Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel Snap için yeni dengeleme güncellemesi geliyor

 
 
Geliştirici Second Dinner tarafından oyunculara sunulan mobil kart savaşı oyunu Marvel Snap, yeni haftalık dengeleme güncellemesi alıyor. Oyunun en son yamasını detaylandıran yeni bir blog gönderisinde ekip, bu değişikliklerle beraber oyuna daha iyi bir savaş dengesi getirmek istiyor.
 
Oyuncular oyunda çok fazla güçlü veya zayıf kartların olduğunu belirtiyor
 
 
 
Şimdiye kadar her ay çeşitli güncellemeler alan Marvel Snap'te dengeleme değişiklikleri oldukça önem arz ediyor. Oyuncular bu kapsamda bazı kartların aşırı güçlü bazı kartların ise anormal derece çok güçsüz olduğunu belirtiyor. Bu kapsamda oyuncular oyuna dengeleme değişikliklerinin gelmesini istiyor. 
 
Geliştirici ekip de bu şikayetleri dikkate alarak yeni bir dengeleme güncellemesi getirmeyi istiyor. Yeni güncellemenin 18 Nisan'da yayınlanması planlanıyor. Ayrıca ekip dört haftada bir yeni güncellemenin geleceğini ve bu kapsamda yeni kartların ve dengeleme değişikliklerinin de oyuna ekleneceğini belirtiyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Marvel Snap güncelleme 2023 yeni yama
Super Mario Bros animasyon filmi gişe rekorları kırıyor OXENFREE II'nin çıkış tarihi sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız