Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Among Us'a Ace Attorney Serisinden Yepyeni Karakter Dahil Oluyor

 
 
Geliştiriciliğini Innersloth stüdyosunun üstlendiği sosyal çıkarım ve macera oyunu Among Us’a yeni karakterler dahil olmaya devam ediyor. Şimdi ise Ace Attorney serisinden Miles Edgeworth oyuna ekleniyor ve oyuncuların kontrolüne veriliyor.
 
Ace Attorney serisinden Miles Edgeworth oyuna yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre Ace Attorney Investigations Collection'ın bir parçası olarak piyasaya sürülmesi beklenen yeni karakter, oyunculara yepyeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu paket 9 Eylül tarihinde tamamen ücretsiz bir kozmetik olarak eklenmeyi bekliyor.
 
Among Us,bildiğiniz üzere şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam üzerinden PC, iOS ve Android için mevcut durumda.
 
Öte yandan bağımsız olarak karşımıza çıkacak Ace Attorney Investigations Collection oyunu 6 Eylül tarihinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için yayınlanacak. Şu anda bir demosu mevcut durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız