Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!

Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor

26.06.2024 13:50 - Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PM Studios ve geliştirici Pathea Games, okul yönetimi simülasyon oyunu Let's School'un PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 16 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu. Bu yılın sonlarında perakendecilerde fiziksel bir sürüm satışa sunulacak ve daha fazla bilgi dijital yayın sonrası yayınlanacak.
 
Let's School ilk olarak 27 Temmuz 2023'te Steam üzerinden PC için çıktı. Dünya çapında 200.000'den fazla oyuncuya ulaştı. Ek olarak %92'lik olağanüstü bir olumlu değerlendirme puanı aldı. Let's School, lansmanından bu yana oyunu yepyeni yönlere taşıyan çok sayıda ücretsiz ve ücretli güncelleme aldı ve çok geçmeden konsol sahipleri de yalnızca birkaç hafta içinde eğlenceye katılacak! 
 
Let's School'da oyuncular, çok güçlü bir müdür/başöğretmen gibi davranarak kendi eğitim kurumlarını inşa eder ve işletirler. Oyuncular, istedikleri biçimde binalar inşa etmek, çeşitli farklı konulara uygun müfredatlar hazırlamak, öğretmenleri işe almak ve kovmak, okul hayatını iyileştirmek için evcil hayvan edinmek, ani kurbağa salgınlarını önlemek, öğrencileri 'kazara' olmadan önce yakalamak için ihtiyaç duydukları tüm araçlara sahiptir. Okulu ateşe verin, okul sonrası kulüpleri yönetin ve okul dekorasyonundan üniformalara işlenmiş logolara kadar her şeyi özelleştirin. Oyuncular, okullarını uygun gördükleri şekilde yönetme konusunda nihai özgürlüğe sahip.
 
Duyuru Videosu 
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
Okul Yönetimi Simülasyon Let's School PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch
Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! Paylaş LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)