Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us'ın İsim Hakkı Pek Çok Alana Genişletildi


     Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunları arasında yer alan The Last of Us'ın PlayStation 4 sürümü The Last of Us: Remastered bir aydan kısa bir süre içinde oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkmasına kısa bir süre kala Sony, yapımın marka alanını genişletti.
 
     The Last of Us, "oyun ve indirilebilir oyun" sınıfından "online oyun" sınıfına genişletildi. Bu durum oyunun isim haklarını güvence altına almak için yapılmış olabileceği gibi gelecek bir online The Last of Us oyunununda habercisi olabilir.
 
     Ayrıca yapımın ismi ilginç bir alana da genişletildi: Bebek tulumları, peluş oyuncaklar, çorap, pijama ve külot. Bu belgelemelere göre Sony, The Last of Us temalı tekstil ürünleri üretmeyi düşünüyor ya da oyunun isim hakları konusunda oldukça temkinli davranıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Call of Duty: World at War 2'ye Ait Bir Kapak Görseli Görüldü Bağımsız Oyun Insomnia'nın Teknoloji Demosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kurosaki_Ichigo

6.7.2014 19:28:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF Siz multiyi beğendiniz diye ben beğenmek zorunda mıyım? Hiç güzel değildi ''bence''
+1 ben de pek beğenmedim multiyi gerçeği söylemek gerekirse uncharted multisi gibi bu da çok kötüydü ve dediğiniz gibi herkes beğenmek zorunda değil,beğenenler oynamaya devam etsinler o halde beğenin diye zorlayacaklarına.

OldGamers86

6.7.2014 10:39:41

0
Altın tavuğu parça pinçik edip sürümden kazanacaklar... anlaşıldı.

Queen Hentai

6.7.2014 06:03:54

0
Perşembe pazarında ikizlere takke diye satarlar artık The Last Of Us ürünlerini. :D

BSC Misafiri

6.7.2014 01:54:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Zarbo257 Bu oyunun multisine kimse b.k atmasın lütfen PS3 ümde aylarca sıkılmadan oynadığım tek multiplayer oyundur.Yeni nesil sürümünü de grafiklerden ziyade online tecrübeyi 60 FPS de edinmek için alacağım.
Multi iyi ben daha çok hayatta kalma tarzı modlar beklemiştim dolayısıyla herkese hitap etmedi körü körüne savunmanın mantığı yok

BSC Misafiri

5.7.2014 22:14:28

0
Böyle bir oyunun hem karakterler hem konu ve hemde şahsen uzun yıllardır zorlanmadan bitirdiğim oyunların aksine zorluk bakımından da gayet tatmin edici olması ve ödülllere layık görülmesi birbiri ardına türeyen FPS oyunları yerine oyun yapımcılarına etkili karakterler ve konu bakımından örnek olabilmesini umut ediyorum. Tabii ki bende FPS oyun oynarım ama yeni nesilde büyük yatırımlarla ve reklamlarla tanıtılan oyunların yarıdan fazlası FPS olunca gına gelmeye başladı. Last of US, Red Dead Redemption gibi oyun serilerinin özünü yitirmeden artmasını umut ediyorum. Oyun temalı tişört ve figür tasaramlarını da yapımcıların düşünmesi gerek.

Mustafa

5.7.2014 21:53:32

-1
Siz multiyi beğendiniz diye ben beğenmek zorunda mıyım? Hiç güzel değildi ''bence''

Zarbo257

5.7.2014 21:19:21

0
Bu oyunun multisine kimse b.k atmasın lütfen PS3 ümde aylarca sıkılmadan oynadığım tek multiplayer oyundur.Yeni nesil sürümünü de grafiklerden ziyade online tecrübeyi 60 FPS de edinmek için alacağım.

mementopolis

5.7.2014 19:26:15

0
Şahsen bu oyunun online falan yapmasınlar direk hikaye ve oynanisa odakla sınlar . .day z gibi amaçsız amaçsız dolaşmaktan iyidir..hayatta kalma oyunuymuş . Oyunun hikayesini amacını anlayın diye tr altyazı koymuşlar :D yoksa hayatta kalmamak için öyle bir öğe nede oyunun dünyasına öyle şekil verip koymamışlar.. Eğer olursa ki ticari olur beni de hayal kırıklığına uğratır tarzı gereği ...

ankara

5.7.2014 18:09:37

0
Bence Dayz tadında daha kaliteli MMO oyun yapılmalı. The Last of Us online.Oyun tadından yenmez

Guest-90F2E1A19

5.7.2014 17:30:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: MS-TF <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: yusuf1604<br><br>Kardeşim ne alakası var dayz ile bu oyunun. Düz hayatta kalma oyunu sanki bu öyle olduğu için sevildi sanki. Olayı tamamen senaryosu, hikaye anlatımı, karakterleri Last of Us'ın; kaç yerinde ağlatması insanı.<br><br>Sony'nin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum zaten alan adı korumak içindir.Tekstil olabilir gibi duruyor ama.</blockquote><br><br>Atarlanma sebebini çözemedim. DayZ gibi online olsun dememdeki mantık şuan ki gibi bir online istememem. PS3te online'ı 2 hafta oynayıp bıraktım. Normal bir online'dı yani. Sen online'ı oynarken ağladın mı? :D Ben online kısmının DayZ gibi olmasını istiyorum. Hayatta kalma olayı, arkadaşlarınla gruplaşma vs. sanırım yazdıklarımı gözlerinle okumadın
Multiplayer'ı kastettiğini anlamadım Online diyerek. Ayrı bir online oyun yapılsın diyosun sandım ki bunla uğraşmaları bir de tutması halinde olası ikinci oyuna zarar getirirdi. Haklısın anlamamışım dediğini. Bir de dediğin şekilde multiplayer şu ankine göre iyi olur tabi ama oyuna multiplayer eklemeye bile sonradan karar verildi, biraz olsun beri gelsin diye işte heralde. Multiye o kadar uğraşacaklarını sanmam ikinci oyunda yani. Zaten single'dan kısacaklarsa yapacaz diye hiç yapmasınlar

Mustafa

5.7.2014 16:10:50

-2
quote:

Orijinalden alıntı: yusuf1604 Kardeşim ne alakası var dayz ile bu oyunun. Düz hayatta kalma oyunu sanki bu öyle olduğu için sevildi sanki. Olayı tamamen senaryosu, hikaye anlatımı, karakterleri Last of Us'ın; kaç yerinde ağlatması insanı.

Sony'nin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum zaten alan adı korumak içindir.Tekstil olabilir gibi duruyor ama.
Atarlanma sebebini çözemedim. DayZ gibi online olsun dememdeki mantık şuan ki gibi bir online istememem. PS3te online'ı 2 hafta oynayıp bıraktım. Normal bir online'dı yani. Sen online'ı oynarken ağladın mı? :D Ben online kısmının DayZ gibi olmasını istiyorum. Hayatta kalma olayı, arkadaşlarınla gruplaşma vs. sanırım yazdıklarımı gözlerinle okumadın

umut söyler

5.7.2014 14:42:25

0
Ben bu oyunda dayz tadında bir multiplayer bekliyordum.belki ayrı yapmayı planlıyo olabilirler.

Guest-90F2E1A19

5.7.2014 14:34:07

+1
Kardeşim ne alakası var dayz ile bu oyunun. Düz hayatta kalma oyunu sanki bu öyle olduğu için sevildi sanki. Olayı tamamen senaryosu, hikaye anlatımı, karakterleri Last of Us'ın; kaç yerinde ağlatması insanı. Sony'nin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum zaten alan adı korumak içindir.Tekstil olabilir gibi duruyor ama.

Mustafa

5.7.2014 13:38:45

-2
Valla DayZ gibi bir online yapsalar şu oyuna tadından yenmez. H1Z1 falan çerez olur. Keşke dediğim gibi olsa :/
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız