Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynarken öğrenebileceğiniz macera oyunu Dolphin Spirit: Ocean Mission duyuruldu

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Magic Pockets, eğitici macera oyunu Dolphin Spirit: Ocean Mission'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Oyun dijital olarak 28 Eylül'de, fiziksel olarak ise 17 Ekim'de piyasaya sürülecek. Fiziksel sürümler yalnızca PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch sürümleri için mevcut olacak.
 
Tropik bir macera bizlere sunulacak
 
 
 
Maupiroa adlı tropik adada yer alacağımız Dolphin Spirit: Ocean Mission oyununda hem eğlenceli hem de dikkat çekici maceralara atılacağız. Oyun içerisinde denizlere yelken açabilecek, adanın etrafını çevreleyen sulardaki sırları keşfedecek ve yunus arkadaşın Keanu ile beraber okyanusun derinliklerine dalabileceğiz.
 
Birçok içeriği deneyimleyebileceğiniz oyun içerisinde denizlerdeki hayat ve ekoloji hakkında çeşitli bilgiler edinirken aynı zamanda adayı yaklaşmakta olan felaketten kurtarmaya çalışacağız. Oyun içerisinde farklı deniz canlısı türlerinden oluşan bir koleksiyon kitabı, keşfedilmeyi bekleyen çeşitli manzaralar ve atmosferler yer alacak.
 
Renkli bir sanat stiline ve karakterlere sahip bu yapım 28 Eylül'de geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dolphin Spirit: Ocean Mission
SEGA, Angry Birds geliştiricisi Rovio'yu 706 milyon Euro'ya satın alıyor Bulmaca keşif oyunu Firmament 18 Mayıs'ta PC'ye geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız