Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox One'a Özel Yeni Oyun Duyuracak


    Yeni nesil konsolların çıkışına yaklaştıkça Sony ve Microsoft arasındaki duyuru savaşı da sürmeye devam ediyor. Microsoft Almanya'dan gelen yeni bilgilere göre firma, Gamescom fuarında Xbox One'a özel yeni oyunlar duyuracak. Konuyla ilgili fazla bilgi verilmese de XboxFront isimli Alman oyun sitesine yetkililer, onaylayıcı bir açıklama yaptı. Bu oyun, uzun süreden beri söylentisi dolaşan Crackdown 3 olabilir. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
PS4 Ön Siparişleri Çıkışta Elinize Geçemeyebilir Valve'a Yakın Kaynaklar, Left 4 Dead 3'ü Onayladı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

8.8.2013 09:20:11

0
Oyuncuların sempatisini kazanmak içinmi yaptı? Sony ps4 le darbeleri vurmasaydı görürdünüz sempatiyi. Adamlar baktılar olmıycak böyle ön sipariş lerde dahi ps4 bizi ezip geçecek manığıyla geri vites yaptılar. Bu politikayı değiştirmek onlar için yapacakları en son şeydi en son olduğu için yaptılar. Ms bütün dünyayı sömüren müşteriye değer vermeyen, hiçbirşey olmaz nasolsa satacak benim ürünüm mantığıyla haraket eden bir frimadır. Windows 8 den dünyanın tepkisini aldılar. hem müşeteriler den hem de yapımcılar dan ama Ms umrun da oldumu? olmadı. İnşallah birgün Linux yükselir de veya altarnetif başka Windows kadar kapsamlı geniş bir işletim sistemi çıkar da Ms tekelin den kurtuluruz. Benim şu anda windows kullanmamın tek sebebi Oyunların ve çeşitli programlarn ilk olarak Windows için çıkarılması ve Office programları Linux için bu iki sorun ortadan kalktığı an daha windows kullanmam.

BSC Misafiri

8.8.2013 08:28:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze Tamam.Sen PS3 kullanıyorsan kendimi banlayacağım. Şu misafir üyeliği hala kaldırmadılar.
istersen PSN imide atabilirim kardeşim

BerkayDr

8.8.2013 00:03:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Abi allah aşkına fanboy luk yapmayın.Ben PS3 kullanıcısıyım ama Xbox ı daha çok seven biriyim.Ve benimde görüşüm bu yarışı PS4 ün önde götürdüğü boşu boşuna Fanboy luğa gerek yok.Ayrıca Microsoft un geri attığı adımlar hem sevindirici hemde düşündürücü başta sanki bilmiyolamıydı oyuncuların o özelliği istemiyceğini ben o tamamiyle bi taktikti microsoft 2. el oyun pazarını herkesten daha iyi bilen bi firma sizce neden öyle bişi yaptı bence amacı önce kötü bişey sürüp sonra bunu düzeltip oyuncuların sempatisini kazanmak bence tamamıyla gereksiz bişiydi bu. belki alakasız diyeceksiniz ama benim yorumumbu
Sempatisini çekmek mi hahahaha böyle yaparak sempati çekeceklerini düşündüklerinimi sanıyorsun? X360 Başarıdan sonra MS nasıl olsa satarız diye o kadar kötü özelliklerle çıkaracaktı.Ama bu iş tutmadı.Sony'nin duruşu ve oyuncuların tepkisi üzerine kaldırdı ama birşey değişmedi pek çoğu oyuncu hala MS'e karşı güvensiz ben de dahil.

REİS2121419

7.8.2013 23:36:36

0
Tamam.Sen PS3 kullanıyorsan kendimi banlayacağım. Şu misafir üyeliği hala kaldırmadılar.

BSC Misafiri

7.8.2013 20:59:15

-1
Abi allah aşkına fanboy luk yapmayın.Ben PS3 kullanıcısıyım ama Xbox ı daha çok seven biriyim.Ve benimde görüşüm bu yarışı PS4 ün önde götürdüğü boşu boşuna Fanboy luğa gerek yok.Ayrıca Microsoft un geri attığı adımlar hem sevindirici hemde düşündürücü başta sanki bilmiyolamıydı oyuncuların o özelliği istemiyceğini ben o tamamiyle bi taktikti microsoft 2. el oyun pazarını herkesten daha iyi bilen bi firma sizce neden öyle bişi yaptı bence amacı önce kötü bişey sürüp sonra bunu düzeltip oyuncuların sempatisini kazanmak bence tamamıyla gereksiz bişiydi bu. belki alakasız diyeceksiniz ama benim yorumumbu

GT_55

7.8.2013 19:01:13

0
Viva Pinata 2 olabilir.

BSC Misafiri

7.8.2013 18:26:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sony de PS4'e özel yaklaşık 80 oyun duyuracakmış.bunların 40'ı konsolun çıkış günlerinde raflarda olacakmış.bunlar halen 1-2 tane dandik exc. yapsınlar.
Say lan, şu konsolun çıkışındaki 40 oyunu, say hadi.

BSC Misafiri

7.8.2013 17:25:23

-2
Sony de PS4'e özel yaklaşık 80 oyun duyuracakmış.bunların 40'ı konsolun çıkış günlerinde raflarda olacakmış.bunlar halen 1-2 tane dandik exc. yapsınlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız