Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!

Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor

26.06.2024 13:19 - Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı RedDeerGames ve geliştirici EmerWorlds, karanlık fantastik bulmaca platform oyunu DROS'un Switch için 12 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
DROS ilk olarak 20 Temmuz 2023'te Steam, GOG Humble Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
DROS, küçük yapışkan bir yaratık ile onun insan ödül avcısı kabuğu arasında geçiş yapacağınız karanlık, fantastik bir macera oyunudur. Küçük Dros ve Kaptan çok farklı varlıklardır ancak ürkütücü Simya Kulesi'nden tek parça halinde çıkabilmeleri için farklılıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir. Tuhaf sakinleriyle tanışırken Kule'nin içindeki gizemleri çözün. Simya hazinelerini toplayın ve her köşesinde sürprizlerin olduğu bir dünyayı keşfedin.
 
Vücut değiştirmeniz gerekecek! Küçük Dros olarak zıplayın, kıvranın ve gizlenin. Ağır kapıları açın, baskı plakalarını indirin ve Kaptan olarak yolu açın. Aman dikkat... Kulenin 40 seviyesinin her biri benzersizdir! 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
Bulmaca Platform DROS 12 Switch RedDeerGames EmerWorlds
Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! Paylaş LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)