Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu

 
 
Tencent ile Saroasis Studios ortaklığı kapsamında anime temalı kahraman odaklı nişancı aksiyon oyunu Fate Trigger: The Novita resmi olarak duyuruldu. Oynaması ücretsiz olan bu yapım, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series, PC, iOS ve Android platformları için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
 
Dinamik bir dünyaya sahip 
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklenen Fate Trigger: The Novita için 25 Eylül tarihinde kapalı bir alfa testi gerçekleştirilecek. Bu teste Steam platformu üzerinden erişebileceksiniz. Kullanıcılar mağaza sayfası üzerinden erişim talebinde bulunabilecek.
 
Oyunun yaratıcı yönetmeni Jia Heng, tüm oyuncuların keyif alacağı heyecan verici bir ücretsiz deneyim oluşturma niyetlerinde olduklarını aktardı. 3 boyutlu anime tarzı kahraman odaklı yapısı ile ön plana çıkacak olan taktiksel nişancı oyununda, yüzen adalardan oluşan dinamik bir dünyaya dalış yapıyoruz.
 
Farklı yeteneklerle atılabileceğimiz yapım içerisinde keskin nişancılığımızı konuşturabiliyor, farklı stratejiler oluşturabiliyor ve her bir oyuncu yepyeni bir deneyime adım atabiliyor.
 
 
 
Oyun bizlere neler sunuyor?
 
Anime teması ile beraber karşımıza çıkan ve çevrimiçi çok oyunculu bir yapıya sahip olan bu yapım içerisinde dikkat çekici kahraman tabanlı bir nişancı aksiyon deneyimi bizleri bekliyor ve istediğimiz karakteri alarak arenalara atılabiliyoruz. Oyunda tek başımıza veya takım kurarak arkadaşlarımızla beraber atılabileceğimiz bir macera bizleri bekliyor. Aynı zamanda hayatta kalabileceğimiz ve ölüm kalım hesaplaşmalarına katılabileceğimiz oyun modlarının da burada olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Yüzen adalardan oluşan ve dikkat çekici atmosferlere sahip yapımda hemen dinamik bir dünyaya dalış yapabiliyor, olağanüstü özel becerilere sahip keskin nişancılarla ilerlemek durumunda kalıyor ve aynı zamanda kendimize özgü stratejiler ön plana çıkarabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca heyecan verici ödüllerle beraber farklı görevleri atılabiliyoruz. Anime temalı Battle Royale macerasında elbette bildiğiniz üzere en son kalan takım oyunun galibi oluyor ve her aldığınız galibiyetle beraber yüksek ödüllere, beceri seviyelerine ve çok daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz. Nişancılığınızı ortaya koyabileceğiniz ve farklı silahları kullanabileceğiniz yapımda gökyüzünde yükseklerde asılı duran adalar içerisinde kendinizi ön plana çıkarabiliyor ve farklı taktiklerle beraber düşmanlara karşı ve diğer oyunculara karşı gelebiliyorsunuz.
 
Battle Royale oyunlarında bildiğiniz üzere tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz çeşitli oyun modları yer alıyor ve burada temel mantık en son kişinin veya takımın hayatta kalması olarak karşımıza çıkıyor. Bir harita içerisinde yer aldığımız bu süre boyunca haritada farklı bölgelere ilerleyebiliyor, her bölge içerisinde farklı düşmanların, kaynakların, silahların ve çok daha fazlasını bizlere sunulacağını aktarabiliyor ve bunlarla beraber elbette oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Kaynaklarınızla beraber hayatta kalmaya çalışabileceğiniz yapımda devasa bir bölgede yer aldığını süre boyunca her bir hamlenizde oldukça dikkat etmeniz gerekiyor çünkü sağda solda bir anda karşınıza düşmanlarım ve diğer oyuncuların çıktığını görebiliyorsunuz. İlerleme sisteminin ön planda yer aldığı yapımına ne kadar çok galibiyet alırsınız ve ne kadar çok gelişirseniz o kadar çok kendi profilinizi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Bununla beraber oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca nişangahınızı en iyi şekilde üst seviyelere çıkarmanız ve bu tarz oyunlarda usta olmanız gerekiyor; ancak bu şekilde daha zorlu düşmanlara ve diğer oyunculara karşı gelebilirsiniz.
 
 

Seçilmiş bir savaşçı olarak yer alabileceğimiz yapımda kendi stratejimizi ve planımızı oyuna dahil edebiliyor ve bu tarz oyunlarda kendimize özgü bir aksiyon ve nişancı deneyimi ortaya dökebiliyorsunuz. Öncelikle oyun elbette belki de karışık gelebilir ve nişangah sisteminin farklı şekillerde karşımıza çıktığını aktarabiliriz. Ancak oyunun ilerleyen süreçte elbette mekaniklerine alıştıktan sonra çok daha fazla usta olabileceğinizi bile karşı karşıya kalabilir ve bununla beraber kendinizi geliştirebilirsiniz. Ek olarak oyun içerisinde tek oyunculu yerine arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli bir deneyimin kilidini açabilir. Bildiğiniz üzere bu tarz oyunlarda yani Battle Royale oyunlarında en son hayatta kalan takım veya kişi oyunu kazanıyor ve ne kadar çok arkadaşınızı yanınıza davet ederseniz ve onların da ne kadar çok usta olduğunu görebilirsiniz, o kadar çok hayatta kalma şansınız ve galibiyet şansınız artış gösterebiliyor. Bu detaylarla beraber heyecan verici planlamalar oluşturabilir, arkadaşlarınızla beraber bir düşmanı veya diğer bir oyuncu gördükten sonra ona karşı çeşit stratejiler ve pusular kurabilir ve çok daha fazla detayla oyundaki yerinizi alabilirsiniz.
 
Bu detaylarla oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda haritanın diğer bölgelerine doğru ilerlemek, buralarda neler olup bittiğini görmek ve kendinize özgü çeşitli stratejiler oluşturmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor ve aynı zamanda dikkat çekici unsurlar arasında bunların yer aldığını söyleyebiliyoruz. Farklı görevlere adım atabileceğiniz ve yeni görevleri ilerleyebileceğiniz yapımda özel yeteneklerinizi kullanabiliyor, düşmanlara karşı hangi silahları kullanmak istiyorsanız ona göre kendi hamlelerinizi gerçekleştirebiliyor ve görevinizde ve yaptıklarınızla beraber ilerleyebileceğiniz yapımda atış hünerlerinizi ön plana çıkarabiliyor ve bu tarz oyunlarda ne kadar çok atış hüneriniz bulunuyorsa ona göre daha fazla deneyim sahibi olabiliyorsunuz. Bununla beraber gökyüzünde elbette büyük bir mücadeleye atıldığınız yapımda buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışırken aynı zamanda bu tarz oyunlarda bir haritayı ezberlemek ve haritanın bazı bölgelerinde neler olup bittiğini görmek ve hangi kaynakların daha çok nerede çıktığını akılda tutmak oldukça önem arz ediyor. Bu tarz küçük detaylarla beraber oyunda daha fazla deneyim sahibi olabiliyor ve kritik durumlarda elbette bu bilgilerin işinize yarayacağını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz detayları akılda tutmanızda fayda var diyebiliriz. Aynı zamanda oyunda zaten her bir haritanın farklılık gösterdiğini ve haritalar arasında farklı şekillerde binaların, yapıların, pusulacak bölgelerin ve çok daha fazlasının olduğunu vurgulamak gerekiyor.

Yapım içerisinde daha çok anime tarzı bir sistem olduğundan dolayı 3 boyutlu anime karakterleri ile ve sistemleriyle karşı karşıya gelebiliyoruz. Oyunda kendi stratejilerimizi oluştururken aynı zamanda 3 boyutlu anime tarzıyla beraber oldukça eğlenceli bir deneyim akışa bırakabiliyoruz. Oyunda sadece silahlar değil, aynı zamanda farklı beceriler, büyüler ve karakter becerileri ön plana çıkabilir ve bunlarla beraber de düşmanlara karşı gelebileceğimiz ve onları ortadan kaldırabileceğimiz güçlü yetenekleri kullanabiliyoruz. Her birinin benzersiz becerileri ve yeteneklere sahip oldukça farklı karakterlerle ön plana çıkabileceğimiz yapımda anime kahramanlarından birini seçebiliyor ve bu karakterlerin yetenekleri üzerinde ustalaşmak tamamen bizim işimiz oluyor. Işınlanma sistemi ile beraber bir yerden bir yere doğru geçiş yapabiliyor, yıkıcı saldırılar yaparak düşmanların üzerine adeta mermiler yağdırabiliyor ve suyun gücüyle beraber hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda düşmanların bir anda önünü keserek onlara gafil avlayabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde her bir karakterin farklı yetenekleri bulunuyor ve bu yeteneklerle beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve kendinizi oyuna kaptırabiliyorsunuz.
 
 
 
Farklı hamlelerle beraber ön plana çıkabileceğiniz bu yapımda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Bildiğiniz üzere bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı karakterler eline alarak ve diğer beceriler üzerinde ustalaşarak diğer oyunculardan farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bu arada kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyor ve karakterlerin becerileri üzerinde usta olabiliyorsunuz. Örneğin, bu tarz oyunlarda bir karakter üzerinde daha fazla usta olmak için sürekli olarak o karakterle beraber oynayabilir ve akabinde ise o karakterin her türlü bilgisini, detaylarını ve çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Bununla beraber zorla anladığı Elbette karakterin üzerinde usta olmanızdan dolayı ufak hamlelerle ve becerilerle beraber diğer oyuncuları gafil avlayabilirsiniz. Bu tarz oyunlarda karakterler üzerinde usta olmak ve aynı zamanda onları en iyi şekilde kullanmak oldukça önem arz ediyor. Bununla beraber zorlu ve kritik anlarda işinize yarayacak oldukça fazla yeteneğin olduğundan bahsedebiliyoruz.

Farklı karakterlerin ve kahramanların yer aldığı yapımda farklı dövüş stilleri üzerinde ustalaşabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı dövüş ve aksiyon sistemiyle ön plana çıkabiliyor. Düşmanları farklı silahlarla gafil avlayabileceğimiz, aynı zamanda hızlı tempolu bir yapıya sahip olan oyun içerisinde en iyi takımımızı kurmak durumunda kalıyor ve diğer taraftan oyunda tek başımıza da ilerleyebiliyoruz. Oyunun her anını yakalayabileceğimiz ve anlık olarak savaşın gidişatını ve seyrini değiştirebileceğimiz yapımda kendimize uygun bir karakter seçmek durumunda kalıyor ve farklı transfer seçenekleri ve stratejik seçeneklerle beraber ön plana çıkabiliyoruz. Maksimum eğlence için elbette ne kadar çok oyuncuyu ortadan kaldırırsanız ve ne kadar çok karakteri yok edebilirsiniz, o kadar çok eğlenebilirsiniz. Bununla beraber sürükleyici ve hızlı tempolu bir aksiyon sisteminin olduğundan bahsedebiliyor ve savaş alanlarında her bir durumla beraber baş etmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Hiçbir savaş alanının birbirine benzemediği yapım içerisinde istediğiniz gibi ilerleyebiliyor, hangi stratejiyi kullanmak istiyorsanız ona göre seçiminizi yapabiliyor ve anlık olarak hızlı karar verebileceğiniz bir aksiyon mekanizmasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Bunun yanı sıra oyun içerisinde yer alan karakterler gerçekten de ilgi çekici bir şekilde bizlere sunulmak isterler ve oldukça çekici bir yapıya sahip olduğunu aktarmakta fayda var. 3 boyutlu işleme teknolojisi ile beraber yer alabildiğimiz yapımda her kahramanı hayata geçirmek durumunda kalıyor ve bu kahramanlarla beraber gerçekçi ve tatmin edici bir silah kullanım deneyimiyle ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir silahın farklı şekillerde tepme özellikleri ve kullanım özellikleri karşımıza çıkıyor.
 
 
 
Bununla beraber umuyoruz ki güzel bir nişancı ve aksiyon deneyimi ile karşı karşıya kalabilir ve her silahı tatmin edici bir şekilde kullanabiliriz. Yeteneklerimiz ve kusursuz hareket kabiliyetimiz üzerinde ustalaşabileceğimiz yapımda her bir hamlemiz animasyonlu ve sürükleyici bir şekilde karşımıza çıkıyor ve ortamlarda elbette kaosun ne kadar hakim olduğunu söyleyebiliyoruz. Bununla beraber oyunda arkadaşlarımıza yanımıza davet ederek onlarla farklı stratejiler benimseyebiliyor, düşmanları gafil avlayabiliyor ve aynı zamanda farklı planlamalar kurarak diğer takımları pusuya düşürmek durumunda kalıyoruz. Bu tarz detaylarla beraber oyunu oynamak ve eğlenmek çok daha eğlenceli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyunu arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Oyun içerisinde karakterlerle beraber atlayıp zıplayabiliyor, tepelerden inerken düşmanlara karşı gelebiliyor ve alana sağlığı saldırılarla beraber düşmanları gafil avlayabiliyorsunuz. Bulunduğunuz konumla ve arazi ile beraber etkileşim içerisinde bulunabileceğiniz yapımda yapacağınız hamlelerle beraber portalları açabiliyor, aktif hale getirebiliyor, planörleri ve uçan arabaları ortaya koyabiliyor ve hatta adalar arasında gizemli yükselen hava akımlarını kullanabiliyorsunuz. Hava akımlarıyla beraber kendinizi bir anda tepelerde bulabiliyor ve bununla beraber oyundaki hızlı tempolu aksiyona kendinizi kaptırabiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda oldukça eğlenceli bir deneyim sunulduğundan dolayı bir yandan da güçlü ve zorlu düşman ve oyuncuların karşınıza çıktığını aktarabiliyoruz.
 
 
 
Ek olarak oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca tüm bu hamleleri ve eylemleri gerçekleştirirken nişangahınızı sabit tutmak elbette zorlu bir deneyimi beraberinde getiriyor. Dolayısıyla oyunda tüm bu akışa aynı zamanda nişangahınızın adapte olması gerekiyor. Güçlü bir şekilde oyunda durmak ve kendinize oyuna adapte etmek gerçekten de zorlu ve zaman gerektiren bir iş olarak karşımıza çıkıyor. Hızlı tempolu ve Battle Royale deneyimiyle beraber yer almak istiyorsanız bu oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var diyebiliriz.

Genel olarak toparlayacak olursak oyun birçok platforma çıkışını gerçekleştirmek istiyor. Hem çevrimiçi PVP hem de PVE modları ile beraber oyunda farklı oyun modlarına geçiş yapabiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bununla beraber oyunun Steam sayfası şu anda açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden isteklisiniz ekleyebilir ve çıkış yaptığı gün bir bildirim alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız