Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sand Land için Hikaye Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Akira Toriyama mangasını temel alan aksiyon rol yapma oyunu SAND LAND'in resmi hikaye fragmanını Tokyo Game Show 2023 etkinliği sırasında yayınladı. Fragmanın sonunda SAND LAND mangasında ve filminde yer almayan orijinal bir karaktere yer verildi.
 
İlgi çekici aksiyon rol yapma deneyimi geliyor
 
 
 
Hem insanların hem de şeytanların bulunduğu bir dünyayı bizlere aktaran Sand Land'de su sıkıntısı çekilen bir çölde yer alıyoruz. Oyunda Şeytan Prens, Beelzebub, Şerif Rao ve Hırsız gibi karakterlere bürünüyor ve çölde saklı efsaneleri bulmak için maceraya  çıkıyoruz.
 
Bu aksiyon rol yapma oyununda Beelzebub olarak yer alıyor ve ana karakter bu olarak karşımıza çıkıyor. Bu karakterle beraber Dragon Ball ve Dr. Slump'ın yaratıcısı Akira Toriyama tarafından ortaya çıkarılan SAND LAND'in efsanevi dünyasını geçiş yapabiliyorsunuz. 
 
SAND LAND PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC (Steam) için geliştirilme aşamasında bulunuyor. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı. 
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sand land
Builder Simulator, 2 Ekim'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor: İşte Detaylar Dragon’s Dogma 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız