Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor!

 
 
    ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen Counter-Strike 2 ligi ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff etabı bugün başlıyor! 
 
     ESL Pro Lig Sezon 20'de C ve D grubu karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından Playoff eşleşmeleri gerçekleşti. Grup birincileri adını doğrudan çeyrek finale yazdırdı.  
 
     C grubundan BIG ile B grubundan The MongolZ eşleşti. Eşleşmenin galibi temsilcimiz Eternal Fire ile karşılaşacak. D grubundan Virtus.pro ile A grubundan HEROIC eşleşti. Eşleşmenin galibi MIBR ile karşılaşacak. A grubundan FaZe Clan ile C grubundan Complexity eşleşti. Eşleşmenin galibi Team Liquid ile karşılaşacak. B grubundan Team Spirit ile D grubundan FURIA Esports eşleşti. Eşleşmenin galibi Imperial Esports ile karşılaşacak.   
 
     Karşılaşmalar bugün saat 14:00'da 3 maçlık seri formatında oynanacak. Mağlup olan takımlar ESL Pro Lig Sezon 20'ye veda edecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız