Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

We Are The Caretakers, Xbox Series ve PC için 6 Ocak 2023'te Çıkış Yapıyor

 
 
Geliştirici Heart Shaped Games, stratejik rol yapma oyunu We Are The Caretakers'ın erken erişimden ayrılacağını ve 6 Ocak 2023'te Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Heart Shaped Games, daha önce duyurulan Xbox One sürümüyle ilgili olarak Gematsu'ya şunları söyledi: "Xbox One sürümünün lansman sırasında mevcut olması pek olası değil. Yayınlanmadan önce optimize edildiğinden emin olmak istiyoruz.”
 
We Are The Caretakers, ilk 22 Nisan 2021'de Steam üzerinden PC için erken erişim olarak kullanıma sunuldu.
 
We Are The Caretakers, kıyamet sonrası afrofütürist bir dünyada geçen bir 3D büyük strateji RPG'sidir. Güvendiğiniz nesli tükenmekte olan yaratıkları savunmak için 100 yüksek teknoloji koruyucudan oluşan gizli bir grubu işe alın, yükseltin ve yönetin. Shadra'yı koruyan devasa enerji bariyeri düşerken gizemli bir uzaylı gemisiyle yüzleşin.
 
Fragman Videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu We Are The Caretakers Xbox Series PC
Ocak 2023 PlayStation Plus Essential Oyunları Açıklandı Açık Dünya Aksiyon Oyunu Project: The Perceiver için Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız