Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yarış Oyunu Hot Lap Racing Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Just For Games ve geliştiriciliğini Zero Games Studio'un üstlendiği yarış oyunu Hot Lap Racing Switch ve PC (Steam) için duyuruldu. Oyun 2024 yılında çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Oyun simcade türüne sahip
 
 
 
Simcade türüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Hot Lap Racing oyuncuları oyunda tutacak şekilde dizayn ediliyor. Genel olarak bakacak olursak SimCade türü ne gerçek simülasyonu ne de atari tarzı oyunları ifade etmiyor. Dolayısıyla ikisinin arasında bir yarış deneyimi bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Formula 1'lerden diğer yarış araçlarına kadar motor sporlarının tarihini keşfedebileceğiniz oyunda isterseniz arkadaşlarınızla yarışabiliyor veya daha fazla oyuncuya karşı çevrimiçi olarak mücadele edebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda siz de biliyorsunuz ki diğer oyuncularla yarışmak oldukça eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor.
 
Oyunun şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmanda sergilenen arabalar ve çok daha fazlası oyuna dahil edilmeyi bekliyor. Bunun yanı sıra geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda 30'dan fazla arabadan oluşan liste bulunuyor.
 
İşte duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hot Lap Racing
Korku Oyunu Stray Souls Çıkış Tarihi Açıklandı Desolatium Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız