Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy XIII-2 Demosu Şu Tarihte Avrupa'da

 
     Square Enix, Final Fantasy XIII-2'yi çıkışından önce deneme sürüşüne sokabileceğimizi onayladı. İlk olarak PSN Amerika için duyurusu verilen Final Fantasy XIII-2 için Avrupa PSN ve XBL için de onay geldi.
 
    SE'nin verdiği bilgiler ışığında FF XIII-2 demosu Avrupa'ya PSN ve Xbox Live için 11 Ocak'ta gelecek. Demo içeriğiyle ilgili herhangi bir açıklama maalesef yapılmadı. Orjinal yapım olan Final Fantasy XIII için demo yalnızca Japon PSN'lerde yayınlanmıştı. Şimdi Square, inceleme skorlarından anladığımız kadarıyla oldukça başarılı bir devam yapımı olacağı düşünülen Final Fantasy XIII-2 için tüm dünyaya demo yayınlıyor.
 
   Seride ilk defa DLC desteğine yer verecek olan Final Fantasy XIII-2, çizgisel oynanışı bir kenara bırakması ve içine birçok yenilik serpiştirilmesi sayesinde oldukça iyi görünüyor. Oyunun zaman ve mekan değiştirmeye yönelik yeni sistemlerinden Historia Crux'u anlatan aşağıdaki oynanış videosuna göz atmanızı tavsiye ediyorum. Final Fantasy XIII-2 oldukça sağlam geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Final Fantasy XIII-2 demo Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
UFC Undisputed 3 Demosu Ufukta Göründü İşte Xbox Live'ın 2011'de En Çok Oynananları

clubberkay

7.1.2012 18:57:30

+2
oynamak için sabırsızlanıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız