Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Senaristi Half Life Filmini Düşünüyor


    Oyun dünyasının en sevilen serilerinden Half Life adına birçok film söylentisi de daha önceden çıkmıştı. Valve senaristlerinden Marc Laidlaw, bu fikirlere oldukça olumlu bir şekilde yaklaştı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Laidlaw, bazı yönetmen adaylarını bile şimdiden sınadı. Laidlaw, "Eğer Paul Verhoeven bilim kurgu filmlerine geri dönüş yaparsa, Half Life ile birlikte mükemmel işler ortaya çıkarabilir. Ayrıca Peter Jackson da kendini bu yönde çok geliştirdi ve benim için umut verici bir konuma geldi." sözlerini söyledi. 
 
    Daha önce Insane serisi için Valve'i düşünen Guillermo del Toro'yu da değerlendiren Laidlaw, "Aslına bakarsanız Del Toro, tam Half Life serisinin temasına uygun bir tarza sahip. Hem korku, hem kurgu bazında gerçekten başarılı işler ortaya çıkarıyor. Mesela birden kafanıza doğru fırlayan headcrabla ilgili Del Toro, harika bir korku atmosferi oluşturabilir." eklemelerini yaptı.
 
    Son olarak Valve senaristi, "Bu saydıklarım Half Life filmi için gerçekten yüksek potansiyele sahipler. Fakat muhtemelen şu an için her biri kendi projelerinin üzerinde çalışıyorlardır." sözleriyle birlikte heyecanlandıran Half Life hayranlarının umutlarını birazcık söndürdü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
half life film del toro valve
6 Milyon PC Oyuncusu, Aynı Anda Steam'deydi XBLA'de 'CyberMonday' İndirimleri Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.1.2013 02:05:29

0
ilkokulda iken half life filmini hayal ediyodum hala da çok istiyorum çıksın diye. ama half serisini oynayanlar bilir ki bu oyun bilim kurgu yönünden de korku ve macera yönündende en üst seviyelerde diyebiliriz. Bu yüzden half life ın temasını bozmadan korkuyu macerayı ve bilim kurgu yu en üst düzeyde tutarak seyircinin oyunu oynarken aldığı keyifi filmi izlerkende alması gerekecek ki filmin devamı gelsin ve efsane olsun bi yüzüklerin efendisi gibi yada gotfather , matrix gibi. yoksa sadece 2012 , avatar , alien vs predator gibi sadece izlenir ve bidaha kimse tekrar izlemez BUDA HALF LİFE A YAKIŞMAZ ! büyük bi sinema sever ve takipçi olarak ben bu filmi gerçekten şu yönetmen çekse iyi olur bu yönetmen çekse iyi olur diyemiyorum çünkü gerçekten bu bambaşka birşey olacak. valve ekibide bence bunun farkında bu yüzden iş biraz yokuşa sürülüyo. o yüzden sabırla beklemeye devam :D Ha bildiğim bişey var %90 ihtimalle gordon amcayı breaking baddeki walter white a oynatırlar o adamdan daha iyisini göremiyorum gorden freeman ı canlandıracak

BSC Misafiri

27.11.2012 01:27:00

0
filmde animasyon fazla olursa belki

iamburak

27.11.2012 01:04:50

0
Valve'nin kontrolü tamamen kendisi almadan bir film ortaya çıkaracağını sanmam. Yönetmene çok fazla karışma ihtiyacı duyacaklardır çünkü ellerine onlarca senaryo geldiğini ve hepsini elediklerini açıklamışlardı daha önce. Half Life sinemaya uyarlanacak düzeyde basit bir hikayeye sahip değil demişlerdi.

alito

27.11.2012 01:03:26

0
Valve yine ağzımıza bir parmak bal çalıp kaçtı.

Tenth Doctor

27.11.2012 00:00:50

0
Oha Peter Jackson çekerse o filmin kötü olma ihtimali yok.

xLordRealx

26.11.2012 23:57:13

0
Bu adamlar daha 1-2 yıl kadar önce Half Life filmini ancak kendimiz yaparız dememişler miydi? Ahanda şuradan bakabilirsiniz: http://frmsinsi.com/showthread.php?t=999296 Böyle çelişki olur mu? kafanıza doğru fırlayan headcrabla ilgili Del Toro, harika bir korku atmosferi oluşturabilir. bu nedir ayrıca Half Life korku filmi mi olmalıdır bu mudur yani... Bilimkurgu ağırlıklı olmadıkça Half Life filminden bir cacık olmaz.

nileppezzed

26.11.2012 23:37:43

0
filmi milmi bırakında şu oyunun devamını getirin be! bekleye bekleye iliklerimiz kurudu artık!

einhander

26.11.2012 22:57:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Col.Rascal İnşallah olmaz, Batırmalarından korkuyorum. Yoksa önceden de denenebilirdi.
saydıkları yonetmenlerden bırı koltuga oturursa şayet imkanı yok batmaz o iş. bu 3 yonetmende üstelik ucuz butceli filmede soyunmazlar. HL çekilecekse ve bu 3 yonetmenden bırı koltuga oturursa bütçede azımsanmayacak kadar yuksek olucak. butceyı ve yonetmen kalıtesını bırlestırırsek dunya sınemasının son yıllarda en çok konustugu fılmı çekmiş olurlar.

Zambozi

26.11.2012 20:38:00

0
Film değilde güzel bir animasyon olabilir...

Col.Rascal

26.11.2012 19:47:05

0
İnşallah olmaz, Batırmalarından korkuyorum. Yoksa önceden de denenebilirdi.

WE neED

26.11.2012 19:00:55

0
Başlığı görünce heyecanlandım.Ama kısaca "ilerde belki .." diyorlar yani.

CmSandman

26.11.2012 17:32:34

0
bune yaaa azımı bir parmak bal çalmayı bırakın somut adımlar atın. valve dns işte böle birşey.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız