Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor

 
 
Dikkat çekici işbirlikleri ile karşımıza çıkan hayatta kalma oyunu Dead by Daylight için yeni bir hayatta kalan ekleniyor. Açıklanan detaylara göre Tomb Raider serisinden aşina olduğumuz ana karakter Lara Croft çevrimiçi çok oyunculu oyuna dahil olmuş durumda.
 
Lara Croft kendine özgü yetenekleriyle geliyor
 
 
 
Çok oyunculu korku oyunu içerisinde çeşitli ikonik karakterler bulunuyor ve burada üst düzey bir hayatta kalma deneyimi aktarılıyor. Her ne kadar alışkın olduğumuz silahlardan hiçbirine sahip olmasa da Lara Croft karakteri yeni yeteneklerle beraber geliyor ve hepimizin tanıdığı akrobatik arkeolog olarak onun benzersiz becerilerinden faydalanabiliyoruz.
 
Behaviour Interactive ekibi tarafından bizlere sunulan Dead by Daylight için aynı zamanda sınırlı süreli çeşitli etkinlikler bulunuyor. 2v8 modu ve çapraz ilerleme sistemi ile beraber ön plana çıkan yeni etkinlik oyuncular tarafından erişilebiliyor.
 
Şirket ayrıca,Until Dawn ve The Dark Pictures'ın yapımcısı Supermassive Games tarafından geliştirilen, Dead by Daylight evreninde geçen tek oyunculu korku macera oyunu The Casting of Frank Stone'un çıkış tarihini de duyurmuş durumda. Bahsedilen oyun 3 Eylül tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvası Bugün Başlıyor! Beklenen Oyun Nobody Wants to Die Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız