Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"EA Oyun Demolarını Parayla Satacak"


 
 
 
 
     EA'ya bağlı Visceral Games Genel Yönetmeni Nick Earl ile yaptığı buluşmada, firmanın paralı-demo şeması üzerinde çalıştığının kendisine açıklandığını dile getiren Patcher sistemin nasıl çalışacağını Gamasutra okuyucuları ile paylaştı.
 
     Buna göre; PDLC ( Ödemeli İndirilebilir İçerik ) isimli, standart demolardan daha uzun süren demoların PSN ve Xbox Live üzerinden 10 - 15 $  satılması planlanıyor ( ki bu demoların arasında geçen sene yayınlanan Battlefield 194 3'ün demosuda mevcut).
 
     PDLC'nin ardından çok zaman geçmeden oyunun tam sürümünün tam fiyat olarak satılmaya başlanmasıda bu şemaya dahil.  Ancak Nick Earl'ün korktuğu nokta, uzun demoları alan oyuncuların artık daha fazla tam sürüme ihtiyaç duymama eğiliminde olabilmeleri.
 
Bunun yanında analist Patcher, PDLC'lerin 15 $ olacağını ve karşığılında 3-4 saatlik bir oyun deneyimi vaad edeceğini ekledi. Bu sayede alınmaya değer olacak olan PDLC'nin reyting oranına göre ( satın alınması - oynanması) EA oyunun tam sürümünü normal paket fiyatıyla piyasaya sürecek;
 
" EA'ya göre PDLC'nin yapımı daha ucuza mal olacak ( oyunun ilk bölümlerini içerecek) ve yapımcılar daha sonra tam sürümde neyi düzeltmeleri gerekiyorsa onları düzenleyecek. Oyuncular oyunda nelerden hoşlanmamışsa, neleri yapmaktan keyif almışlarsa tam sürümde buna göre şekil alacak. Bu bana göre parlak bir strateji!"
  

Yarım yamalak Dead Space 2 isteyenler önden lütfen!

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ea analist paralı demo xbla xbox live psn battlefield battlefield 1943 dead space dead space 2
Settlers 7 Demosu Çıktı, Daha İndirmediniz mi? 14-20 Mart Steam Satışları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kratos1907fb

23.3.2010 12:27:51

0
hadi dlclere para aliyorsunuz madem bune simdi demoyadami para verilir walla cildirmis bunlar yaaa.

Project Scorpio

23.3.2010 09:53:54

0
5 kuruş para vermem.

BSC Misafiri

23.3.2010 01:50:09

0
Hassss...ta(!) etmesinler adamı! Zaten oyunlar 4-5 saat sürüyor,bu oyunları 4-5 saatlik demosu nasıl olcak Allah aşkına :D

laserion

23.3.2010 00:24:50

0
Ben biliyordum böyle olacağını bu gidişat hiçmi hiç iyi değil para delisi oyun yapımcıları olduğu müddetce sıkıntılarımızda hiç bitmeyecek gibi.

tazev123

23.3.2010 00:15:33

0
yuh artık yakında patchlerede para isterler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız