Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS V: The Phantom Pain'de Olabildiğince Az Sinematik Sahne Olacak


     Metal Gear Solid oyunlarının sinematikleri her zaman etkileyici olmuştur. Bu sahneler adeta sizi oyuna daha fazla bağlar; buna karşın Metal Gear Solid 4'te sinematik sahnelerin gereğinden fazla olduğunu düşünenlerin sayısı hiç de az değildi.
 
     Hideo Kojima, Metal Gear Solid V: The Phanton Pain'de olabildiğince az sinematik sahne olacağını söylüyor. Tabi bunda oyunun açık dünya oynanış yapısına geçmesinin de etkisi bulunuyor.
 
    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in haritasının MGS: Ground Zeroes'tan 200 kat büyük olacağı söyleniyor. Zaten böylesine büyük bir haritaya sahip oyunun konusunu sinematik sahnelerle yönlendirmek mümkün görünmüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Capcom Yeni Bir Resident Evil Oyununun Sinyallerini mi Veriyor? inFamous: Second Son'da Grafikler Kesinlikle Kısılmadı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.3.2014 18:34:14

0
youtube da videolar var sinema şeklinde hazırlanmış mgs twin snakele basla izlemeye sonra sirayla git

BSC Misafiri

14.3.2014 17:32:53

0
Arkadaşlar ben daha önce hiçbir MGS'yi oynayamadım. Ama bunu almayı düşünüyorum oyunun ayrıntılı konusunu nasıl bulabilirim?

Reul

14.3.2014 17:24:42

0
sinematikler oyunun en güzel yerlerini oluşturuyor sevmeyip sadece aksiyona dalan bebeler için güzelim sinematikler gittikçe azalıyor

speederly

14.3.2014 16:23:09

0
ya cekirdek kitle zaten o sinematikleri seviyor oyunu yeni yeni duyan bebelerden gelen sikayetler uzerine guzelim sinematikleri kesicekler yazik olmus ben ozellikle o sinematikleri izliyordum .

agarip

14.3.2014 10:11:10

0
4'ü oynarken çok keyif aldım, sinematikler hiç rahatsız etmedi beni, bilakis kendimi film izler gibi buldum. şahsen phantom pain'de de aynı derece ara sahne görmek isterim. açık dünya olacak olması oyun süresini uzatacağı için ara sahne sıklığını azaltacak olsa da en az guns of the patriots ile aynı sayıda ara sahne olmalı.

dingo egret!

14.3.2014 09:11:14

-2
Daha dün geound zeroes'u bitirdim. Resmen eski dostuma kavuşmuş gibi oldum. Ama Big Boss'tan David Hayter'ın sesini duyamayınca bir tuhaf oluyor insanın içi.. 200misli büyük harita dersen ben çok pis gaza gelirim ama!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız