Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cammie Dunaway, Nintendo'dan Ayrılıyor


 
     Nintendo'nun en güçlü olduğu pazarların başında gelen Amerika, özellikle bu nesilde firma için daha da büyük önem kazandı. Wii ve DS'in bu bölgedeki müthiş satışları Nintendo'nun dünya genelindeki stratejisini de yakından ilgilendiriyor.
 
     Bu nesildeki büyük başarılardan sonra Nintendo önemli bir ismini kaybediyor. Bu bölgede şirkete önemli başarılar kazandıran Nintendo of America pazarlama müdürü Cammie Dunaway görevinden ayrılıyor.

     Dunaway, 1 Ekim'den itibaren görevinden ayrılmış olacak. Bu ayrılığın nedeniyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Nintendo'nun amerika patronu Reggie Fils-Aime, Dunaway'in çalışmalarını takdir ettiklerini söyledi.
 
     Advertising Age Magazine tarafından en iyi 100 pazarlamacı arasında gösterilen Cammie Dunaway sonrası Nintendo'nun Amerika'daki başarılarında bir değişiklik olacağını düşünülmüyor, çünkü Cammie'nin takımı çalışmalarına aynı şekilde devam edecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo Cammie Dunaway DS
Civilization 5'ten İlk İnceleme Puanları Naughty Dog'un Yeni Oyunu Move Desteklemeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız