Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PureVPN Türkiye'deki İlk Basın Toplantısını Gerçekleştirdi

     VPN endüstrisinin dünya çapındaki en büyük oyuncularından biri olan PureVPN, Türkiye’de ilk kez düzenlediği, farklı alanlarda birçok davetlinin katılımıyla gerçekleşen bir basın toplantısıyla sektöründeki tecrübesini ve birikimlerini aktardı.
 
    Sunumda Türkiye’yi yakından ilgilendiren internet sansürleri, bölgesel kısıtlamalar, güvenlik ve gizlilik başta olmak üzere PureVPN’i özel kılan faktörler, PureVPN’in diğer VPN servislerinden farkları, Türkiye hakkındaki görüşleri ve gelecekteki projeleri gibi konulara yer verildi.
 
    PureVPN kullanıcılarına Windows'un dışında, Mac, Linux, iOS, Android, BlackBerry, Boxee BOX, DD-WRT Router, HP WebOS gibi platformlarda da destek sunmaktadır. Böylece her bir kullanıcı için tek bir PureVPN hesabı, bütün cihazları koruma altına alabilmeye ve özgürleştirmeye olanak vermektedir.
 
    PureVPN gibi servisler sayesinde Steam'de bölge kilidi bulunan oyunlara ulaşma şansınız bulunuyor. Örneğin Steam üzerinden Dark Souls: Prepare to Die Edition'a Türkiye'den ulaşma normal şartlar altında mümkün değil.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PuVPN VPN Steam PC Mobil
Japonya'da En Çok Beklenen Oyunlar Zenimax, The Elder Scrolls Online'ın Sadık Oyuncularına Hediye Verecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

25.8.2014 18:50:21

0
Ulaşılamayan oyunlar için iyi de.. adam indiremiyor ki.. kota doluyor..

Donatn

25.8.2014 17:19:34

+1
Adil kullanım kostası saçmalığını ortadan kaldırsınlar başka birşey istemiyorum.Torrent çi falan değilim.Çok samimi söylüyorum ps4 de veya pc de de artık.Ayda bir oyun alırım.OInuda indirdinmi video seyredemez oluyor insan.Bu kadar adil olmayan bir sistem olamaz..

BlackBeasT

25.8.2014 14:54:07

0
Bilmeyenleriniz vardır. Gezinti.com başka isimle hortladı Adobur.. şimdi nedir bu gezinti.com? sizi numarandırıp hakkınızda profil oluşturuyor. Hangi sitelere girersin, internette neleri takip edersin gibi kullanıcı hakkında bilgi toplayan 1 çeşit filtre Net'in yavaşlamasına sebep oluyor. VPN kullandığınız yağ gibi akan site VPN kapattığınızda ağırlamasının sebebide bu tür kullanıcı rızası alınmadan uygulanan fişleme aracları Telekom yine 1 işler çeviriyor. BTK daha önce Türk Telekoma Gezinti.com ile gizliden kullanıcıları fişlediği için ceza vermişdi.. Şurdan bakın Açık ise kapatın... http://www.adobur.com/status
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız