Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft: Kinectsiz Xbox One Planımız Yok


     Xbox One'ın Kinect ile birlikte satılması ve bu nedenle fiyatının da artması bazı oyuncuların hiç hoşuna gitmemişti. Daha sonra ortaya çıkan söylentilerde Kinectsiz Xbox One modelinin planlandığı konuşuluyordu.
 
    Xbox markasının İngiltere patronu olan Harvey Eagle'ın açıklamalarına göre Xbox One'ın Kinectsiz sürümü düşünülmüyor.  Harvey en başından itibaren Kinect'in Xbox One deneyiminin tamamlayıcı bir parçası olduğunu düşündüklerini söylüyor.
 
    Yetkili aynı zamanda E3 döneminde önemli duyurular yapacaklarını ve yıl sonunda doğru bu oyunların piyasaya sürüleceğini söylüyor. Üstelik bu oyunlar oldukça heyecan verici yapımlar olacaklarmış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Deus Ex: The Fall PC için Duyuruldu + Çıkış Tarihi Thief'in Devam Oyunu için Çok Sayıda Olasılık Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

25.2.2014 17:20:13

0
Adamlarin taktik belli. Eglenceye odaklanip aile konsolu yapmak.

BSC Misafiri

25.2.2014 17:15:19

0
Kinectle birlikte satarlarsa oyunlarda Kinect içerikleri görebiliriz. Ama eğer Kinect'siz satarlarsa X360 gibi Kinect bir işe yaramaz alete dönüşür. Hem zaten Kinect'siz Xbox olmaz ya çok komik :D

BSC Misafiri

25.2.2014 16:48:15

-2
Rakibinden çok daha güçsüz konsolu çok daha pahalıya satıyorlar bunların akıllanacağı yok. En kötü xbox konsolu xbox one.

alito

25.2.2014 15:22:24

-4
Benimde XO alma planım yok.

ErayG-TR

25.2.2014 14:52:47

-2
Zaten konsol tamamen kinect üzerine tasarlanmış gibi, pek çok özellik kinect ile kontrol edilebiliyor. Ama tabii pek çok kişi bunları kullanmayacağı için (özellikle ABD dışındaki ülkeler) tamamen gereksiz bir fiyat artışından başka bir şey gibi gözükmüyor bizlere. Kinectsiz sürüm biraz daha ucuz olacağından ilerleyen zamanlarda insanlar tercih edebilirdi belki
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız