Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silahı Wii-mote Sandı, Kendini Vurdu!


 
    Geçtiğimiz günlerde bir anne babanın gerçek bebeklerini açlığa terkedip online bir oyunda sanal bebek baktıkları haberini paylaşmıştık. Yine buna benzer bir felaketle karşınızdayız.
 
    Amerika'nın Tenessee kasabasındaki bir anne, 3 yaşındaki kızının gerçek bir silahı Wii-mote zannederek kendisini yanlışlıkla karnından vurduğunu itiraf etti. Çok tuhaf, öyle değil mi?
 
    Bir anne nasıl gerçek bir silahı salonda unutuverir, anlamak mümkün değil... Silahın nasıl salonda öyle durduğu sorulduğunda, kızın üvey babasının bir serseriyi korkutmak amacıyla .380 kalibre silahı masanın üzerine koyduğunu ve öylece unuttuğunu açıklayan annenin kızının kendini vurduğu anda aynı odada bulunduğu gerçeği ortaya çıktı.
 
    Böyle bir şey nasıl olabilir demeden kendimi alamıyorum. Bir baba silahını orta yere koyup gidiyor, bunu gören anne göz göre göre kızının gözünün önünde kendisini vurmasına şahit oluyor... Dünya da neler oluyor...

 
Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wii-mote kaza bebek çocuk anne baba
Assassin's Creed II DRM Sorunu Saldırı Yüzündenmiş God of War III Sex Sahnesi Sızdı (Spoiler)

LeanBack

8.3.2010 22:00:14

0
gerçekten üzücü bir haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız