Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DriveClub'ın Hava Şartları Güncellemesi Yarın Yayınlanıyor


       Duyurusuyla pek çok oyuncuyu büyük bir beklentiye sokan fakat vasat bir çıkış yapan DriveClub bildiğiniz gibi sürekli güncelleniyor. Oyunun resmi Facebook sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre DriveClub'a hava şartlarını ekleyecek güncelleme yarın yayınlanacak.
 
      Geliştirici ekip bu güncellemenin başka neler getireceğini henüz detaylandırmamış olsa da daha önce oyuna geleceği açıklanan challenge sisteminin bu güncellemeyle gelecektir. Bahsettiğimiz güncellemenin detayları açıklandığında sizlere aktaracağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak facebook.com Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
PlayStation 4'ünüzü Kişiselleştirmek için Fırsat: Project SkyLight The Walking Dead Oyununun Üçüncü Sezonu Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alican88

8.12.2014 16:04:14

-1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Yahu şu şikayet ettiğin şeyi, şu an sen yapmıyor musun? Ne işin var DC konusunda, git Forza'nı oyna sen...
canim hangisini isterse onu oynarim sen dc konusunda forzaya atar yapiyorsun sikinti olmuyor ben cevap verincemi sikinti oluyor..neyse konuyu uzatmanin anlami yok havasartlari sonunda gelmis aksam deneyecegim bakalim bekledigimize deymismi..

İdrak İstimlak

8.12.2014 15:52:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

ben saygısızlık yapmıyorum..kim ne oynuyorsa kendi zevkidir oynasın beni ilgilendirmez lakin bir oyunu savunucam diye diğer platformun oyununu itin bir tarafına sokmalarına kızıyorum..
Yahu şu şikayet ettiğin şeyi, şu an sen yapmıyor musun? Ne işin var DC konusunda, git Forza'nı oyna sen...

BSC Misafiri

8.12.2014 15:47:33

+1
https://farm8.staticflickr.com/7559/15974856395_4abde1d858_b.jpg http://a.pomf.se/lrktms.gif Sakin olun. Anlamıyorum, oyundan konuşmuyor kimse. Yeni güncellemeden sonra oyun nasıl oldu? Ben bu resim ve gifi paylaşabilirim. İnsanlar etkileyici olduğunu söylüyor, frame-rate vesairde de duzelme varmış.

BSC Misafiri

8.12.2014 14:30:33

0
""Evet canım Driveclub en iyisi dünyada bu zamana kadar çıkmış arcade yarış oyunlarından bile iyi tabi canım ne de olsa çok satılan PS4 konsolunun çok satılan bir oyunu. Diğer oyunlar neymiş kii."" PS4 oyunu olması bile burada ki kullanıcılar tarafından desteklendiğinin bir kanıtı. Driveclub Xbox One'a çıkmış olsa yerin dibine sokarlardı adım gibi eminim böyle yapacaklarının.

BSC Misafiri

8.12.2014 14:29:58

0
Hava Şartları dehşetül vahşet olmuş. Oyun bütün övgüleri hak ediyor. http://a.pomf.se/qngvum.gif https://pbs.twimg.com/media/B4VHMiUIcAAU6Mw.jpg https://pbs.twimg.com/media/B4VEaZDCIAEltOJ.jpg

Sir Maximus is BACK

8.12.2014 14:15:21

-1
açık dunya oyun adı üzerinde.sadece yarış yapmak için almıyor bu oyunu millet.Horizon 2 nin açık dünyasında aç haritayı istediğin gibi dolaş.açık dunya oyunda pist sayısını mı eleştiriyorsun?? satış rakamlarına hiç girmiyorum bile.ne zamandan beri satış rakamları bir oyunun iyi kötü olduğunu belirliyor?ayrıca 15 milyon satan konsolun TEK yarış oyununun şu ana kadar nispeten az satan konsolun yarış oyunundan fazla satması gayet TAHMİN EDİLEBİLİR ve GERÇEKLEŞEBİLİR birşey.

Aaron Paul

8.12.2014 14:05:39

0
Oyun sektörü, Oyuncular'' için iyiye gitmiyor... Fiyatlar uçuyor... Oyun tamamlanmöadan .-çıkartılıyor...

addidas_85

8.12.2014 13:22:11

0
Bir taraftan bir oyunu övmek için diğer oyunu yerin dibine sokmayın diyorsun ama öbür taraftan DCyi kötülüyorsun... Basit bir örnek; drive club arcade oyunların en iyisidir, o duruken diğerleri ancak yanında emekler...

alican88

8.12.2014 13:05:20

-2
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ps4'te o kadar güncel oyunum var.Ama halan daha zevk alarak oynuyorum driveclub'ı.Normalde 1 ay oynayıp, bir daha hiç oynamazdım bir oyunu.Ama bu her defasında seni oynattırıyor.Fiyasko olduğu tek konu, oyunun hatalı kod ile piyasaya çıkıp, online sisteminde fail olmasıdır.Yoksa diğer türlü, her konuda çok da iyi oyundur.Bir sürü seveni var oynayan. O yüzden lütfen kimin neyden, hangi oyundan zevk alacağına karışmayalım lütfen.Birazcık saygı.
ben saygısızlık yapmıyorum..kim ne oynuyorsa kendi zevkidir oynasın beni ilgilendirmez lakin bir oyunu savunucam diye diğer platformun oyununu itin bir tarafına sokmalarına kızıyorum..

Project Scorpio

8.12.2014 13:03:30

0
Horizon 2 DC'a her anlamda farkı gömdü sizin yarım yamalak çıkan DC'ı güncellemeler bile kurtarmaz çünkü oyunda iyi olan hiçbir şey yok!

alican88

8.12.2014 12:58:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Sizin meshur acik dunya oyunda topu topu 48 event, 48 pist var. Valla acik dunya bir oyunda bunu becermekte kabiliyet ister. Ac imkanin varsa bak bakalim driveclub'ta ne kadar event var. Ustelik acik dunya oyun da degil. Satis rakamlari hangi oyununun ne kadar tutuldugunu söylüyor. Ona da bakmayi bilmiyorsan her iki oyunun forum konularina bak yeter.
Herkes (ben dahil) o reklamlardan sonra yana yana bekledik oyunu nerden bilelim böyle balon çıkacağını :) amma illa score istiyorsan fazla söze gerek yok :) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub http://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-horizon-2

alican88

8.12.2014 12:55:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Hocam düşündürücü olan nedir? hem driveclub hemde horizon 2 oynadım sizi düşündüren neyse buyrun sorun cevaplayayım..

alican88

8.12.2014 12:53:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Grafik konusunda ben bir sey demeyeyim, her iki oyunu saglikli gozlerle gorenler neyin ne oldugunu biliyor. Hava sartlarini da gun icinde gelecek guncelleme ile hep beraber gorecegiz. Zevk olayina da girmeyelim,ayni event leri onlarca defa oynamanin neresinden zevk alinir anlayamadim. Merak ediyorum au zevkli dediginiz oyunu bitiren var mi acaba koca forumda veya zevkli ilan ettiğiniz oyumu dunya capinda kac insan almis, drive club'i kac insan...
oyunun teknik kısmna girersek 1080p@30fps+2xAA daha ne olsun ve üstüne açık dünya ve kusursuz hava şartları...Bak üstad driveclubu sevebilirsin ama kesinlikle forza horizon kadar iyi değil bunu sende çok iyi biliyorsun..youtubeden izlemek yerine oyunu canlı kanlı makinada oyna nedemek istediğimi anlayacaksın..driveclub yarımyamalak çıkmış bir oyun..oyun bitirmeye gelince evet oyunu %100 bitirmek çok zor ve buna şikayetmi ediliyor zannediyosun??? valla hocam özürdilerim ama muhtemelen xboxone sahibi değilsiniz ve forza horizon 2 yide oynamadınız ve driveclubdan çok daha iyi olduğunu da biliyosunuz ama kabullenemiyosunuz...

addidas_85

8.12.2014 12:40:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

birak ayni eventi 10 kez oynamayi o sehirde ozgurce duzinelerce aracla saatlerce dolasmak,gun batimindan dogusuna kadar gezmek,yagmurlu havalarda o kasveti hissetmek,tablo gibi anlar yakalayip resmetmek icin bile gunlerce aylarca oynanir fh2...kendi ciger mantigiyla yaklasmayalim oyuna..sahip oldugun oyunu ovecem diye diger oyunu itin bir tarafina sokmana gerek yok..fh2 gibi bir oyunu driveclub ile mukayese etmek bile komik..driveclub fh2 nin tirnagi etmez..gerek grafikleriyle gerek oynanabilirligi ile gerek acik dunyasi ile ders niteliginde oyundur... nasilki bir uncharted,god of war gibi oyunlar ders niteliginde oyunlar ise forza horizon 2 de ders niteliginde araba yarisi oyunudur..benim anlamadigim oyun bile demeye 1000 sahit isteyen yarim yamalak ne oldugu belirsiz yaris oyunu adi altinda cikisi tam bir fiyasko olan oynamak icin bile ayri caba gerektiren bir oyuna para verip almak nasil bir zevktir onu anlamiyorum...

İdrak İstimlak

8.12.2014 12:35:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus tutturmuş bi aynı event i 10 defa oynamak diye her yerde aynı şeyi söylüyor
Sizin meshur acik dunya oyunda topu topu 48 event, 48 pist var. Valla acik dunya bir oyunda bunu becermekte kabiliyet ister. Ac imkanin varsa bak bakalim driveclub'ta ne kadar event var. Ustelik acik dunya oyun da degil. Satis rakamlari hangi oyununun ne kadar tutuldugunu söylüyor. Ona da bakmayi bilmiyorsan her iki oyunun forum konularina bak yeter.

klongs

8.12.2014 12:34:14

0
güya 1 hafta sonra gelecek diyen fanboylar şimdi diğer oyunlara bok atmaya çalışıyor komik cidden.

PHO3N1X

8.12.2014 12:33:38

+1
Hayır anlamadığım şey adamlar sırf Forzayı pohpohlamak için yorum atıyor,bizde bunlara tıpayı takınca bizim mesajlarımız siliniyor. Taraflımı siliyorsunuz yorumları ? Adamların tartışma yaratacağı belli,bizimkiler gibi onların yorumlarınıda silsenize tartışma çıkmadan ?

GT_55

8.12.2014 12:24:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alican88

birak ayni eventi 10 kez oynamayi o sehirde ozgurce duzinelerce aracla saatlerce dolasmak,gun batimindan dogusuna kadar gezmek,yagmurlu havalarda o kasveti hissetmek,tablo gibi anlar yakalayip resmetmek icin bile gunlerce aylarca oynanir fh2...kendi ciger mantigiyla yaklasmayalim oyuna..sahip oldugun oyunu ovecem diye diger oyunu itin bir tarafina sokmana gerek yok..fh2 gibi bir oyunu driveclub ile mukayese etmek bile komik..driveclub fh2 nin tirnagi etmez..gerek grafikleriyle gerek oynanabilirligi ile gerek acik dunyasi ile ders niteliginde oyundur...nasilki bir uncharted,god of war gibi oyunlar ders niteliginde oyunlar ise forza horizon 2 de ders niteliginde araba yarisi oyunudur..benim anlamadigim oyun bile demeye 1000 sahit isteyen yarim yamalak ne oldugu belirsiz yaris oyunu adi altinda cikisi tam bir fiyasko olan oynamak icin bile ayri caba gerektiren bir oyuna para verip almak nasil bir zevktir onu anlamiyorum...
Ps4'te o kadar güncel oyunum var.Ama halan daha zevk alarak oynuyorum driveclub'ı.Normalde 1 ay oynayıp, bir daha hiç oynamazdım bir oyunu.Ama bu her defasında seni oynattırıyor.Fiyasko olduğu tek konu, oyunun hatalı kod ile piyasaya çıkıp, online sisteminde fail olmasıdır.Yoksa diğer türlü, her konuda çok da iyi oyundur.Bir sürü seveni var oynayan. O yüzden lütfen kimin neyden, hangi oyundan zevk alacağına karışmayalım lütfen.Birazcık saygı.

Sir Maximus is BACK

8.12.2014 11:22:19

-4
tutturmuş bi aynı event i 10 defa oynamak diye her yerde aynı şeyi söylüyor

İdrak İstimlak

8.12.2014 10:14:20

+3
Grafik konusunda ben bir sey demeyeyim, her iki oyunu saglikli gozlerle gorenler neyin ne oldugunu biliyor. Hava sartlarini da gun icinde gelecek guncelleme ile hep beraber gorecegiz. Zevk olayina da girmeyelim,ayni event leri onlarca defa oynamanin neresinden zevk alinir anlayamadim. Merak ediyorum au zevkli dediginiz oyunu bitiren var mi acaba koca forumda veya zevkli ilan ettiğiniz oyumu dunya capinda kac insan almis, drive club'i kac insan...

alican88

8.12.2014 09:23:11

-3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Challenge sistemi zaten günlerdir aktif... Bu arada hala FH2 diye sayıklayanlar aynı event'i 10 defa oynamaktan bıkmayan tipler herhalde. Valla insan nasıl oynar 10 event'i arka arkaya, nasıl bir zevk sahibidir anlamak mümkün değil.
birak ayni eventi 10 kez oynamayi o sehirde ozgurce duzinelerce aracla saatlerce dolasmak,gun batimindan dogusuna kadar gezmek,yagmurlu havalarda o kasveti hissetmek,tablo gibi anlar yakalayip resmetmek icin bile gunlerce aylarca oynanir fh2...kendi ciger mantigiyla yaklasmayalim oyuna..sahip oldugun oyunu ovecem diye diger oyunu itin bir tarafina sokmana gerek yok..fh2 gibi bir oyunu driveclub ile mukayese etmek bile komik..driveclub fh2 nin tirnagi etmez..gerek grafikleriyle gerek oynanabilirligi ile gerek acik dunyasi ile ders niteliginde oyundur...nasilki bir uncharted,god of war gibi oyunlar ders niteliginde oyunlar ise forza horizon 2 de ders niteliginde araba yarisi oyunudur..benim anlamadigim oyun bile demeye 1000 sahit isteyen yarim yamalak ne oldugu belirsiz yaris oyunu adi altinda cikisi tam bir fiyasko olan oynamak icin bile ayri caba gerektiren bir oyuna para verip almak nasil bir zevktir onu anlamiyorum...

İdrak İstimlak

8.12.2014 07:53:21

-2
Challenge sistemi zaten günlerdir aktif... Bu arada hala FH2 diye sayıklayanlar aynı event'i 10 defa oynamaktan bıkmayan tipler herhalde. Valla insan nasıl oynar 10 event'i arka arkaya, nasıl bir zevk sahibidir anlamak mümkün değil.

silverygt

8.12.2014 07:53:18

+1
Guzelim oyun yarim yamalak geldi. Adamlar bildigin ciktiktan sonra oyunu tamamliyorlar artik

BSC Misafiri

8.12.2014 03:04:06

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Driveclub 1080p oynayacağıma gider FH2'yi 480p oynarım :)
konsolunun kapasitesini kabullenmen hoşuma gitti.

Caped 117 Crusader

8.12.2014 02:36:34

-1
Çöpclub, Forza Horizon 2 her türlü daha iyi bu oyundan. Yılın son balonlarından..

RealArek

7.12.2014 23:54:58

+1
Güzel ama ps plus için bedava sürümü vericeklerdi sözde ona noldu hala haber yok.

BSC Misafiri

7.12.2014 23:30:28

-1
Driveclub 1080p oynayacağıma gider FH2'yi 480p oynarım :)

Cityzens

7.12.2014 23:18:42

0
Neden bu guncelleme oyunla gelmez .. neden yarim oyun?

edd121

7.12.2014 22:52:31

0
driveclub mı kaldı yea ?

Guest-8FB5351A6

7.12.2014 22:36:57

0
bu oyun da güme gitti adamlar yatıştırıp duruyor

Project Scorpio

7.12.2014 22:26:45

-3
Plus'a gelse ne yazar alan aldı bıtırdı elinden çıkarttı zaten.

KoRnTuNeS

7.12.2014 22:03:06

+1
hala plus editiondan bahsetmiyolar. bu kadar oyuncuya söz verip sözünde durmaması büyük ayıp.

GoldPunch

7.12.2014 21:50:11

+1
Güzel gelişme ama hala PS Plus sürümünü bekliyoruz.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız