Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 4G Duyuruldu + İlk Video


     Biz hala Monster Hunter 4'ü beklerken Capcom bu oyunun özel bir sürümü olan ve yeni içeriklere sahip olacak Monster Hunter 4G'nin duyurusunu yaptı. Şu an oyunun ne tür yenilikler sunacağını tam olarak bilemiyoruz, ama ilk videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
    Capcom, Monster Hunter 4G'nin sadece Nintendo 3DS için çıkacağını açıkladı. Yani oyunun Wii U veya Playstation Vita sürümünü çıkmayacak. Muhtemelen bu yeni sürüm Batı bölgelerine de gelecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
monster hunter monster hunter 4 monster hunter 3d monster hunter 3ds
Gas Guzzlers Extreme'in Türkçe Yaması Hazır Açık Dünya RPG'si Cradle, Kickstarter'da
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedTurkei

27.1.2014 03:44:43

0
Bu zihniyet Crosfire gibi bir baş yapıtın 758+mn $ hasılat yapmasını sağlıyor bunun %50si bu ülkeden gitmedir.. Ahanda nasıl oluyo diye merak ediyodunuz ya işte böyle Bebe imiş la bebeklerden ne istionuz çok şekerler

WiiSmash

27.1.2014 02:27:00

0
Türkiye'nin 3G'si Amerika'nın 3G'sini ezdi geçti. vurmayın... :(

Dependet

27.1.2014 01:25:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut Bu insanların vita sahibi olup olmadığını bilemeyiz bunu çoğu vita sahipleriyle özelleştirmek yanlış hocam.Ben de vita sahibiyim. Bu tamamen oyun kültürü ile alakalı. Emin olduğumuz tek şey, o oyuncuların bu tarz oyunlardan bi halt anlamadıkları. Fazla sallamaya gerek yok yani . Kime göstersen bu oyunu bebe oyunu der böyle grafikli oyun mu der ama bilmiyorlar ki dünyanın en zevkli oyunu . Grafik bahane ...
Hayır hocam beni sinirlendiren nokta bu oyundan anlamayan bazı beyin fakiri insanların gelip insanların oyun zevkine karışması , sabote etmesi . Hani insan grafikleri kötü oyun oynamış oynamamış bundan sana ne ? İnsan hala Mario oynuyor diye '' bu dandik oyunu oynayan varmı hala ehehuhuhu '' tarzında yorumlar yapıp benin kafamın tasını attırıyorlar . Bide şöyle bir muhabbet var genelleme yapmayayım fakat Vita sahipleri 3DS sahiplerini sürekli ezme çabalarında hani '' şu çöp grafiklere bak birde Vita'da ki grafiklere bak '' gibisinden sataşmalar yapıyorlar . Komik şeyler tabii bunlar sen 1-2 tane güzel grafikli oyunun var diye övünürsen , bunla gurur duyarsan saçma tabii . Biz haklı olan tarafın her zaman yanında oluruz . Ben niye 2-3 tane oyun ile piyada tutunmaya çalışan konsola para veriyim ki ? Böyle bir hataya neden düşeyim ? Ben Vita'yı denemeden yorum yapanlardanda değilim , bir süre oynadım , inceledim kendisini . 3DS gibi birçok uzun soluklu oyun varken neden Vita ? Neyse hocam lafın kısası böylelerle tartışmaktan ben bıktım , onlar çamur atmaktan bıkmadı insanların oyun zevkine :)

resh_aykut

26.1.2014 23:54:47

0
Bu insanların vita sahibi olup olmadığını bilemeyiz bunu çoğu vita sahipleriyle özelleştirmek yanlış hocam.Ben de vita sahibiyim. Bu tamamen oyun kültürü ile alakalı. Emin olduğumuz tek şey, o oyuncuların bu tarz oyunlardan bi halt anlamadıkları. Fazla sallamaya gerek yok yani . Kime göstersen bu oyunu bebe oyunu der böyle grafikli oyun mu der ama bilmiyorlar ki dünyanın en zevkli oyunu . Grafik bahane ...

Dependet

26.1.2014 21:36:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: _-CeZa-_
alıntı:

Orijinalden alıntı: Dependet

Ps Vita sahipleri doluşmuş yine 3DS konusuna . Tabii ne yapsınlar oyun çıkmıyor ki konsollarına oynasınlar geziniyorlar buralarda :D


Bende iki konsolda var, sadece 1 konsol mu seçebiliyoruz? Beyin Error!
Hayır , düşünebilirseniz beyniniz error filan vermez :) Burada 3DS'e ve oyunlarına çamur atanların çoğu Vita sahibi ergenler ve Nintendo düşmanları olduğu için böyle yazdım . Biraz genelleme yapmış olabilirim orada özür dilerim fakat çoğu Vita sahibi 3DS konularında 3DS'e çamur atıyor .

_-CeZa-_

26.1.2014 19:49:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Dependet Ps Vita sahipleri doluşmuş yine 3DS konusuna . Tabii ne yapsınlar oyun çıkmıyor ki konsollarına oynasınlar geziniyorlar buralarda :D
Bende iki konsolda var, sadece 1 konsol mu seçebiliyoruz? Beyin Error!

Dependet

26.1.2014 18:16:44

-2
Ps Vita sahipleri doluşmuş yine 3DS konusuna . Tabii ne yapsınlar oyun çıkmıyor ki konsollarına oynasınlar geziniyorlar buralarda :D

resh_aykut

26.1.2014 17:34:29

+3
En iyi grafikli oyunları da oynadım ama hiçbirisi bu oyundaki zevki vermiyor . O yüzden ergenler boşa vakit geçirmeyin bu ve benzeri haberlerde . Ps3 ve 4 haricinde ps vita da var bende . Vitaya monster hunter çıkmadı bu saatten sonra da ümit etmiyorum zaten . Sırf monster hunter için nintendo 3ds alınır . ( brevaly default u da gözüme kestirdim almayı düşünüyorum :)

snake1991

26.1.2014 16:33:17

-3
quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk- Grafikten başka bi şey bilmeyenler gelmiş yine.Siz gidin cod falan oynayın yada pes oyun anlayaşınız bu kadar. Rpg nedir bilmeyen adamlar tactical action rpgnin en iyi serisine laf ederler.

Genelde G serisi (Mh 2g, Mh3g) batıya gelmedi umarım bu gelir Mh3u hemen gelmişken 4 ü niye hala getirmediler anlamak zor.
arkadaşın canını codda iyi yakmışlar

MoYk

26.1.2014 15:01:32

+4
Grafikten başka bi şey bilmeyenler gelmiş yine.Siz gidin cod falan oynayın yada pes oyun anlayaşınız bu kadar. Rpg nedir bilmeyen adamlar tactical action rpgnin en iyi serisine laf ederler. Genelde G serisi (Mh 2g, Mh3g) batıya gelmedi umarım bu gelir Mh3u hemen gelmişken 4 ü niye hala getirmediler anlamak zor.

ankara

26.1.2014 14:36:57

-4
Oyundan baska herşeye benziyor

snake1991

26.1.2014 14:12:59

-4
bebe oyunu

fazliboz

26.1.2014 12:43:32

0
konsolun adına uygun ismini 4D yapsalar daha iyi olurmuş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 4 Ultimate
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız