Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'in Çıkış Oyunları Arasında Level-5'ın Herhangi Bir Yapımı Bulunmayacak

   
 
   Nintendo Switch'in tanıtılmasıyla beraber Nintendo cihaza destek verecek geliştirici ve dağıtıcı firmaları da açıklamıştı. Bu firmaların arasında Yo-kai, Professor Layton, Ni no Kuni, Dragon Quest ve Fantasy Life oyunlarıyla adından söz ettiren Level-5 adlı Japon oyun geliştirici firma da yer alıyordu.
 
   Vandal ile bir röportaj gerçekleştiren Level-5 başkanı ve CEO'su Akihiro Hino yaptığı açıklamasında Nintendo Switch'e oyun geliştireceklerini ancak konsolun çıkış oyunları arasında kendi yapımlarının bulunmayacağını belirtti. Akihıro Hino yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi.
 
"Nintendo Switch'e oyunlar yapma planımız var, fakat bence en önemlisi konsola en iyi şekilde oyun yapmanın yollarını bulmak ve bu sebepten dolayı bizim herhangi bir çıkış oyunumuz bulunmayacak."
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında hem ev hem de el konsolu olarak piyasaya sunulacak. Switch'in fiyatı, oyun listesi, net çıkış tarihi gibi özellikler ocak ayında yapılacak bir sunumla aktarılacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Hitman'in Sezon Finali için Çıkış Videosu Paylaşıldı THQ Nordic; Delta Force ve Diğer NovaLogic Oyunlarının Haklarını Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.11.2016 09:12:51

0
Firmanın zaten bu aralar çıkış yapacak oyunu yok, Ni No Kuni 2'nin bile çıkış tarihi bile değil, son aylarda 3DS'e Yokai Watch serisi oyunlar geliştirip Professor Layton'ın devam oyunu duyurusu yaptılar. Dragon Quest XI oyunu PS4, Switch ve 3DS için duyuruldu da Square Enix'in oyunu.

Kennnn

31.10.2016 17:09:36

0
Stüdyolar cihaz satsın oyun yaparız kafasında, ilk bir yıl nintendo fena oyun yağdırmalı.

Kalzagg

31.10.2016 16:49:55

0
ni no kuni yap yeter bize zaten dragon questi duyurmuştunuz geçen sene
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız