Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Anarchy Reigns'in Batı Sürümü Ertelendi


    Japonya için raflardaki yerini almış olan ve çıkış videosu yayınlanan Anarchy Reigns'in Batı sürümü için yapımcı Platinum Games, Sega'nın oyunu bu yöre için ertelediğini öne sürdü.
 
    Normal şartlarda 6 Temmuz'a göz kırpan oyunun çıkış tarihinin şimdi Sega tarafından "TBC" (To be confirmed - onaylanacak) şeklinde değiştirildiği söyleniyor. Platinum games yöneticileri oyunu zamanında yetiştirebilmek için yoğun bir çaba sarfettiklerini ve yapımın tamamen lokalizasyonunun bittiğini söyledi.
 
     Oyunun Japonya veya herhangi bir sürümünün şu anda satın alındığında içinde tüm dillerin bulunacağı belirtilirken Platinum Games'in oyunu tüm dünyanın aynı anda oynamasını çok istiyor. Tahminlere göre Sega, oyunu Batı için ne zaman yayınlayacağı konusunda çok titiz davranıyor.
  
    Oyunun Japonya için yayınlanan çıkış videosunda ana hatlarıyla tüm detaylar gösteriliyor ve oldukça etkileyici olduğunu söylemek gerekiyor. Buyrun, kendi gözlerinizle izleyin.

Bu haberin bağlantısı
URL
Anarchy Reigns Aksiyon Online erteleme söylenti Platinum Games Sega PS3 Xbox 360
Wii U'nun Geliştirme Kitleri Son Haline Geldi FIFA 13 Wii U için de Hazırlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Anarchy Reigns
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız