Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Coffee Talk Tokyo Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı

 
 
Chorus Worldwide ile Toge Productions ortaklığında geliştirilen Coffee Talk serisinin yeni oyunu Coffee Talk Tokyo duyuruldu. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 2025 yılında piyasaya sürülecek ve PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için mevcut olacak.
 
Coffee Talk bu sefer bizi Tokyo'ya götürüyor
 
 
 
Coffee Talk Tokyo içerisinde serinin önceki oyunlarında olduğu gibi küçük bir kafe içerisinde insanlara ve fantastik görünümlü karakterlere hizmet edeceksiniz. Oyunun adından da anlaşılacağı üzere bu sefer Tokyo içerisinde yer alacak ve yaz sıcağından kaçmak isteyen müşteriler size uğrayacak. İşte bu noktada doğru siparişi hazırlayacak ve aynı zamanda samimi hikayelerle karşı karşıya kalacaksınız.
 
Yeni oyun içerisinde yepyeni bir tema, kafe, yeni müşteriler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Serinin diğer oyunlarında yer alan ve sevilen mekanikler, modern dokunuşlarla bir üst seviyeye ulaşıyor. İlgi çekici karakterlerle karşı karşıya kalabileceğiniz yapımda, onlarla etkileşime girebiliyor, hayat hikayelerini öğreniyor ve belli başlı sorunlara çözümler getirebiliyorsunuz.
 
 
 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
Coffe Talk serisinin en yeni oyunu yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun Tokyo şehrinde geçiyor ve burada yer aldığımız süre boyunca farklı karakterlerle tanışabiliyor, onlarla etkileşime girebiliyor ve onların arka plandaki hikayesi konusunda çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. Seri içerisinde bildiğiniz üzere bir kahve dükkanı içerisinde yer alıyor ve istediğiniz gibi kahveler hazırlayabiliyor ve müşterilere en iyi hizmeti sunmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz. Bununla beraber, seri içerisinde en yeni bir yapıya sahip olmaya hazırlanan Tokyo, sevilen kahve demleme ve hazırlama serisine yeni bir soluk getirmek istiyor. Bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda önceki oyunlardan gelen sıcaklığı doğrudan hissedebiliyor ve yüreğimizi ve içimizi ısıtan durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Konuşma simülasyonu da diyebileceğimiz yapım içerisinde karşımıza gelen müşterileri en iyi şekilde ağırlamaya başlıyor ve onlara en iyi hizmeti vererek elbette memnun edebiliyoruz. Bunun yanı sıra, karakterlerin insan görünümüne farklı fantastik canlılara benzediğine de aktarmakta fayda var. Örneğin, oyun içerisinde yer aldığımız bir süre boyunca elfler ve çok daha fazla ırka sahip insanlarla karşı karşıya kalabiliyoruz; ancak burada herkesin insan olduğunu vurgulamak gerekiyor ve akabinde ise arka planda yer alan hikayesini öğrenmek durumunda kalıyoruz. Bir yandan kahvemizi hazırlarken diğer yandan ise müşterilerle beraber diyaloğa girebileceğimiz yapımda yapacağımız seçimlerle beraber müşterilerle olan diyaloğumuzu ilerletebiliyor, onlarla yakın olabiliyor veya tamamen uzaklaşabiliyoruz. Hiç yoktan diyaloğumuzu kesip atabiliyoruz. Yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca dikkat çekici diyalog sistemleri ile karşı karşıya kalabiliyor ve oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca onlarla ne kadar çok iletişime girersek o kadar çok arka plan hikayesi konusunda fikir sahibi olabilir ve buna göre her bir karakterin farklı arka plan hikayesini ve duygularının olduğundan da bahsetmekte fayda var.

Sıcak kahvemizi yudumlarken istediğimiz gibi diyaloğa girebileceğimiz yapımda küçük bir kafe içerisinde elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve burada barista olarak müşterilere hizmet vermek durumunda kalıyoruz. Sevilen kahve demleme yapımı içerisinde yer alacağımız süre boyunca farklı hikayelerle karşı karşıya kalabiliyor ve Tokyo'nun yaz sıcağından kaçan insanlarla ve müşterilerle burada karşı karşıya gelebiliyoruz. Müşterilerin verdiği siparişleri doğru bir şekilde hazırlayabileceğimiz ve doğru zamanda doğru hamleler yapabileceğimiz yapım içerisinde elbette yürekten gelen hikayeleri paylaşmak durumunda kalıyor ve aynı zamanda burada yer aldığımız süre boyunca eski ve yeninin bir arada olduğu yapılarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Seride yer alan ve sevilen özelliklerin burada daha farklı ve daha estetik bir şekilde yer alabileceği yapım içerisinde elbette seri içerisinde başarılı olan mekanikler doğrudan bu oyuna aktarılıyor.
 
 
 
Ancak daha iyi ve daha gelişmiş bir şekilde bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber hem mekanik konusunda hem de işleyiş konusunda daha da üst düzey bir seviyeye bile karşı karşıya kalmamız mümkün diyebiliriz. Zaten oyun piksel grafiklere sahip olduğu için herhangi bir animasyon veya grafik anlamında beklentinizin olmamasını tavsiye ediyoruz. Zaten seri içerisinde yer aldığınız süre boyunca sanat stili ile beraber nasıl bir repliğe sahip olduğunu görebiliyor ve bu sistem aynı şekilde devam oyununda da işlenmiş bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tokyo şehri içerisinde yepyeni bir kafeye gelebileceğimiz ve kafe içerisinde arka planları keşfedebileceğimiz ve aynı zamanda farklı karakterlerin hikayelerine dokunabileceğimiz yapımda bir yandan kahvemizi yudumlarken diğer yandan ise diyaloglara girebiliyor, onlara en iyi şekilde kahve ısmarlayabiliyor ve yepyeni dokunuşlarla beraber seri içerisinde yer alan tanıdık unsurları burada doğrudan gözlemleyebiliyoruz.
 
Serinin en yeni oyunu içerisinde bir kez daha kahve dükkanına doğru adım atmaya hazırlanıyor ve ülkede ne kadar çok karakter ve yaşayan varsa elbette bizim kafemize çekmek durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca en iyi hizmeti vermek ve doğru siparişleri vermek oldukça önem arz ediyor. Doğru siparişleri vererek onlarla beraber elbette arka plan hikayesini açmak durumunda kalıyor ve onların neler yaşadığı konusunda da fikir sahibi olabiliyoruz. Her bir karakterin farklı arka plan hikayesinin yer aldığı yapımda istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, farklı şekillerde hizmetler verebiliyor, müşterileri farklı açılardan bakış atabiliyor ve onlarla istediğimiz gibi diyaloglara giriş yapabiliyorsunuz. Diyaloglar içerisinde yapılan seçimlerle beraber aynı şekilde gidişatınıza yön verebiliyor ve müşterilerle olan ilişkinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu da oyunda yer alan özgürlükçü seçimler arasında bulunuyor.

Yeni kafenin içerisine adım attığımız yapımda yeni müşterileri doğrudan çekebiliyor ve doğrudan Tokyo semalarında gezip tozabiliyoruz. Rahat bir kahve dükkanı içerisinde tezgah boyunca istediğimiz gibi uzanabiliyor, tezgahın arkasında yeni gelen malları ve kahveleri yerleştirebiliyor ve seri içerisinde yer alan hislerin tanıdık olsa da ancak burada daha farklı müşterilerin ve olayların döndüğünü aktarabiliyoruz. Dikkat çekici içeriklerle beraber yer alabileceğimiz yapımda emeklilikten sonra hayatın anlamını bulmaya çalışan Kenji adlı karakterle beraber tanışmak durumunda kalıyor ve bu karakterin neler yaşadığını ve hayatın nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizzat görebiliyoruz. Diğer taraftan baristanın asistanı olarak karşımıza çıkan Vin, günlük yaşantı ile ve geçmişteki bir felaketin sonuçları ile uğraşmak ve yüzleşmek durumunda kalıyor ve bunların sonuçlarının ortaya çıkması ile beraber elbette bizden yardım istiyor ve biz de en iyi diyalog seçimini seçerek burada ona en iyi şekilde yardımcı olmak durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Bunun yanı sıra, yakın zamanda vefat eden Ayame adlı bir kız bulunuyor ve bu kız da öteki dünyanın anlamını bulmak üzere farklı diyaloglar içerisinde girebiliyor. Bu tarz karakterlerle beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, onlarla etkileşime girebiliyor ve giriş yaptığımız diyaloglarla beraber onların nasıl bir hayat yaşadığını doğrudan hissedebiliyoruz. Seri içerisinde yer alan ses sistemleri ve efektler aynı şekilde bu ayın içerisinde de yer alıyor ve rahatlatıcı müziklerle beraber istediğimiz gibi oyundaki yerimizi almak durumunda kalırken aynı zamanda sırtımıza yaslayarak rahatlatıcı bir deneyimle karşı karşıya kalabiliyoruz. Dikkat çekici unsurlarla beraber ilerleyebileceğimiz yapının içerisinde hızlı bir şekilde yerimizi alabiliyor ve yeni parçalarla beraber yeni oyun kendi seçimlerimizi yapabiliyoruz. Yeni parçaların aynı zamanda rahatlatıcı bir estetiği bulunuyor ve bunlarla beraber bir kez daha serinin en yeni oyununa geçiş yapmak durumunda kalıyor ve burada yepyeni içeriklerle karşı karşıya gelebiliyoruz. Dolayısıyla serinin bir hayranıysanız oldukça güzel ortamlarla kendinizi deneyebilir ve yapacağınız diyalog seçimleri ile beraber kendi yolunuza bakabilirsiniz.

Kahve dükkanında yapabileceğimiz eylemlerle beraber sıcak diyaloglara giriş yapabiliyor ve istediğimiz gibi oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Lezzetli içecekler hazırlayabileceğimiz ve insanların paylaştığı hikayeleri dinleyebileceğimiz yapımda Tokyo'da yepyeni bir kafede yeni bir maceraya açılıyor. Eski ve yeninin bir arada olduğu bir ortamda kendimizi bulabiliyoruz. Yürekten gelen hikayeleri paylaşabileceğiniz ve aynı zamanda Tokyo'nun yaz sıcağından canı sıkılan insanların akın ettiği kahve dükkanında yer alabileceğiniz yapımda tanıdık unsurlarla karşı karşıya kalabiliyor ve aynı zamanda bu tanıdık unsurların yeni bir dokunuşa sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Serinin en yeni oyunu içerisinde bir kez daha rahatlatıcı bir kahve dükkanı serüvenine adım atmaya hazırlanabiliyor, tezgahın arkasına istediğimiz malzemeleri yerleştirebiliyor ve burada dilediğimizi gerçekleştirebiliyoruz. Bunun yanı sıra, her bir müşteri farklı şekillerde istekleri bulunuyor ve bu isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Bununla beraber, her bir müşteri aslında eski ve serinin diğer oyunlarında yer aldığı gibi duygu dolu hikayelerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve tanıdık müşterilerle karşı karşıya da katılabiliyoruz. Bunun yanı sıra, bir müşteri eğer sizin diyaloğunuzu ve kahvenizi beğenirse bir kez daha uğramak durumunda kalıyor ve onunla beraber diyaloğu daha da ilerletmeye hazırlanabiliyorsunuz. Eski ve yeninin bir arada olduğu Tokyo semalarında yer aldığınız yapımda serinin en yeni oyunuyla beraber ileriye giden bir yol bulmak için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve dikkat çekici latte sanatınızı icra etmek için burada büyük bir çaba sarf etmek durumunda kalıyorsunuz.
 
 
 
Kahve sanatınızı daha da ileriye taşımak için elbette burada farklı şekillerde eylemler gerçekleştirebiliyor ve çeşitli şablonları burada geliştirmek durumunda kalıyorsunuz. Oyunda bir de elbette gelişim sistemi bulunuyor ve bu sistemle beraber hem yeteneklerinizi hem de hissettiklerinizi artırabiliyor. Bunun yanı sıra, müşterilerin içeceğine istediğiniz gibi şekiller çizebiliyorsunuz; kahvelerin üzerine tasarımlar yapabileceğinize ve farklı şekillerde sunabileceğiniz yapımda süt ve yumuşak için sayesinde müşterilere en iyi kahveyi sunmak durumunda kalıyor ve müşteriler nasıl bir kahve istiyorsa ona göre kendi hamlelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, müşterilerinizle aranızda bir sosyal ağda etkileşim kurabiliyor ve bu sosyal ağ içerisinde elbette onlarla mesajlaşabiliyor, iletişime geçebiliyor ve onların hikayeleri konusunda daha da fikir sahibi olabiliyorsunuz. Bu sayede farklı gerçeklikleri açığa çıkarabiliyor ve onların hayatlarına dokunan bağlantılara bile geçiş yapabiliyorsunuz.

Yeni kafenin yeni müşterileri olarak elbette üst düzey bir yapıyla karşı karşıya kalabileceğiniz yakında onay içerisinde sosyal bir ağ bulunuyor. Bu sosyal medya ile beraber burada etkileşim kurabiliyor, müşterilerin ve burada yer alan insanların hayatları hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyor ve aradıkları gerçeği keşfetmelerine yardımcı olabiliyoruz. Bunun yanı sıra, elbette onlarla beraber bir olaya girdikten sonra onları kafemize davet edebilir ve daha da fazla para kazanmanın yolunu açabiliriz. Bununla beraber, hayatlarını değiştirecek bağlantılar kurmaya hazırlanabiliyor ve istediğimiz gibi oyun içerisinde ilerleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunda ilerlerken serinin en yeni oyununda yapabileceklerimiz ve seçebileceğimiz diyaloglarla beraber gidişatınızı yön verebiliyor ve serinin bir hayranıysanız elbette bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Bunun dışında yapım içerisinde elbette Tokyo temalı bir yapı olduğundan dolayı oraya özgü çeşitli sanat eserlerinin, unsurların ve çok daha fazlasının olduğunu bahsedebilir ve buna yansı kıyafetlerinden diğer sanat stillerine kadar oldukça özgü sistemlerin burada olduğunu vurgulayabiliyoruz.
 
Zaten her bir seri oyunu içerisinde farklı bir tema benimsemiş durumda ve ilk oyunuyla beraber büyük beğeni toplayan ve şimdi ise yepyeni bir macerayla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda seride yer alan ikonik karakterlerle karşı karşıya kalıyor, yepyeni müşterilerle burada buluşabiliyor ve kahvemizi ısmarlayarak elbette onların gönüllerini kazanabiliyoruz. Daha fazla detay ile beraber ilerleyebileceğiniz yapım içerisinde giriş hayatımıza yön vererek aynı zamanda neler yaşadığını öğrenebiliyor ve rahatlatıcı bir atmosfer içerisinde yerimizi alabiliyoruz. Bir yandan yazın sıcağından kurtulmaya hazırlanırken diğer yandan ise pervaneleri çalıştırabileceğimiz yapımda yeni parçaların bir kez daha döndüğünü görebiliyor ve burada arka plan müzikleri ile beraber rahatlatıcı bir deneyime kendimizi kaptırabiliyoruz.
 
 

Serinin en yeni oyunu Tokyo tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve bununla beraber istediğimiz gibi oyuna adapte olabiliyoruz. Oyunun şu anda Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz. Bununla beraber, oyun birçok dil desteğine sahip bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanırken ne yazık ki Türkçe dil desteğinin burada olmadığını aktarmakta fayda var. Bunun yanı sıra, başarım sisteminin de Steam Platformu üzerinde olacağını aktarabiliyor ve tüm başarıları kazanmak için elbette oyunun sonuna doğru ulaşmanız ve yapabileceğinizi tahminleri değiştirmeniz gerekiyor. Bu tarz detaylarla beraber oyuna elbette başarı avcıları tarafından takibe alınabiliyor ve hem yeni oyuncuları hem de mevcut hayranlara hitap eden yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor diyebiliriz.

Öte yandan, yapım içerisinde elbette kahveyi nasıl hazırlamanız gerektiği konusunda çeşitli rehberler söz konusu. Bu rehberleri açarak nasıl yapabileceğiniz konusunda çeşitli bilgiler elde edebilir ve bunun yanı sıra her müşteri burada farklı şekillerde kahve isteyebiliyor. Kahvelerin sıcaklığını, soğukluğunu ve şeker durumunu istediğiniz gibi ayarlayabiliyor ve bunlarla beraber de kendi yolunuza bakabiliyorsunuz.

Genel olarak toparlayacak olursak, Coffee Talk serisinin en yeni oyunu, Tokyo'da geçen sıcak ve samimi bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Oyun, bir kahve dükkanında farklı karakterlerle etkileşime girebileceğiniz, onların hikayelerini öğrenebileceğiniz bir yapıya sahip. Bu serinin merkezinde kahve hazırlama ve konuşma simülasyonu unsurları yer alıyor. Oyuncular, dükkanı ziyaret eden müşterilere kahve hazırlayarak onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor. Yeni oyun, Tokyo atmosferi ile birlikte seriye taze bir soluk getiriyor.
 
Oyunun sıcak ve yürek ısıtan havası, oyunculara önceki oyunlarda olduğu gibi sakinleştirici bir deneyim sunuyor. Fantastik canlılar ve farklı ırklardan karakterlerle etkileşimde bulunurken, elfler gibi çeşitli karakterlerle tanışmak mümkün olacak. Ancak bu karakterlerin hepsi insan formunda karşınıza çıkıyor ve arka planda her birinin kendine özgü bir hikayesi bulunuyor. Oyun, sadece kahve hazırlamakla sınırlı kalmıyor. Müşterilerle diyaloglar kurarak, onların arka plandaki hikayelerini öğrenmek ve ilişkilerinizi derinleştirmek de önemli bir rol oynuyor. Diyalog sistemleri, oyuncuların seçimlerine göre şekilleniyor; müşterilerle yakınlaşıp samimi bir ilişki kurabilir veya daha mesafeli kalabilirsiniz. Seçimlerinize bağlı olarak, diyaloğu tamamen kesebilir veya devam ettirerek müşterilerin duygularını ve hikayelerini daha yakından tanıyabilirsiniz.
 
 
 
Coffee Talk serisinin bu yeni oyunu, kahve demleme ve sohbet simülasyonu seven oyunculara samimi ve duygusal bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Tokyo'nun eşsiz atmosferinde, farklı karakterlerle sıcak diyaloglar kurabilir, onların hayat hikayelerini keşfedebilir ve her bir karakterin farklı duygusal arka planlarını öğrenebilirsiniz. Son olarak, bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atmanıza ve bir şans vermenizde fayda var. Çünkü yeni proje ile beraber çok daha farklı içeriklerin, mekaniklerin ve ortamların olduğunu bahsedebiliyoruz ve bununla beraber en iyi deneyimi elde edebiliyorsunuz. Eğer sakin bir güne ihtiyacınız varsa ve rahatlatıcı bir deneyim elde etmek istiyorsanız, bu yapım tam size göre diyebiliriz. Tokyo temasıyla beraber oyunda sıcak bir karşılama bulabiliyor, istediğiniz gibi oyunda lattelerinizi hazırlayabiliyor, müşterilere çeşitli kıyaklar geçebiliyor ve çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. İnsanların hayatlarına dokunabileceğiniz bu yapımda arka plan hikayelerini öğrenmek tamamen sizin işinize oluyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Nour: Play With Your Food, 29 Ağustos'ta Switch'e Geliyor Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız