Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan açık dünya çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 14 için yeni bir ek paket geliyor. Dawntrail adlı DLC paketinin şu anda çıkış fragmanı yayınlanmış durumda ve bu paketin 2 Temmuz tarihinde piyasaya sürüleceğini aktarabiliyoruz.
 
Ek paketle beraber yeni görevler, ırklar ve daha fazlası geliyor 
 
 
 
Final Fantasy 14'ün beşinci genişletmesi olarak karşımıza çıkan Dawntrail, temel oyunu 7.0 sürümüne güncellemeye hazırlanıyor. İlgi çekici özelliklerin yanı sıra paket dahilinde Tural kıtası, iki Yeni Görev (Viper ve Pictomancer), oynanabilir yeni bir ırk (Hrothgar) ve grafik yükseltmesi yer alıyor.
 
Final Fantasy 14 ve Final Fantasy 16'nın arkasındaki Square Enix'in yakında duyulacak iki habersiz proje üzerinde çalıştığı bildiriyor. Bu oyunlardan birinin Final Fantasy Tactics remaster, diğerinin ise Final Fantasy 9 remake olduğu belirtiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız