Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcade Dövüş Oyunu The Rumble Fish 2 için Karakter Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bir süredir geliştirilen arcade dövüş aksiyon oyunu The Rumble Fish 2 için yeni bir fragman yayınlandı. Yayıncı 3goo ve geliştirici Dimps tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapımın yeni fragman, oyun içi karakterlere odaklanıyor. 13 oynanabilir karakteri tanıtan bu fragmanda dövüş sistemi ve daha fazlası yer alıyor.
 
Arcade dövüş oyunu bu yılın bu yılın sonunda geliyor 
 
 
 
Nostaljik hisler yaşatmayı hedefleyen arcade dövüş oyunu The Rumble Fish 2, 8 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun içerisinde Arcade, Survival ve daha fazla mod bulunacak.
 
Saf - klasik dövüş oyunu içerisinde Zen, Lud, Aran, Mito, Orville, Typhon, Kaya, Hikari, Bazoo, Viren, Boyd, Sheryl ve Garnet adlı karakterler yer alacak. Oyuncular bu karakterler arasında seçim yapabilecek ve dövüşe dahil olabilecek. 
 
 
The Rumble Fish 2 karakter tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Rumble Fish 2
Açık Dünya Aksiyon Oyunu Project: The Perceiver Duyuruldu Sonic Frontiers, Seri içerisinde Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız