Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Online Entertainment Başkanının Uçağına Bomba İhbarı


    Playstation Network'e DDOS saldırısı düzenleyen hacker grubu (ismi lazım değil) bu defa Sony Online Entertainment başkanı John Smedley'nin içinde bulunduğu American Airways uçağına bomba ihbarı yaptı.
 
   FBI'ın bu bomba ihbarını yapanları araştırdığı belirtiliyor. Anlaşılan bu hacker grubu insanlar arasında panik yaratma ve doğal olarak onların "insan haklarını" hiçe saymayı marifet olarak görüyor. Bu durumun hacker'lığı aşıp teröre uzandığını (bkz terörizmin tanımı) rahatlıkla söyleyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Destiny'nin Sunucularının Açılış Tarihi Netleşti FIFA 15'in Demosunda Yer Alacak Takımlar ve Modlar Netleşti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KoRnTuNeS

25.8.2014 13:19:51

+1
hacker bu https://twitter.com/LizardSquad, birde https://twitter.com/FamedGod diye biri ortaya çıkmıştı hatta video yüklemişti youtube a ama daha sonra bu kişinin LizardSquad ın yaptığını kendisi yapmış gibi üstlenen, ilgi açlığı çeken bi ergen olduğu ortaya çıktı. baya karışık yani durumlar.

thief garrett

25.8.2014 12:37:48

0
hacker grubunun ismi ne ?

otomania

25.8.2014 12:23:48

+3
Son birkaç yıla bakılacak olursa, Hacker'lık teriminden ayrı şekilde söylüyorum; insanlar birbirlerini herhangi bir şekilde rahatsız etmekten, bit takım haklarını elinden almaktan ve daha sonra da bunu kendi açılarından "trollemek" olarak görmeye başladılar. Hal böyle olunca işin ciddiyet skalasında değişiklikler olsa da yaşanan durum hep aynı, birileri bir başkasının haklarına tecavüz ediyor, ama bunu kendi eğlencesi ya da üç beş arkadaşına komik ir hikaye sunmak için yapıyor. Maalesef..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız