Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SOMA'nın Hikaye Videosu Yayınlandı


    Önümüzdeki hafta çıkışını yapacak olan SOMA, Amnesia yapımcısı Frictional Games tarafından geliştiriliyor. Firma, oyuncuları mekanlara ve hikayeye alıştırmak için oyunun hikaye tanıtım videosunu yayınladı.
 
    Yayınlanan videoya baktığımızda bir tesiste nelerin yaşandığını bilmediğimiz sırada oyuna başlangıcımızı yapacağız. Bol bol elektronik cihazların, hatta konuşan robotların yer aldığı tesis denizin derinliklerinde bulunuyor. Peki buradan çıkış var mı? Ya da biz de bir robot muyuz? Bu soruların cevabını oyunla birlikte alacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
frictional games soma sony playstation
PlayStation VR'ın Fiyatı Yeni Bir Konsol Fiyatı Seviyesinde Olacak Deus Ex: Mankind Divided, DirectX 12 Desteğiyle Birlikte Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

admix

19.9.2015 19:40:56

0
sağlam bir oyun bence

BSC Misafiri

19.9.2015 14:46:25

-1
Uyda

necipfazil2041

19.9.2015 13:23:16

0
Penumbra nın tüm seride ve Amnesia yı oynamış biri olarak, bu oyun bence güzel olmayacak, Amnesia nın gerilimi mekanlarından ve oyunun geçtiği ortaçağ atmosferinden geliyordu. burada teknoloji girmiş işin içine, Doğa üstü olaylar yok gibi görünüyor. Bizi asıl korkutan insan yapımı robotlar değil, bilmediğimiz yaratıklar.. Deadspace e bakın uzayda geçiyordu fakat yaratıklar vardı orada da, doğa üstü olaylar vardı..

Babblebabble

19.9.2015 10:00:33

-2
Umarım "A Machine for Pigs" tadında psikolojik gerilim atmosferi mevcuttur oyunda.Öteki türlü pek bir sürprizi olmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SOMA
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız