Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Mana PSN'e Geliyor

 
 
     PS One döneminden harika bir Japon RPG'si daha PSN Store'daki yerini almaya hazırlanıyor. Shinji Hashimoto Twitter'dan yaptığı açıklamada oyunun Japon PSN'deki yerini gelecek hafta alacağını söyledi.
 
    356 MB boyutunda olacak oyunun 600 Yen'e satılacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Batı çıkışıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmasa da kısa bir süre zarfında duyurunun yapılacağı düşünülüyor.
 
   Legend of Mana'yı hatırlatmak gerekirse, Real Time Aksiyon RPG kategorisinde harika bir 2D oyun örneğiydi. Gerek sanatsal grafikleri olsun, gerekse savaş sistemiyle olsun sevenleri bu habere bayılacaklardır. Yakın bir zamanda Xenogears veya Vagrant Story'yi de PSN'de görürsek şaşırmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony PSN Legend of Mana RPG
Spider Man vs Juggernaut Xbox 360 S'in Fiyatı Seneye Düşer mi?

BSC Misafiri

21.7.2010 17:58:33

0
Çok güzel haber, PS1 zamanlarından ne oynardık, ilerleyen zamanlarda 2 kişilik oynama moduda açılıyordu, skiller havada uçuşuyordu, keşke o zamanlara dönülebilsem... Ayrıca Vagrant Story PSN'ye zaten gelmişti, burada bir yanlışlık olsa gerek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız