Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naughty Dog: Uncharted 3'te Daha Özgür Olacaksınız

Çöldeki engeller şehirdenkinden daha çetin olacak gibi görünüyor.

     Uncharted 3'ün "Yanan Şato"da geçen videolarına baktığımızda genel konseptin 2. oyundan çok da farklı olmadığını söyleyebiliriz. Zaten kimse de Naughty Dog'ın çok büyük değişiklikler yapmasını beklemiyor. Yine de geliştirici firma bazı şeyleri değiştirmekte kararlı.
 
     Uncharted 3: Drake's Deception'ın yönetmeni Justin Richmond'ın açıklamasına göre 3. oyun "serbest dünya" tarzı bir yapıya sahip olmayacak, hatta seri asla olmayacak, çünkü yapmak istedikleri şey bu değilmiş.
 
     Richmond aynı zamanda şu sözlerle oynanış hakkında bilgi verdi: "Oynanış öğelerinde çevrede gezinmekte ne kadar özgür olacağınız konusuna hala karar vermedik. Muhtemelen ilk iki oyundan daha özgür hissedeceksiniz.
 
     "Yine de hiçbir yerin ortasında (çölü kastediyor) yüzlerce mil dolaşmanıza asla izin vermeyeceğiz. Nihai olarak istediğimiz şey bu, evet, çölde kayboldunuz. Bu böyle hissetmenizi gerektirir, ama "serbest dünya" türünde hissettirmeyecek."
 
      Çöldeki oynanış elementleri hakkında da bilgi veren Richmond, birkaç elemanlarını çöle gönderdiklerini ve oynanış elementleri konusunda araştırma yapmalarını istediklerini söyledi. Çölde doğal zorluklar olduğunu ve özellikle tırmanma ve atlama konusunda zorluklar olduğunu söyleyen yetkili, sonuç olarak harika çözümler bulduklarını, ama bunları şimdi açıklayamayacaklarını belirtti.
 
     Uncharted 3'ün en heyecan verici ve en çok beklenen bölümleri çölde geçecek olanlar olsa gerek, çünkü serinin önceki oyunlarında çöle yolculuk yapmamıştık.Çölün kendine has iklim yapısında bakalım Nathan Drake neler yapacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
Dragon Age 2'den İki Konsept Tasarım Black Ops 2010 Yılının En Korsan Oyunu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

29.12.2010 20:14:08

0
Kötü haber. İşin yoksa ara bul treasureları şimdi. Her deliğe bakmaktan 30 saatte bitiririrm oyunu tikliyimdir biraz.

erkefur

29.12.2010 16:28:15

0
Evet, biraz özgürlük çok iyi olur.

erkefur

29.12.2010 16:25:20

0
Evet, biraz özgürlük çok iyi olur.

Barxxx

29.12.2010 15:02:34

0
Başlıktaki özgürü özürlü diye okudum hastayım biraz ondan heralde. Biraz özgürlük iyi olur ,aslında UC2 ninde oynanışı çok özgürdü ister gizlice adamları haklıyoduk ister çatışıyoduk.İster yakın ister uzak mesafe savaşıyoduk güzel oyundu bu da süper olur.Yanlız çölde bizi nasıl durdurucaklar orasını çözemedim, misal ben sağa doğru çölde yürümeye başladım ne olucak görünmez bir duvar falan çıkmaz umarım

cacaca6

29.12.2010 14:39:01

0
Bencede oyun türkce olsa mükammel olur ama yapıcaklarını sanmıorum tabi herkes olmasını temelli edior ama kendımızı fazla umutlandırmayalım bence olmaz unc 2 de karlı yerler harikaydı bundada inş bi iki bölüm karlı yerlerde gecer bir an önce kasım ayı gelsede oyunu oynamaya başlasak.

The_Rahip

29.12.2010 11:27:12

0
Oyuna biraz serbestlik getirmeleri iyi olur.

bilalorg

29.12.2010 09:52:16

0
ne zaman duyulacak oyun türkçe geliyor diyeeeeee sabırsızlıkla takip ediyorum UMUT COKKK

serhart78

29.12.2010 09:43:29

0
yine kar lı yerlerde olur inşallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız