Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Multiplayer Modu Tanıtıldı

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment ve geliştiriciliğini Saber Interactive ekibinin üstlendiği savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine II için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan en yeni video, 7 dakikalık bir süreyi kapsıyor ve oyunun çok oyunculu oynanış kısmını bizlere aktarıyor.
 
Space Marine 2'nin ön siparişleri şu anda açık durumda
 
 
 
Warhammer 40,000: Space Marine II, bildiğiniz üzere düzinelerce düşmanı aynı anda öldürebileceğiniz ve irili ufaklı düşmanların haricinde bir de devasa düşmanlarla karşı karşıya gelebileceğiniz savaş ortamını sunuyor. Oyunda Tyranid adı verilen düşman orduları bulunuyor ve bunları ortadan kaldırmak temel hedefimiz olarak karşımıza çıkıyor. Karakterimizin temel hareketlerinden ve becerilerinden faydalanırken aynı zamanda patlayıcı silahları da kullanabiliyoruz.
 
Beklenen seri oyunları arasında bulunan Space Marine II, 9 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekleniyor. Oyun belirtilen tarihte PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. Şu anda ön siparişler açık durumda ve oyun Steam platformu üzerinden 40 dolarlık fiyata sahip.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Suicide Squad Nedeniyle Warner Bros'un Oyun Gelirleri Br Hayli Düştü Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray'in Switch Çıkış Tarihi Açıklandı

Hudson51

10.8.2024 12:50:56

0
Multisi keyifli duruyor ama bu oyunu anca iyi bir hikaye kurtarır...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız