Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'dan Bağımsız Geliştiricilere Kolaylıklar


     Bağımsız geliştiriciler önceki nesilde büyük zorluklarla karşılaşıyorlardı. Yamalar için alınan ücretler, oyunlarının teste tabi tutulması, uzun süreçlerin yanında oyunlarının çıkış tarihine ve indirimlere bile karar veremeyebiliyorlardı. Bu konuda Microsoft ve Sony bağımsız geliştiricilere çok sayıda kolaylık getirdiler.
 
    Nintendo da bazı kolaylıklar getirmişti, ama şimdi bağımsız geliştiricilere kapıları sonuna kadar açıyor. 19 Ağustos'taki Gamecom'da da bağımsız geliştiricilerle buluşacak olan firma burada getirdiği kolaylıkları anlatacak.
 
     Öncelikle Wii U (veya 3DS) için oyun geliştirmek isteyen bağımsız geliştiriciler oyunlarını kendi istedikleri gibi satabilecekler. Yani pazarlama modeli tamamen kendilerine kalmış. Artık uzun onay süreçleri olmadığı gibi fiyat ve piyasaya çıkış tarihleri de geliştiriciler tarafından belirlenecek. Ayrıca eskiden 6.000'in altındaki satışlar için ödeme yapmayan Nintendo bu eşiği de kaldırdı.
 
     Bakalım bu gibi yenilikler bağımsız geliştiricileri Nintendo'ya ne kadar yaklaştıracak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nowgamer Nintendo Wii U Konsol Console Bağımsız Indie
SEGA: Bayonetta 1 ve 2 Temel Olarak Aynı Oyun The Division'da Konsola Özel İçerik Yok

BSC Misafiri

13.8.2013 09:58:11

0
bence ilk 10.000 20.000 satışa kendine kâr almasın nintendo sony yada ms zaten bunu getirseler kesinlikle en çok oyun oraya çıkar adam der 20k oyunun bütün parası benim olacak o yüzden o konsola çıkarır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız