Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Amerika Başkanı Bu Kez İsyana Geçti


     Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils-Aime, geçtiğimiz günlerde hardcore kesimle ilgili söylenilenlere kızmıştı. Başkan Reggie, bu kez de Nintendo fanlarına resmen isyan etti.
 
     Oyuncuların dedikleri yoldan gittiklerini fakat ne yapsalar beğendiremediklerini söyleyen Reggie, Nintendo fanlarının "Teşekkürler ama daha fazlasını istiyoruz." düşüncesini benimsediğini dile getirdi. 
 
     Kotaku röportajında konuşan Reggie, "Yıllardır bu oyuncular 'Pikmin nerede?', 'Pikmin nerede?' diye sordular. E3'te Pikmin'i tanıttık fakat bu kez yine 'Başka ne var?' soruları geldi." sözleriyle birlikte durumu açıkladı.
 
     Oldukça içten bir röportaj veren Reggie, "Yine yıllardır herkes bana diyor ki, 'Lanet olsun Reggie, Mario'suz konsol mu çıkarılır!'. New Super Mario Bros. U tam Wii U'nun çıkışı için tanıtıldı, bu kez aldığımız cevap 'Eee daha başka neler var?' oldu." cümlelerinin ardından bir örnek daha verdi.
 
     Nintendo Land ile ilgili örnek veren Reggie, "'Smash Bros. gibi güzel serileriniz var. Peki bunları niye bir araya getirmiyorsunuz?' sorularına cevabımız Nintendo Land oldu. Sonrasında ise fanların cevabı aynıydı, 'Hımmm... Daha fazla!'" örneğinin ardından röportajını "Hayranlarımızla aramızda çok ilginç bir bağ var." diyerek noktaladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Project X Zone'da 200'den Fazla Karakter Var Söylenti: Final Fantasy XI'e Yeni Ek Paket Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

24.6.2012 23:18:46

0
''Lanet olsun Reggie'' mi! :D :D Hey adamım düblaj Türkçe'sini bir kenera bırakalım :)

BSC Misafiri

23.6.2012 23:17:26

0
Devir arık teknoloji devri bence nintendo,wii de yakaladığı başarıyı wii u da yakalıyamıcak gibi.Sony ve ms'de elbet tablet kontroller çıkartacak wii u'nun bu diğer konsollardan farklı olması lazım wii de olduğu gibi,yoksa dediğim gibi nintendo bu yeni nesilde ağır darbe alabilir rakipleri çok kuvvetli çünki.

BlackBeasT

23.6.2012 22:59:54

0
Reggie 'Eee daha başka neler var?" Wii donanımı hakkında bilgi ver...5 ay kalmış Wii U çıkmasına ama 1 sene öncesinden yeni konsolu duyurmasını biliyorsunuz. Reggie sen bana martaval okuyorsun,sürekli tablet bozması gamepadi gösterip anlatıp duruyorsunuz 'Eee Reggie daha başka neler varne yok ?"

maninjacket

23.6.2012 19:29:05

0
@derhunter1980'nin yorumunu niye eksilediniz arkadaşlar. Adam gayet yerinde bir tespit yapmış ve haklı da bence. Beklentinin çok aşağısında kaldı çünkü ps3 ve xbox360 çıtayı çok yükseltti ve biz de alıştık bu duruma.

BSC Misafiri

23.6.2012 15:31:42

+2
Gerçek bir oyuncu her daim daha fazlasını ister hele yeni çıkacak bir konsolu almak için çok fazla sayıda çıkış oyunu lazım nintendo bundan 3ds ile ders aldı konsolu oyunsuz çıkardılar alet nerdeyse yok olup gidecekti oyunları çıkmaya başlayınca satışlar dizginlenemez hale geldi.Bu sebeble aslında bir konsol yada bir firmanın fanı olmanın çok saçma olduğu anlaşılabiliyor çünkü oyuncu hep en iyisini en ucuza ister bu özelliklerin hepsinin olduğu bir konsolda olmadığına göre fanı olunacakta bir alet yok demektir zaten firmanın çıkardığı herşeyi beğenen liseli sony fanboylar gibi oyuncularada dünyada ihiyaç yok.

deerhunter1980

23.6.2012 15:14:43

-2
buda artik sadce bu tarz eglenceli oyunlarin insanlari tatmin etmedigi oyunlarda derinlik, hikaye,gorsel kalitenin de arandigina dair guzel bir kanittir cunku bu nesilde insanlar buna cidden alistilar bence artik daha fazlasi bekleniyor Nintendo dan bile.Bu yuzden Nintendo kendimce soyluyorum Wii U adina pek endiseli gibi duruyor yaptigi aciklamalarla.Wii kadar satmamasi surpriz olmaz sanirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız