş sistemimi olur normal rpg olsa çok kral bi hikaye ve dövüş sistemi olurdu.
oğlum sen şaka mısın lan

BSC Misafiri

30.7.2011 09:45:26

+1
quote:

MMOrpg nedir ya yapıcaksın dragon age tarzı normal rpg efsane olucaksın.
Bu nasıl bi zihniyet ya :D :D :D

BSC Misafiri

30.7.2011 09:40:56

0
.:SyLaR:. 30.07.2011 00:57:09 İki resim koyup account açıp bakın benim accountım var haklıyım demek 2007'nin WoW forumlarında kaldı sen yeni bulmuşsun. Ayrıca oyunu beğenmeyip gelip burda alakasız yorum yazan sensin.Dünya üstünde SWtor'u mmorpg den fakir rpg'sine çevirmeyi tek düşünen insan da sensin.MMORPG bu dünyada şu an en çok satan oyun türü.Sırf senin gibi para ödemeyi gururna yediremeyen bir iki çakal için oturup bütün oyunları single player'a çeviremeyiz.Haydi bakalım yürü skidrowla single playera layık oldugun yere.

.:SyLaR:.

30.7.2011 00:57:09

0
Asıl bu sitede bsc misafiri diye bişey olmaması gerekiyor.Adam gibi konuşmayı ögren ondan sonra yorum at. MMO yapmalarının amacı belli millete aylık ödemeyi kitleyip serinin popularitesinden yararlanıp parayı bulmak.Eger bu oyun patlarsa dövüş sisteminden patlar star wars gibi oyunda öyle dövüş sistemimi olur normal rpg olsa çok kral bi hikaye ve dövüş sistemi olurdu.

BSC Misafiri

30.7.2011 00:29:59

0
.:SyLaR:. Şu siteye aptalların yorum yazması engellensin artık.Hiç değilse bir yaş limiti ve forum trollerini banlamak için moderatör istiyoruz.

BSC Misafiri

30.7.2011 00:07:20

0
@.:SyLaR:. wow normal rpg olsaydı bukadar oynanıp efsane olmazdı

.:SyLaR:.

29.7.2011 23:50:54

0
MMOrpg nedir ya yapıcaksın dragon age tarzı normal rpg efsane olucaksın.

ShafakCool

29.7.2011 23:32:14

0
Off ya neden Türkiye için pre-order yapamıyoruz?
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız