The Elder Scrolls Online'dan Yeni Oynanış Videosu Dust 514'ün İlk İnceleme Puanları Çok Düşük

Xbox One Ön Siparişleri İyi Gidiyor

29.05.2013 16:05 - Samet Konuksal


    Hatırlayacağınız üzere dün, 24 yıldan beri bu işleri yapan Blockbuster isimli firmadan bir açıklama gelmiş ve Xbox One'ın firma tarihine geçtiği belirtilmiş. Bunun üzerine İngiltere'de bir araştırma yapan MCV sitesi, bu durumun sadece Blockbuster'da geçerli olmadığını raporladı.
 
    İngiltere'nin en önemli oyun sitelerinden birisi olarak tanıdığımız MCV'nin raporuna göre Xbox One, ülkenin önde gelen çoğu perakendecisinde PlayStation 4'ten daha fazla ön sipariş almış. Fakat yine de bazı oyun ve teknoloji mağazalarında PlayStation 4 ön siparişlerinin, Xbox One tanıtım gününden sonra hızlıca arttığı gözlemlenmiş. Yayınlanan raporda MCV, herhangi bir rakam veya mağaza ismi belirtmemiş.
 

Kaynak MCV
Tweet
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Elder Scrolls Online'dan Yeni Oynanış Videosu Paylaş Dust 514'ün İlk İnceleme Puanları Çok Düşük
YORUMLAR 67
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
OtoburPirana - 31.5.2013 23:06:44 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Xbox One

İnsanlar hangi konsolun alınması gerektiğini biliyor sizin gibi ultra Sony boylarda PS4 diye zırvalasın.


Herkese Sony boy, PS boy, Fan boy gibi yakıştırma yapmayı bırak da sen de bir Xbox One siparişi ver sen de kurtul biz de.

Zaten çoğumuz iki konsolu da kullanmış insanlarız bu nesildeki hizmet kalite farkının da farkındayız ama microsoft bunu farklı bir yere çekip artık üzümü yemekten çok bağcığı dövmeye başladı ama işte sizin gibilerin gözündeki at gözlüğü yüzünden göremiyorsunuz gerçeği maalesef.

Cod içinde bu şekilde konuştum kaç yıl önce daha yeni anlamaya başladı millet. Bakalım siz ne zaman uyanacaksınız...
Hoid - 30.5.2013 12:24:25 0
Neyse ya uğrşamaya değmez kimin ne olduğu belli , paranız yoksa oturur bakarsınız bizde konsollarımızı alır PC yi son model yapar oynarız yapacak bir şey yok gibi duruyor [:'(]
Project Scorpio - 30.5.2013 11:36:19 -3
İnsanlar hangi konsolun alınması gerektiğini biliyor sizin gibi ultra Sony boylarda PS4 diye zırvalasın.
S.M.M.M, - 30.5.2013 10:39:34 0
İyi günler
Ps3 sahibi olarak bekarlık dönemimde güzel vakit geçirdim, lakin evleniyorum bu yüzden eşimle ve arkadaş ekibimle oynayabileceğim daha casual bir konsol tercih etmeyi planlıyorum.
Donanım olarak Ps4 ün Xone dan daha iyi olduğu söyleniyor. Bunun benim gibi casual oyunlara dönenler için aman aman bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu demek değilki exc oyun oynamayacağım. Yeterli düzeyde exc oyun çıkaracağıda aşikadır microsoft cephesinin.

Şimdi ürün pazarlama stratejisi oluşturulurken firmalar hangi kitleye hitap edeceklerini planlarlar malumunuz üzere, microsoftun yaptığı ise pazar payında zayıf olduğu dilimlerden, diğer rakiplerinin paylarından almaya çalışacaktır.

Bu kadar eleştirilmeye, yaygara koparılmaya ne gerek var ben onu anlamıyorum. Tanıtımlar biter, incelemeler yapılır, her arkadaş kullanım alanına göre gider alır konsolunu.
%90 oyuncuların ps4 tercih eder diye bir söylem çıktı, demekki %10 luk dilimde kalıp Xbox one tercih eden kitledeniz
bocekgrafik - 30.5.2013 09:14:02 +1
rambocuk - 30.5.2013 06:35:58 -1
Şike kokuyor insanlarda bırakılan kötü izlenimi silmenin en etkili yöntemi medya
nedensiz07 - 30.5.2013 01:25:27 +1
bende yeni nesilde ps4 düşünüyoprum.. fakat habere göre yorum yapmak gerekirse çok inandırıcı gelmiyor bana.. fakat xboxone'ın arkasında çok büyük bir finansman desteği var.. yani sony'in finansal açıdan Microsoft ile yarışabileceğini sanmıyorum.. çünkü arkadaşlar sizlerde bilirsiniz ki birçok şeyin çok satması; ne donanıma nede özelliğe bakıyor.. reklama yatırım yapan karşılığını alıyor.. umarım sony de gerekli kampanyalarını yapar.. çünkü Amerikalıları ne olursa olsun sevmiyorum..
BSC Misafiri - 30.5.2013 00:24:32 +3
MALTHAEL sen agir xbox fanisin Gamehand de ayni derece sony fani. ikinizde bazen isin ayarini kaciriyorsunuz. Atip tutmaya basliyorsunuz. burayi duzenli takip eden bunun zaten farkinda. Sende ayni sekidle cok seyi kaciriyorsun ya da özellikle gecisitiriyorsun gamehand de ayni sekilde. Xboxin ne kadar cok bozulan sorun yasatan bir makina oldugunu da söylesen daha dun xboxi hata veren bir arkadasimin facebookta deretepe duz gittigini söylesem. lutfen ya su durumda sony olsa ayni karalamayi yine göruruz. Hatirliyorum sony ps4 joysticki göstediginde isik koyduk falan dedi ustune cikip biz o isigi nasil görcez diyenler bile cikti bu sitede. İphone 4s ne ya dalga geciyorsun herhalde 5s te olsa ayni muhabbet abicim aletin muthis yazilimi mesaj yazimi sirasinda farkli dillerde yazdigini algilayamiyor bumudur savundugun iphone bilmemnesi. sunu da bilin kimin en cok satacagina takilmissinzi ne yapcaksiniz. oyun oynamak icin mi aliyorsunuz birsyeelri savunmak icin mi ? daha yazabiclek cok sey var ama yani gidin baska birsyelerle ilgilenin bikrac gunlugune.
BSC Misafiri - 30.5.2013 00:23:51 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL


Ender bey en azindan senin gibi bos bos konusmuyor sürekli.
MytHnfr - 30.5.2013 00:11:23 0
Ps3 kullanıcısıyım. Nasıl bu nesilde Xbox 360 ın multiplatform oyunlarındaki üstünlüğü beni fazla ilgilendirmediyse aynı şekilde Ps4'ün de Xbox One'dan daha iyi performans vermesi çoğu Xbox kullanıcısını iplemeyecektir. Ps'ı tercih etme nedenin bana daha çok hitap ediyor olması fakat Xbox'a çıkan bazı exclusive oyunlarıda merak etmiyor değilim. Mesela ilk Gears of War'ı Pc de oynadım devamınında gelmesini bekledim fakat daha çok bekleriz gibime geliyor :D. Bu nesilde Xbox One'nın Ps4'ten fazla satma olayı ise bana çok uzak gelmiyor. Nasıl genele hitap eden oyunlar hardcore oyunlardan fazla satıyorsa aynı şekilde konsollar içinde geçerli. Sony elindeki kitleye yönelik adım attı , Microsoft'sa daha genele hitap etmeye çalıştı. Ben bu yüzden Ps kullanıyorum. Her seferinde bana daha fazla hitap ediyor. Yeni nesilde Ps4 kesinlikle edineceğim fakat Xbox One için kararı bana göre E3 konferansı verecektir. Şimdilik çok erken olduğunu düşünüyorum...
Hoid - 29.5.2013 23:46:06 0
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Mobilite-Xbox-One-degerlendirmesi-Lumia-920-JLo-klibinde-Samsung-SSDler-Turkiye-yolunda-HTC-One-5-Milyon-satti-Galaxy-S4-Active-gorundu.htm

Skandala bakarmısın 20:22 ye bakın ender yıldız ne diyor
stun - 29.5.2013 23:36:55 0
bana yazılan mesaja musallat olmada :D dinlerim :D sorun değil
Hoid - 29.5.2013 23:32:52 -1
alıntı:

Orijinalden alıntı: stun

anlamazmış :D çok ümitli :D sen anlarsın koş :D

Şunu dinlede kafan yerine gelsin

[spoiler=8651565106]





[/spoiler]
stun - 29.5.2013 23:32:10 0
anlamazmış :D çok ümitli :D sen anlarsın koş :D
Hoid - 29.5.2013 23:30:27 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: musAKka

@ stun;

Yalnız adamların lansmanda birşey göstermemesi, birşeye sahip olmadıkları anlamına gelmiyor. Lansmanda sadece teknolojiyi göstermek istemiş olabilirler -ki o ekstra teknolojiyi kullanıp kullan(a)mamak kişiye kalmış. Adamlar açık açık "E3'ü bekleyin, oyunları orada göstereceğiz" diyorlar.

Microsoft gelip cidden E3'te bomba gibi oyunlar gösterirse ne olacak peki? Ben bu kadar erken konuşmanın doğru olmadığı düşüncesindeyim biraz. Zaten kalmış 2 haftadan az bir süre. Bekleyip görmek en iyisi.

Anlamaz ki dostum Boşuna yazma bu arada PM attım
stun - 29.5.2013 23:28:52 0
musAKka
29.05.2013 23:23:09

şuana kadar her 2 firmada ne gösterdiyse ona göre yola çıkmak zorundayım.. e3 ü bende beklıyorum....hiç kimse geleceği görüpte yok ms alan wake 2 yi tanıtacak ..yada 15 tane AAA oyunla mı gelecek diyemezkı.. resmi olarak ne duyurulduysa onu kullanıyorum.. geri kalanında 2 firmada neler var bizde bilmiyoruz.. daha ps4 ün tasarımını bile bilmiyoruz kaldıkı bu çok önemli değil ... tasarım beni çok bağlamıyor ...dediğin gibi bekleyip görücez
musAKka - 29.5.2013 23:23:09 +1
@ stun;

Yalnız adamların lansmanda birşey göstermemesi, birşeye sahip olmadıkları anlamına gelmiyor. Lansmanda sadece teknolojiyi göstermek istemiş olabilirler -ki o ekstra teknolojiyi kullanıp kullan(a)mamak kişiye kalmış. Adamlar açık açık "E3'ü bekleyin, oyunları orada göstereceğiz" diyorlar.

Microsoft gelip cidden E3'te bomba gibi oyunlar gösterirse ne olacak peki? Ben bu kadar erken konuşmanın doğru olmadığı düşüncesindeyim biraz. Zaten kalmış 2 haftadan az bir süre. Bekleyip görmek en iyisi.
stun - 29.5.2013 23:05:37 0
1 milyar dolar dendi :D ama ortalıkta gördüğümüzden fazlası yok.. para ismi var :D

kontroller yenilikçide oyuzden... xbox kontrollerı çok rahat ama sosyal olarak getirdiği hiçbirşey yok 15 dk mp video çekıp paylaşmak en çok istediğim şeylerden biri ..
quantic dream teknoloji demosu gördük...

KILLZONE SHADOW FALL GAMEPLAY GÖRDUK ( gameplay göremedim xone da)

infamous ' u gördük... watch dogs ' u gördük , deep dawn ı gördük ( xone a geliceği kesin değil ) tv -tv- tv görmedik :D 2 güneşli codu da görmedik
digimon52 - 29.5.2013 23:03:52 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL



Bunlarin hepsi sence bir tesadüf mü ?
TheBladeRunner - 29.5.2013 23:03:44 0
Benim icin de ps4 oncelik cunku donanim bazinda bariz daha guclu bir cihaz ki gecen gun bir oyun yapimcisida resmen bunu kanitlar nitelikde konustu.IGN de her iki firmadan gelen bilgiler isiginda bi degerlendirme yapti ve ps4 un ciddi anlamda daha guclu bir konsol oldugunu soylediler ama bence multiplatform oyunlarda bir kac yil arada cokda gozle gorulur bi fark olmayacagini dusunuyorum fakat yillar gectikce,yazilimlar gelsitikce ps4 ve pc ye gore Xbox One in gorselliginin siritacagini dusunuyorum.Ozellikle ps4 exc,leri karsisinda zor duruma dusebilir Xbox One.

(Sunu belirteyim daha hala her iki firmadan da konsollarin gucu adina ve tam teknik detay adina her hangi bir aciklama yok.Sadece gorulen seyler adina yapilan konusmalar, degerlendirmeler var,bende buna dayanarak goruslerimi soyluyorum)

Ote yandan soyledikleri gibi 15 yeni ip ile gelip,bunlarin bi cogunun hardcore oyunlar olmasi ve kinect ile dogrudan etkilesim halinde olmasi ki bu kinect in ne Kadar guclu oldugunu kanitladilar,bence cok ciddi satis rakamlarina ulasabilirler.Simdi den oldu bitti demek cok yanlis bence.Herkes tv ozelligini sacma bulsada,bence guclu gorsellere sahip mukemmel bi kinect ile tv ozelliginin de yaninda tuzu biberi olur diye dusunuyorum tabii ulkemizde de servis sunmak amaciyla.
Hoid - 29.5.2013 22:50:58 0
Senin gibi yapayım ben de ;

Microsoft 1 milyar dolara para ayırmış oyunlara şimdilik . Basit bir örnek vereyim CRYSİS 3 66 milyon dolara yapıldı . Kaç tane AAA seviyesinde oyunlar yapılır hesapla hadi

PS4 konferansı tam bir rezaletti konsolu tanıtamadı korkaklar 2:30 saat boyunca game pad ile milleti kandırdılar .

SONY nin durumu o kadar kötü ki PS4 ellerinde kalırsa kepengi indirirler

Sizleri seven SONY TÜRKÇE yapan SONY neden PS ONE döneminde TÜRKİYE YE gelmesine rağmen PS3 ün sonlarına doğru TÜRKÇE ye ağırlık verdi ?

Bu şekilde yazıların ne faydası var söyle bana ? Ben sabahtan beri olumlu şeyler yazmaya çalıştıkça sen aynen bu şekilde cevaplar veriyorsun bunun kimseye faydası yok...
stun - 29.5.2013 22:10:18 -1
kör gözlerle bakmaya devam et :D

-yok ALL IN ONE mış.. hepsi bir arada olsun diye... insanların gizliliğini tehtid ediyor..
- extra para istemeyeceği ne malum.
-valla hisse haberlerı burada çıktı :D sen kıvırmada karşı bir yükselme varsa :D ben link istiyorum çunku benim kanıtım var..
-bi zahmet youtube a xbox one reveal yazıp bütün videoların altındakı yorumlarada bakıver.. mesut çevik in pc oyuncusu oldugunu herkez biliyor ama donanım olarak benden daha bilgili biri. .ve ps4- xone ı karşılaştırdı değilmi :D yok küfür oluyormuş .. tek sebep bu :D kıvırmakla olmuyor :D
Hoid - 29.5.2013 22:05:08 +1
Ben neler yazmışım sen neler diyorsun tartışalım dedim gittin neler yazdın

Mesut Çevik dedi ki PC konsollardan daha iyi adamı topa tuttunuz hepimiz şahitiz buna . Geçen haftada dedi ki PS4 ün donanımı kağıt üstünde daha iyi duruyor 32 mb esram var 200gb/s nin üsütne çıkıyor dedi . PS4 te 176GB/s bandwith var... Fakat GDDR5 olayı ap ayrı bir olay daha rahat ve hızlı bir şekilde oyun geliştirebilecekler . Ben donanımcı adamım donanım nerede daha iyi duruyorsa onu alırım der mesut çevik . 2 dk sonrada XO nun kumandası devrim onu eline alan bırakmaz kinect saniyede 200 kare tarıyor diye başladı övmeye aç tekrar izle . Kısacası onlarında kafası karışık ...

Hisse olayına gelirsek bu hisse işi öyle kolay bir şey değil tonlarca değişkenin hesaplanmasıyla alınan bir ortalmam o şimdiki hisse durumuna bakabiliyorsan link isterim

Wii yani nintendo da CORE oyunculuk için bir gıdım şey yok fakat geçen nesil konsolların ağzına tükürdü bak bakalım hangisi kaç satmış . Buradan da şu sonucu çıkartmak yanlış olmaz donanım değil ne kadar eğlendirdiğine bakıyor insanlar

Yabancı forumlara bakıyorum ben merak etme

Cihazın adı ALL IN ONE kinecti ayrıca paraya mı satsalardı bu sefer de paragöz Miki yine çarpacak bizi derdinizi. Değil mi ?

Lansman olayını yukarıda ki yazımda açıkladım.

Youtube olayınıda yazdım daha önce ama senin için tekrar yazayım . SONY fanboyları basmış kanalı sayfalarca küfür ve hakaret vardı . Microsoft da yorumları kapattırdı doğal olarak ?

Türkçe olayınıda yukardaki mesajda anlattım var mı başka soru ?
digimon52 - 29.5.2013 21:59:00 0
E3´de Türkce Oyunlar Tanitirsa microsoft zaten Türkiyede faliyetdeler artik gec olmasina ragmen ama Türkce oyun tanitirlarsa gercekden bir bakima kitleyi hakeder türkiyede en azindan.
stun - 29.5.2013 21:54:02 0
MATHEAL

bu sitede çıkan haberler :

- ps4-xone sistem karşılaştırmaları - 2si1 de editörlerin anlattıkları üzere ps4 sistemının daha iyi oldugu / sistem bılgılerı ÇOK AÇIK
- ms konferansından sonra %800 nintendo satışları yukselmesı
-ms konferansı sonrası sony hisseleri yükselmesi..
- yabancı forumlarada 2dk bak.. çok dalgası geçiliyor :D
- cihaza casus muamelesı yapıldı çunku 2 si 1 arada zorunlu olucak.. haklılar..
- xone lansmanı tv ağırlıklıydı.. ben casual olarak tv izleyicisini kastettim.. oyun olarak birşey göremedik... ps4 lansmanı oyun bazlıydı..

-ms youtube yorumlarıda kapadı. :D

gelmiş bana xbox türkçe arayüzü savunuyorsun.. ama birkaç yıl önce daha ülkeni seçemıyordun xboxtan , her şey gün gibi ortada , konuş konuş dur... :D tv üzerinden belkı birşey başarabılır casual olarak oyun kısmını kastedmedim
Maslock - 29.5.2013 21:43:32 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: stun

maslock u çok iyi anlıyorum.. ms başka kitle üzerinden belki olaganüstü bir başarı yakalamayı hedeflıyor olabılır.. dogru... ama ortada bukadar somut delil varken... oyun tarafında xone u savunmak bildiğin KÖRLÜK olur

Oyun tarafı için net bir şey söyleyemem zaten ama satış rakamları olarak eğer istediği kitleye kendini kabul ettirirse çok başarılı olur.Ayrıca oyun tarafı içinde hala bir e3 konferansı var.Microsoft eğer yeni oyunları duyurmazsa oyuncu kitlesini kaybeder.
Hoid - 29.5.2013 21:41:25 0
Hey ALLAH ım . Aldın kullandın mı iphone 4s ve galaxsy s4 ü ? hangisi daha hızlı ve stabil çalışıyor baktın mı ? Yok Mesut Çevik inceledi izledim benim abimde galaxsy s4 var ben sürekli telefonla haşır neşirim bende de iphone4s ve iphone 5 var apple cihazlar yazılım olarak . SAMSUNG dan daha stabil çalışıyor git bir telefoncuya sor bakalım ne diyecek . SAMSUNG daki ram miktarı iphonedan kat kat daha fazla fakat iphoen daha stabil çalışıyor çünkü İOS işletim sistemi daha stabil neyse konmuyu dağıtmıyalım . Sen dedin ki cusual oynayacaklarsa alsınlar XO yu . "eee , ben oyun oynamak için alacagım cihazı, tv izlemek için değil casual kitle alsın eyvallah ama oyun konusunda beni hiçbiyere götürmeyecek ki xone" yazmışsın bir bak . Bende sana örnekleri verdim sende diyorsun ki onlar PS4 dede çıkacak . Cusual oyunlar PS4de de gelecek yani öylemi ... Quantum breakten bir şey göremedik aslında oyun içi bir şey yoktu hepsi SCI idi . Zaten adamlar dedi konferans 2 kısımdan oluşacak . 1 kısımda konsolu tanıtacağız , 2. yarısında komple oyunlara yöneleceğiz ve 15 tane exc oyun tanıyacağız dedi . Sende hemen cusual bana bir katkısı yokki demişsin. Bende buna hitaben gayyipten haber mi aldın dedim ? Doğal olarak çünkü daha oyunlar belli değil sen bildiklerimi savunuyorum diyorsun ... 7 sene sonra gelen cihaz seni tanımıyor bile ? Dashboard türkçe oldu konsol TR ye resmen geldiği gün , birde ikide bi lafı çarptırıp durmayın 7 yıldan önce konsol TR ye ayak basmamış gibi konuşuyorsunuz . Hani bir ambargo vardı da kalkaması anca 7 yıl sürmüş gibi şeyler söylüyorsunuz . Bunca XBOX 360 kullanıcısı nasıl edindi bu kadar konsolu bende nasıl var 5-6 yıldır konson ? İsteyen gidip alabilir ya da getirtebiliyordu bunuda unutma . Ha savunuyormuyum bunu hayır savunmuyorum 7 yıl önce getirselerdi buraya konsolu çok çok daha fazla satarlardı şimdiki satışlarına nazaran söylüyorum bunu . Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen'in bir açıklaması var xbox markasını geç getirdik bundan çok geç adımlar attık fakat yeni nesilde çok iyi hizmet sağlayacağız i oyunlarımız Türkçe olacak dendi umarım gerçek olur ben sevinirim , SONY yi de tebrik ederim çoğu oyunu TÜRKÇE çıkardığı için zevkle oynadık hele hele UNCHARTED 3 türkçe dil ile geldi süperdi dediğim gibi zevkle oynadım . Aynı şeyleri XO da yapar umarım benim işime gelir açıkcası türkçesini oynamak isterim . EXC desen koşarak niye uzaklaşayım PS3 var zaten senin söylediğin oyunları oynadım ben belki daha fazlasını oynamışımdır bilemezsin ben bir tane oyun alıp takasla diğerini almıyorum hoşuma giden oyun hangisiyse gider alırım ben hepsini . 100 den fazla kutulu konsol oyunum var . Yeni nesilde de aynı şekilde olacaktır hani millet diyor ya 2. elden para alacaklar diye satabiliyosam buda benim işime gelir [:'(]


Son olarak " çıkmamış konsolu kıyaslıyorum çunku elımde yeterince bilgi var " demişsin tek tek link isterim ben çıkmamış konsolları kıyaslıyalım hadi [:'(] Açıklanan sistem bilgileridne mi bahsediyorsun yoksa ? Onlarıda tartışırız donanım bilgin varsa ?

Oyunlarda çok daha iyi diyorsunuz bu nesilde PS3 exc leri öyle idi inkar eden var mı ? Peki ya bu nesilde kini nereden biliyorsunuz oyunlar çıkmadı daha E3 te gösterilecek oyunlar orada hep beraber göreceğiz şimdiden felaket tellalığı yapmanıza gerek yok .

Unutmuşum yazmayı , Microsoft oyunlara 1 milyar dolar para ayırmış . Bunada lütfen cusual oyunları bilmem neleri demeyin . Az biraz objektif olun CRYSİS 3 ün 66 milyon dolara maal olduğunu düşünürseniz . 1 milyar dolara neler yapılır yapın siz hesabını ...
stun - 29.5.2013 21:34:32 0
maslock u çok iyi anlıyorum.. ms başka kitle üzerinden belki olaganüstü bir başarı yakalamayı hedeflıyor olabılır.. dogru... ama ortada bukadar somut delil varken... oyun tarafında xone u savunmak bildiğin KÖRLÜK olur
Sir Maximus is BACK - 29.5.2013 21:33:48 -4
Dünya beğendi,burdaki troller beğenmese kaç yazar

MALTHAEL hocam,ağzına sağlık.
Maslock - 29.5.2013 21:31:02 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: PSAC

@Maslock .. biz gerçeklerle geliyoruz stun arkadaşla birlikte sana kanıt sunuyoruz sen hala dedikoduyu bize savunuyorsun .. saçmalığa bak ..ben haber yalan demiyorum ..doğruda olabilir ama kanıtı nerede.. xbox one yi beğenen o buyuk çoğunluk nerede , o kadar sipariş veren insan nerede ..bak xbox one tabi beğenen çok kişi vardır ama şu bir gerçek beğenen den çok beğenmeyen daha fazla .. ben kaç kez kanıt sundum katılanların % 90 ps4 diyor işte daha neyi tartışıyorsun .. bu dedikodu haber kanıtlanırsa bir şey demeyeceğim ama ortada kanıtta yok neyi tartışıyorsun neyi övüyorsun yani .

Sen bana yüzeysel anketleri savunuyorsun.O anketlere katılanların çoğu oyuncu ama xbox one ın hitab etmeye çalıştığı kesim oyunculardan daha büyük.Misal oyun oynamayan bir ingiliz vatandaşı tv özelliklerinden dolayı xone ı alabilir.Yani senin elindekilerde somut biligiler değil.Hadi diyelim ki o tweetleri atanların hepsi oyuncu değil ve arada başkalarıda var.Ne belli o twitter hesaplarının sony tarafından açtırılmadığ.Saçmalıkmış ilk önce kendine gülmeyi bileceksin sonra başkasına güleceksin.Stun ve sen Gamerhand ın arkadaşlarısınız heralde.Bütün sony lehine yayınlanalara evet,Microsoft lehine yayınlandımı hayır.Yok ya.Fanboyluk diye bir iş ilanı açsalar amerikalılardan sonra en fazla başvuranlar siz olurdunuz heralde.

edit:imla
BSC Misafiri - 29.5.2013 21:20:01 0
ya neyin tartismasini yapiyorsunuz xbox one daha cok begenilse bu seferde xbox fanlari yukelenecekti yalan mi ? birbirinize laf atmaya yer ariyorsunuz.
digimon52 - 29.5.2013 21:16:25 0
Tantana yapmayin E3 herseyi ortaya koyacak iste.
Ps4´de ne nedir yüzde yüz ögrenemedik bile donanim haric verecegi hizmetler nedir ?
Sozial icerik den baska bir sey tanitmadilar Oyunlari da unutmayalim.
Fakat 1-0 önde basladilar bu bir gercek.

Bakalim sony cephsinden kizitlamalar gelmes umarim.
stun - 29.5.2013 21:15:48 0
komik oluyorsunuz bazen... xbox live sömürge aracı resmen... para veriyorsun bikere... sen aynı parayı ps plus a ver kaç tane aaa oyun oynarsın ... bir kere sistem olarak daha iyi geliyor ps4 sonra cod - ea oyunları ps4 e de gelıyor... quantum break ten ne kadar birşey görebildin merak ediyor... ps lansmanında kz oynandı... ve çok daha fazla oyun gösterildi.. BAKAN KÖRMÜSÜNÜZ anlamıyorum... lan hadi beni geç EDİTÖRLERIDE DİNLEDİN DEĞİLMİ ? 7 sene sonra gelmiş konsol... sizi tanımıyor bile.. sony türkçe oyun faliyetlerine devam ediyor... her exc türkçe neredeyse.. bana live ı savunuyor ama EXC DESEM KOŞARAK UZAKLAŞIRSIN... çıkmamış konsolu kıyaslıyorum çunku elımde yeterince bilgi var

kalkmış iphone 4s ile samsung galaxy s4 ü karşılaştırıyorsun :D yaaa bugun s4 iphone 5 ten daha iyi ... hayır bunu bende söylemıyorum 2 si 1 lerde mesut çevik söylüyor..
aykut291 - 29.5.2013 21:09:24 -2
Yav he he çıktığında görürüz durun bakalım Sony daha son kozunu oynamadı 10 haziranda ps4 komple tanıtıcaklar ve ben sony dahada exc oyun açıklaması bekliyorum.
Hoid - 29.5.2013 21:04:34 +1
Bana sorsan yine ben XO diyeceğim sen çok genel konuşuyorsun . 77 milyondan fazla satmış xbox 360 sen kime sorsan PS4 der diyorsun ya kendinize güveniniz tavan ya da bazı şeylere gözünüzü kapatmışsınız SONY den başkasını görmüyorsunuz .

Stun quantum break , cod , EA nın oyunları cusual mı ? 15 adet exc tanıtılacak E3 te niye siz dereyi görmeden hemen paçaları sıvıyorsunuz ? E3 oldu bitti oyunlar çöpte biz mi kaçırdık medyum musunuz siz ? Önceden mi haber alıyorsunuz olaylardan cinlerle irtibata mı geçtniniz gayipten haber mi alıyorsunuz analamıyorum ki . Her XBOX konusunda bi kötüleme bi çamur atma hevesi nereden ve niçin doğuyor bunu açıklayın bana . Sizlerde unutkanlık hastalığımı var da sürekli almayacağım , kötü olmuş ıhh beğenmedim diyorsunuz . Ya da kendinizi mi şartlıyorsunuz ?

Almayacaksan 1 kere yazarsın adam gibi şunu şunu şunu beğenmedim şu şu şu bana uymuyor . Bana hitap eden cihaz PS4 diyin tamam yeter de artar bile . Ama papağan gibi sürekli tekrarlamayın bu lafları cidden sıkıcı olmaya başlıyor çünkü . Hani neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz onuda anlamadım . Sizler XO kötü diyince o cihaz kötü mü olacak ? Çıkmamış konsolları kıyaslıyorsunuz PS4 oyunlarda daha iyi grafik ve kaplama sunacak diyorsunuz . Sırf donanıma bakarak bunları söylemek saçma . İphone 4s in donanımı galaxsy s4 ten daha düşük ama daha stabil çalışıyor telefon çökmüyor , daha hızlı açılıyor herşey yazılımdır bunu unutmayın . Bugün gidin USA den F-35 alın israili vuramazsınız yazılım izin vermez . Elinde atom bombası var kullanamadıktan sonra otur turşusunu kur a gelir olaylar . Microsofta yazılım devi inkar eden var mı ? Kaç kere PSN çöktü , hacklendi milletin anasından emdiği sütü burnundan getirdiler . Yaşamadınız mı bunları ya korsan kullanıyorsunuz ya da inkar ediyorsunuz . Hani duymadık etmedik deseniz millet neresiyle güleceğini şaşırır . Benim arkadaşlarımın kredi kartı bilgileri çalındı ben o anı yaşadım nasıl evden çıktılar da bankaya gittik gel birde bana sor . 8 yıllık SONY fanboyu arkadaşım şimdi ana avrat sövüyor gel tanıştırayım yüz yüze konuşun . Gelelim LIVE a 1 kere çöktümü ben başındayken hayır. İndirdiğim oyunlar kayboldumu yok PSN de demo indiriyorum hatalı indi diyor tekrar indiriyor hop kayboluyor bana bildiğim şeyleri anlatmayın . Ben deki konsolları sana gösterdim gördün kendi gözünle inanmayan varsa zevkle ispatlarım . XBOX 360 ada kötü diyordunuz PS2 den sonra adamlar geldi pastanın yarsını aldılar başbaşa gidiyorlar . Daha XO çıkadan yine başladınız ulan para verip alıyoruz . Ben yine alacağım PS4 ama gidipte SONY konularında XO şöyle iyi böyle iyi demiyorum ne gerek var buna ...

Kırıcı olmamıştır umarım [:'(]
stun - 29.5.2013 20:49:50 0
ortada şöyle birşey var..

-nintendo satışları %800 fırladı
-sony hisseleri yükseldi
-ms youtube yorumlarını kapadı
-almanya ve avusturalya yasaklayabılecegını duyurdu

eee , ben oyun oynamak için alacagım cihazı, tv izlemek için değil casual kitle alsın eyvallah ama oyun konusunda beni hiçbiyere götürmeyecek ki xone
Ahayri - 29.5.2013 20:49:40 +1
Eskiden BSC böyle değildi. Sony fanları mahvetti iyice bu alanı (yorum alanını). Artık yaşları kaç bilemiyorum.
PSAC - 29.5.2013 20:48:17 0
MALTHAEL
katılanların diyeceğime dünyanın dedim pardon :) ama dünyadaki hangi oyucuya sorarsan ps4 der
Hoid - 29.5.2013 20:37:39 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: PSAC

@Maslock .. biz gerçeklerle geliyoruz stun arkadaşla birlikte sana kanıt sunuyoruz sen hala dedikoduyu bize savunuyorsun .. saçmalığa bak ..ben haber yalan demiyorum ..doğruda olabilir ama kanıtı nerede.. xbox one yi beğenen o buyuk çoğunluk nerede , o kadar sipariş veren insan nerede ..bak xbox one tabi beğenen çok kişi vardır ama şu bir gerçek beğenen den çok beğenmeyen daha fazla .. ben kaç kez kanıt sundum dünyanın % 90 ps4 diyor işte daha neyi tartışıyorsun .. bu dedikodu haber kanıtlanırsa bir şey demeyeceğim ama ortada kanıtta yok neyi tartışıyorsun neyi övüyorsun yani .

Dünyanın %90 ı nerde ya bi göstersene bana 10 bin kişiden az kişinin katıldığı anket ne zaman dünyanın %90 oldu . O kadar link attınız girdim baktım aynı kişi 5-6 kere PS4 taglı twitler atıyor . PS4 diyenlerin nickleri asfasfasf yagaf kasfasf ouasofasf gibi klon üyelikler bende uğraşayım 1000 tane acarım 1 haftaya kadar 1000 tane xbox oyu atarım bu neyi değiştirir hangisi tarafsız ve gübenilir söyle bana ?
PSAC - 29.5.2013 20:33:20 -1
@Maslock .. biz gerçeklerle geliyoruz stun arkadaşla birlikte sana kanıt sunuyoruz sen hala dedikoduyu bize savunuyorsun .. saçmalığa bak ..ben haber yalan demiyorum ..doğruda olabilir ama kanıtı nerede.. xbox one yi beğenen o buyuk çoğunluk nerede , o kadar sipariş veren insan nerede ..bak xbox one tabi beğenen çok kişi vardır ama şu bir gerçek beğenen den çok beğenmeyen daha fazla .. ben kaç kez kanıt sundum katılanların % 90 ps4 diyor işte daha neyi tartışıyorsun .. bu dedikodu haber kanıtlanırsa bir şey demeyeceğim ama ortada kanıtta yok neyi tartışıyorsun neyi övüyorsun yani .
Alpins951 - 29.5.2013 20:09:06 +1
Adamlar sadece oyunculara değil herkese hitap eden bir cihaz hazırlamışlar ön siparişlerin yüksek olması normal....
Maslock - 29.5.2013 20:05:53 +1
@PSAC
Xone ı alacak olan kitle sadece oyunculardan değil,normal ev ahalisinden.Bundan dolayı bu anket pek birşey göstermez.Ayrıca e3 den sonra bu anket değişebilir.Esas karşılaştırma konsollar çıktığı zaman yapılır.
@Gamerhand
Hiçkimsenin cevap verebildiği falan yok hepsi yeni nesli sadece oyuncuların alacağını varsayıp diğer casual kitleyide yoksayıp cevap vermeye çalışmış.Bu arada sen kendini tarafsız görüyorsan şizofreni denilen bir hastalık var.Ona sahip olabilirsin.Bir doktora bakın bence.Bütün xbox haberlerinde xboxu kötüleyip bütün ps haberlerinde de psi öven ben değilim.Esas objektif yorumu yapan biziz.Ama senin hoşuna gitmedi diye taraf tutmuş oluyoruz.İster hoşuna gider isterse de gitmez.Ama yeni nesilde senin sandığın gibi satış rakamı açısından büyük farklar olmayacak.Sen hayal kurmaya devam et.Bu arada forumu canlandırma görevi sana düşmedi.Böyle bişey isteselerdi söylerlerdi heralde veyahut yerine bir adam tutarlardı.Anladığım kadarıyla sürekli kendine görevler edinmeye çalısıyorsun;sony i korumak;forumu canlandırmak gibi.Büyük ihtimalle bunun sebebi işlediğin yerde daha müdürlüğe falan yükselememiş olman.Sürekli kendini bişeylerin başına koymaya çalışıyorsun.Her neyse seninle uğraşmaya değmez.Kişisel bir hakaret olmadığı sürece bundan sonra sana cevap falanda vermem.
senseman62 - 29.5.2013 20:02:41 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: usuallysony

bunu açıklayan adam bazı verilere bakıyoda açıklıyo dimi madem gerçek paylaş o incelediğin verileride millette inansın aklında soru işareti kalmasın kimsenin ama yok sadece ön siparişler daha fazlaymış mış çocukmu var sizin karşınızda yaa
BSC Misafiri - 29.5.2013 19:59:00 -1
Sen yorumları falan kapat millet XO nun ne olduğunu bilmesin tabi alırlar bence ilk senesinde ps4 e fark bile atacak görün bakın.Anlamayan anlayandan daha fazla bu sektörde
cnr25 - 29.5.2013 19:48:27 -1
burası ps4 fanboy dolmuş yada fankancıkları
Maslock - 29.5.2013 19:47:58 0
@stun
Asıl oyuncu kitlesi ps4 e yoğunlaşabilir zaten.Benim buna bir itirazım yok.Ben microsoft un neyi yapmaya çalıştığını söylüyorum.Ayrıca pscilere göre xone hakkında çıkan bütün negatif haberler doğru,pozitif haberler ise yanlış.Bu fanboyluğun bizi götüreceği bir yer yok.
stun - 29.5.2013 19:35:04 0
Maslock
29.05.2013 19:28:31

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/

şunada bir açıklık getir tam olsun, asıl oyuncu kitle ps4 e yogunlaşacak... xone da dead space edasıyla yok olabılır
Maslock - 29.5.2013 19:28:31 -1
alıntı:

Orijinalden alıntı: usuallysony

bunu açıklayan adam bazı verilere bakıyoda açıklıyo dimi madem gerçek paylaş o incelediğin verileride millette inansın aklında soru işareti kalmasın kimsenin ama yok sadece ön siparişler daha fazlaymış mış çocukmu var sizin karşınızda yaa buca adam saf değil microsoft derdinize yanın siz konsol die neyüdü belirsiz bişey tanıttınız bunu düzeltmeye bakın sony sizi 4 e katlar 3 e böler.....

Öncelikle şunu söyliyim.Ben bir fanboy değilim ve yeni nesille ilgili sizin gibi net fikirlerim yok.Ancak microsoft un yapmaya çalıştığı da iyi bir oyun konsolu sumak değil.Daha geniş kitlelere hitap edecek bir konsol sunmak.Bu nedenle bırak ön siparişi gerçek satış rakamlarında da ps4 ü alt edebilir.Ama sana bunu anlatmak boş çünkü gerek nickin gerekse de yazıların bir fanboy olduğunu belli ediyor.
Hoid - 29.5.2013 19:27:40 +1
uydu alıcısı recover anten bilmem ne demeye devam edin siz . Konsolun şeklinin ne olduğu pek önemli değil bana göre şık duruyor . Alışık olduğumuz tasarım dakat önemli olan insanlara ne sunduğu onunla zevk alıyor musun ? Seni eğlendiriyor mu bu önemli sana hitap ediyormu buda en önemli kıstas. Demek ki adamlara uygun bir cihaz ki satıyor niye böyle karşıtlık yapıyorsunuz analmadım . SONY TR menşelide yeni mi farkediyorum ben . Hel hele geçen bir yorum gördüm gülsem mi üzülsem mi bilemedim aynen şunu yazmış . " yavaş yavaş tüm dünyayı ele geçiriyoruz yürü be SONY " bu nedir şimdi :) Şimdi gülüyorum işte sanki bana SONY konsol sattıkça buna para veriyorlar . Şunu unutmamak lazım XO fazla satmasa Microsofta dokunmaz bu ,RT cihazlarda patladı elinde gıkı çıkmadı . Yazılımdan kinect projelerindne vs vs yine götürür parayı Microsoft ama SONy öyle değil PS4 elinde patlarsa tası tarağı toplar gider . Zaten ekonomisi iyi değil bunu herkes biliyor . Bunun için ellerinden geleni yapıyorlar . SONY japonyada tek başına konsol üreten bir firma değil . Nintendo var SEGA bişiler yapack gibi duruyor birde SONY var . XBOX a bakın USA,AVRUPA,RUSYA bu 3 kıtada konsol üreten tek firma Microsoft adamların bi baskısıda yok yine kendi içind eolan markalarla rekabete girdiler google ve apple durum bu yani biz farklı mı görüyoruz ?
GamerHand - 29.5.2013 18:10:53 -4
Hep istedigim seydi. Insanlarin BSC'de sadece biraz kivilcima hareketlenmeye ihtiyaci vardi. Fanatikligi birakip dogrulari desteklemelerine. Ya da suskun bir kosede kalmaktansa bagira bagira fikirlerini soylemelerine :)))

Yukardaki arkadasa gereken cevabi dogruyu bilen, arastirmayi seven ve platform farketmeksizin hangisi daha iyiyse oyun adina onun yaninda olan oyuncu arkadaslar vermis :) Ben ustune konusamam daha haddime degil :)
PSAC - 29.5.2013 18:06:51 -1
ya yanlış anlamayın ama xbox one sevenler bur da bir yanlışlık var yahu .. tüm dünya twitter da ps4 derken..xbox one tanıtılırken ps4 hisselerinde artış olurken nasıl oluyor da xbox one daha fazla sipariş alıyor tuhaf ..

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/

tüm dünya ps4 diyor .. ps4 %89 ... xbox one %11

acaba dünyadan değilde başka gezegenlerden mi sipariş alıyorlar da bizim haberimiz yok ?
BSC Misafiri - 29.5.2013 18:04:53 0
Maslock
verilerin gerçek olmadığını.Nerden biliyorsunuz

Bak sevgili kardesim 7 ay önceden konsollarin sistemi gucu ortaya zaten cikti. baska haberlerde geldi ve o haberlerde deniyordu ki microsoft yeni nesil oyunlar konusunda sony nin gerisinde. lakin oynanabilir tek bir demo göstermedi adamlar hepsi video videolarin bazilari da cgi abi bu ne demek. Yapacagiz ama su an size hayal satiyoruz demek. Sony ne diyor oyunlar hazir konsolla birlikte cikicaklar konsolu alirken onlarida alabileceksiniz diyor. Akli basinda bir adam somut seylere mi inanir yoksa su an ne olacagi belli olmayan bir cihaza mi kaldi ki cihazin cikis tarihi daha gec olacak gibi.
usuallysony - 29.5.2013 17:42:31 0
bunu açıklayan adam bazı verilere bakıyoda açıklıyo dimi madem gerçek paylaş o incelediğin verileride millette inansın aklında soru işareti kalmasın kimsenin ama yok sadece ön siparişler daha fazlaymış mış çocukmu var sizin karşınızda yaa buca adam saf değil microsoft derdinize yanın siz konsol die neyüdü belirsiz bişey tanıttınız bunu düzeltmeye bakın sony sizi 4 e katlar 3 e böler.....
Uncy - 29.5.2013 17:42:21 -3
E3 de XO alır..
BSC Misafiri - 29.5.2013 17:16:38 0
Eğer bu balon bi haber deilse ben ne olayım.Ön siparişleri artı deyip borsa spekilasyonu yaratmaya çalışıyolar ..YALAN
betadragon - 29.5.2013 17:10:59 -2
Ps4 neye benzediği hala bilinmiyor o yüzden daha çok satıyodur muhtemelen
digimon52 - 29.5.2013 16:56:42 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Maslock


Foruma gir "Bu üyenin Mesajlarini Gösterme" tikla. tabi portalda ise yarami bilmiyorum tabi rahatsiz oluyorsan
Maslock - 29.5.2013 16:51:14 +1
@Gamerhand
Hocam nerden biliyorsunuz verilerin gerçek olmadığını.Nerden biliyorsunuz microsoft un e3 te hiçbirşey göstermeyeceğini.Hem artık yetmedi mi bu fanboyluklarınız.Xbox u seven xbox alır.Ps i seven psi alır.Sizin yorumlarınızla hiçbişey değişmeyecek anlayın artık şunu.Boş boş yorum lardan başka yaptığınız bişey yok.Bütün xbox haberlerinin altına xbox ı ve ms yi karalayan yazılar yazıyorsunuz.Dayanağınız olmadan ve sony den maaş almdan bunu yapmaya hiç mi utanmıyosunuz.Bırakın isteyen istediğini alsın.Sony sattığı konsollardan size komisyon vermeyecek.1 hafta sürer dedik ama siz onuda geçtiniz.Ya bırakın şu provokatörlüğü yada ben veya benim gibi birçok kişi sizi şikayet edecek ve süresiz banlanacaksınız.Yeter bıktık artık ya Yeterrrr!!!!!
BSC Misafiri - 29.5.2013 16:34:49 -1
PlayStation 4 ön siparişlerinin, Xbox One tanıtım gününden sonra hızlıca arttığı gözlemlenmiş.

bu durumda Ps4 daha fazla satmis.
mustafaAG1985 - 29.5.2013 16:29:39 -2
"yaalan başkası yalaan, dünyada ölümden başkası yaalan"

candan erçetin
BSC Misafiri - 29.5.2013 16:26:49 0
ms'i bu yalan haberler bile kurtaramaz.hayir amerika olsa bir nebze anlayacamda ingiltere'ye bile tv destegi vermioyr xbox.
BSC Misafiri - 29.5.2013 16:26:45 0
Valal inanalim mi bilemedim. E3 bir olsun bitsin nihai kararimizi verecegiz. Su an agir basan taraf Ps4. Kaldi ki bunlar dogru duzgun hicbir icerik göstermeyen bir konsol icin fazlasiyla iyimser haberler. Call of Duty gösterdiler köpegin riglenmis agizini acip kapatiyorlar bir 3d programdan az cok cakan herkes gösterilen seyi yapabiliyor, acikca göz boyama.
GamerHand - 29.5.2013 16:24:53 +2
TheLyonKing + 1h ago
1. who are the retailers?
2. sources e.g number of stores etc?
3. Sony annoucned theres in Feb with no box
4. wait til E3 and we will see true pre order as more info will be available.

Yabanci kaynakta bir uye bunu yazmis benim yazimin ustune paylasmak istedim :)
GamerHand - 29.5.2013 16:20:37 0
Bu kadar tepki alip youtube yorumlarini kapattiran konsol ob siparis rekoru kirmismis :)) Micro medya is basinda.

Yanliz hesaba katmadiklari daha Sony bir adet gamepad 2 tanede oyun gosterdi. Daha ne konsol gosterdi nede saglam kafa oyunlari :) E3 sonrasi gorurum saksakcilari :))

Sony elindeki kartlari gostermeden bile buraya kadar geldi :) E3 cok farkli olacak cok :)
CmSandman - 29.5.2013 16:14:43 -1
MCV sitesi, ne kadar para almış ki xbox reklamını yapıyor resmen :D
fake_nesil_? - 29.5.2013 16:13:40 0
2016 dan evvel cikmaz ne gunlerdi
CmSandman - 29.5.2013 16:12:52 -3
şuan yalan bir haber okuyorsunuz :D microsoft kim bilir ne kadar para vermiştir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)