Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'dan Yeni Bir Konsol Gelmeyecek


 
     Dreamcast adını eminim oyun ile yakından uzaktan alakası olan tüm oyunseverler duymuştur. Sega tarafından çıkarılan bu konsol, bir çok ilkide beraberinde getirmiş ve Shenmue başta olmak üzere bir çok oyun ile bir adım ön planda olmayı başarmıştı.
 
     Satışlarda ise başarısız olan Dreamcast'in üretimi PS2'nin de piyasada neredeyse tek el olduğu dönemlerde durdurulmuştu. Gelelim konumuza...Sega'nın batı kısım başkanı olan Mike Hayes, E3 sırasında CvG sitesi ile yaptığı söyleşide yeni konsol ile ilgili soruları da cevapladı.
 
     Sega'nın yeni bir konsol üzerinde çalışıp çalışmadığı sorusuna "Kesinlikle, hayır" yanıtını veren Hayes, Kendilerinin bir yazılım firması olduğunu, tamamen bu yöne odaklandıklarını ve tekrar donanım işine girmeyi düşünmediklerini dile getirerek kafalardaki azda olsa kalan soru işaretlerini gidermiş oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sega Mike Hayes Dreamcast E3 2010
Molyneux: Milo & Kate 10 Kat Daha İyi Olacak GoldenEye 007'den İlk Video ve Ekran Görüntüleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

SaatliBomba

17.6.2010 20:54:21

0
sega oyun yapsın konsol değil konsolu sony veya microsoft hallediyo

almila1299

17.6.2010 18:19:10

0
adam ters köşe yapıyordur belki, zira şu an piyasada ki konsolların hiçde ahım şahım bir donanımı yok, PS3'ün 256 mb, Xbox360'ın 512 mb ekran kartı var. İşlemcide PS3'ün 3-6 çekirdek gibi bi karmaşık sistemli işlemcisi vardı sanırım, Xbox'ın 3 çekirdekli işlemcisi, yani şuanda 1500 liraya aldığımız laptop bile bu donanımların 2 katı. zaten ne PS3 cephesi nede Xbox360 cephesi duyurdukları Slim modeller ile yeni versiyon getirmeyeceklerini açıkladı, şu anda onlardan üstün bir konsol çıksa ortalık kasıp kavrulur, bizimde yüzümüz güler. Ama Sega'nın bu işden dili yanmış gibi hem sadece konsol çıkarmaklada iş bitmiyor konsola oyun yapacak adam lazım. Bu kulvarda Xbox360'danda PS3 dende geri kalacak ve hiç bir alına bilirliği olmayacak. Yeni konsollara sektörün çok ihtiyacı olasada büyük harcamalar gerekiyor, o konsolun tanıtımı, hakkını verecek oyunlar yaptırmak, teknik destek sağlamak vs. bu işlerlede baş etmeli, bu bir anda olması için ne para yeter ne zaman. bakalım iilerleyen günler ne

suvari53

17.6.2010 14:53:09

0
sayın moderatör bazı sitelerde sega nın yeni konsol çıkarağı yazıyordu hangisini inanacağımızı şaşırdım valla
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız