Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation 1 Grafikleriyle Hayatta Kalma Korku Oyunu Crow Country Duyuruldu

 
 
Tangle Tower geliştiricisi SFB Games, PlayStation'ın o klasik görsellerine sahip bir hayatta kalma korku oyunu olan Crow Country'i duyurdu. Oyun 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC'ye gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca şu anda PlayStation 5 ve PC için bir demo sürümü mevcut. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. 
 
Klasik bir tarz ile geliyor
 
 
 
Yeni duyurulan Crow Country oyunu hakkında Yaratıcı Yönetmen Adam Vian bir basın açıklamasında şöyle bahsediyor: "Bu aradığınız hayatta kalma korku oyunu. Gerçekten özel bir şey olduğu ortaya çıkardık. Bu oyunu oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Crow Country ilgi çekici bir atmosfere sahip, küçük ama unutulmaz bir karakter kadrosuyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan korku odaklı hayatta kalma oyunu. Oyunda anlamlı keşifler yapabiliyor, ilgi çekici bulmacalarla karşılaşabiliyor ve hepsinden önemlisi gerilim ve huzurun o karmaşasını hissedebiliyorsunuz. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crow Country
Spider-Man 2'de Miles Morales'in Evindeki Yanlış Bayrak Gözlerden Kaçmadı Kart Temalı Savaş Oyunu The Misty Battlefield Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.10.2023 19:11:28

0
Nesi başka bildiğin leş...

BSC Misafiri

24.10.2023 13:16:17

+1
eskilerin tadı gerçekten başka

Venomstr

24.10.2023 12:21:01

0
Güzelmiş, listeye aldım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız