Borderlands: The Handsome Collection PS4 ve Xbox One İçin Duyuruldu

Samet Konuksal


    Geçtiğimiz neslin öne çıkan serilerinden Borderlands'ın en yeni oyunu Borderlands: The Pre-Sequel'in yeni nesil konsollara çıkmayışı eleştiri toplarken, 2K Games ile Gearbox Software'den beklenen duyuru geldi. İkili, Borderlands: The Handsome Collection'u resmi olarak duyurdu.
 
    PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulan Borderlands: The Handsome Collection, Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel'i daha yüksek çözünürlükle beraber yeni nesil konsollara taşıyor. 27 Mart'ta çıkması beklenen paketin içerisinde, her iki yapımın da bütün indirilebilir içerikleri yerini alacak. Ayrıca oyunlardaki kayıt dosyalarının aynı konsol ailesinde taşınabileceği belirtiliyor. Yani Xbox 360'a ait kayıt dosyalarını Xbox One'a, PS3'e ait dosyaları da PS4'e taşıyabileceksiniz. 
 
    Bir önceki nesil konsollara nazaran aynı makina üzerinden co-op oynanışını seriye ekleyen Borderlands: The Handsome Collection'un bir de Claptrap'lı özel sürümü bulunacak. Sadece 5.000 adet üretilecek olan bu sürümde Claptrap figürü oyunculara sunulacak ve sürümün fiyat etiketi 399 dolar olacak.