Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vita'ya Özel Soul Sacrifice'dan 7 Yeni Görsel

 
    Playstation Vita'ya özel olarak geliştirilen Soul Sacrifice'dan yeni bir medya paketi geldi. Mega Man'in yaratıcısı Keiji Inafune'nin de aralarında bulunduğu Sony çatısı altındaki bir yapım ekibiyle geliştirilen Soul Sacrifice için 7 ekran görüntüsü takipçileriyle buluştu.
 
     Oyunun ismindeki "Sacrifice" yani "feda etmek" sözcüğü yapımın oynanışında da büyük bir yer teşkil ediyor. Oyunda büyü yapabilmek için etraftaki bazı şeyleri feda etmeniz gerekecek. Örneği taş, sopa vs. gibi. Daha büyük büyüler için ise vücudunuzdaki parçaları feda etmeniz gerekebilir. İskandinav mitolojisinden bir Gleipnir veya Yunan mitolojisinden Gorgon çağırmak için yapımda sırasıyla parmaklarınızı veya gözlerinizi feda etmeniz gerekecek. Peki kaybolan vücut parçalarımızı geri alabilecek miyiz? Maalesef bu kısım halen büyük bir sır.
 
     Soul Sacrifice, bu kış ilk olarak Japonya semalarında olacak, Batı'ya da ancak 2013'te gelir. 4 kişiye kadar multiplayer destekleyecek olan yapıma aksiyon türü müdavimlerinin yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Bu arada unutmadan, işte yeni görselleriniz:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Soul Sacrifice Vita Sony ekran görüntüleri
Halo 4, CryEngine 3 İle Yapılsa Nasıl Olurdu? Max Payne 3'ün Double XP Etkinliği Bu Hafta Sonu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soul Sacrifice
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız