Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'nun Natal ve Move Planları


     THQ hiç kuşkusuz oyun dünyasındaki en büyük yayıncı firmalardan biri ve bünyesinde bulundurduğu geliştirici firmalarla da en büyük geliştiriciler arasında bulunuyor. Doğal olarak oyun dünyasında söz sahibi bir firma.
 
     Peki son dönemlerin popüler kontrol sistemleri Natal ve Move ile ilgili THQ'nun planları neler? Firmanın CEO'su Brian Farrell'ın açıklamalarına göre Natal ve Move için port oyunlar değil, tamamen bunlara özgü yapımlar geliştiriliyor. Farrell'ın açıklamasının iyi yönü ise ne görmek istiyorsak onu göreceğimizin söylenmesi oldu.
 
     Natal'ın marifetlerinden de bahseden Ceo'nun kafa karıştırıcı açıklaması ise Natal ve Move için geliştirdikleri oyunların düşük bütçesi yapımlar olması oldu. Bunun anlamını casual (sıradan) oyuncular için oyun geliştirdikleri.
 
      Peki Natal gibi bir teknoloji hardcore kitleye hitap edemez mi? Fable III bile Natal'ı destekleyebiliyorken THQ, Natal'ı basit oyunlarla doldurursa bu firmanın başarısızlığı olarak görülebilir. Aynı şekilde Move'da da hardcore oyunların olabileceğini gördük. THQ kısa yoldan para kazanmayı mı deneyecek? Bunu bu yıl göreceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Natal Xbox 360 Brian Farrel Microsoft Sony Move PS3
Cryptic Yeni Oyununu Bu Yıl Sonunda Açıklayacak Homefront ve Red Faction En Geç 2011 Başında

sawgiray

6.5.2010 13:54:02

0
UFC 2010'u yapsalar çok güzel olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız