Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2 Geliyor! Çıkış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin çıkış fragmanı yayınlandı. Fragmanla beraber artık oyunun çıkışını oldukça yaklaştığını söyleyebiliyoruz.
 
Oyunun çıkışına günler kaldı! 
 
 
 
Marvel’s Spider-Man 2'de Peter Parker ve Miles Morales olarak iki farklı örümcek adam ile yer alıyorsunuz. Oyunda şehri ve sevdiklerinizi canavar Venom'dan ve tehlikeli yeni bir tehditten kurtarmak için savaşıyorsunuz. 
 
Devam oyunu içerisinde daha hızlı ağ savurma ve yepyeni ağ sistemi ile geniş New York'u keşfedebiliyor, farklı hikayeleri deneyimleyebiliyor, yeni yetenekleri ve yüksek teknoloji ürünü donanımları kullanabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda Peter ve Miles arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz. 
 
Oyunda iki farklı örümcek adamın da kendine özgü yetenek ağacı bulunuyor. Bunun dışında ortak beceri de ağacı da mevcut durumda. Ortak beceri ağacında geliştirme yaparsanız iki karaktere de etki ediyor. 
 
Beklenen oyun Marvel's Spider-Man 2 20 Ekim'de PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Red Bull Home Ground EMEA Elemeleri'nde Büyük Final Bugün Oynanacak! Red Bull Home Ground EMEA Şampiyonu FUT Esports Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.10.2023 20:00:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri grafikler ne boyle ya, renk/isik uyumu hic yok hersey siritiyor.. yuz animasyonlari bile kotu duruyor. sony nasil satiyor diye iyice sallamaya basladi, yakinda ubisoft gibi otomatige baglayacaklar...
Yaşadığın ülke türkiye ise normaldir bıtkınlık var umutsuzluk var parasızlık var 60 tlye değil 2 bin tlye satıldığından. çevrendeki ilişkilerde etkiler hayatı hal böyle olunca oyunlar artık trde yaşayanları mutlu etmiyor

BSC Misafiri

16.10.2023 16:48:25

0
Bu ne bloodborne aşkıymış. Bloodborne dan sonra dark souls 3, sekiro, elden ring çıktı. Hala açlığınızı gidermediniz mi :) Spiderman 2 souls oyunları kadar kaliteli bir oyun. Tür farklı olsa bile oyun kötü denmez. Miles Morales in kombatı harikaydı.

BSC Misafiri

16.10.2023 15:08:05

0
grafikler ne boyle ya, renk/isik uyumu hic yok hersey siritiyor.. yuz animasyonlari bile kotu duruyor. sony nasil satiyor diye iyice sallamaya basladi, yakinda ubisoft gibi otomatige baglayacaklar...

BSC Misafiri

16.10.2023 14:21:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Bilmiyorum farkında mısınız eski heyecanı yok sony oyunları tarafında. Normalde hey oyunu heyecanla bekleyen ben zerre takmıyorum bu exclusive'i.
ps4 neslinin 2. yarısından itibaren böyle hissediorum ama ne zaman dile getirsem trollsün diyorlar. bende susuyorum artık ne yapayım işte

-Dark Poison-

16.10.2023 10:41:01

0
Aynen hocam.Bende de oyle.Surekli tps action oyunu cikardiklari icin hemen hemen farkli isimde benzer oyunlar oynadigimiz icin ben kendi adima oyle hissediyorum Bir Bloodborne 2 felan yapilsa full yeni nesil grafik oynanis unsurlariyla,o zaman heyecandan duramazdim.Oyle farkli biseyler ciksa is degisirdi.

lextor

16.10.2023 08:25:34

+3
Bilmiyorum farkında mısınız eski heyecanı yok sony oyunları tarafında. Normalde hey oyunu heyecanla bekleyen ben zerre takmıyorum bu exclusive'i.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız