Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, NFL'e 400 Milyon Dolar Ödeyecek


    Dün akşam duyurusu yapılan Xbox One'ın oyuncular tarafından eleştirilen yanı, konsolun 'oyun' adına değil de televizyonculuk adına kurulu olmasıydı. Bu doğrultuda NFL gibi bazı organlarla anlaşma yapan Microsoft'un bu anlaşması adına ayrıntılar ortaya çıktı.
 
    Belirtilenlere göre Microsoft, NFL'le yaptığı beş yıllık anlaşmanın sonucunda 400 milyon dolarlık ücret ödeyecek. Bu anlaşmayla birlikte NFL yani Amerikan futbolu maçları, canlı olarak Xbox One üzerinden izlenebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox xbox 360 microsoft next gen konsol xbox one
Crytek, Ryse'ı Xbox One'a Çıkaracak Mortal Kombat: Komplete Edition PC İçin Duyuruldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

22.5.2013 22:49:07

+1
yazık gerçekten yazık

BSC Misafiri

22.5.2013 18:51:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Executor06 Bu politikalarıyla net olarak görüyoruz ki öncelikli hedef Amerika. Bu kafada oldukları sürece Sony ile yarışamazlar.
öncelikli hedef amerika , çünkü elindeki tek bölge o . onuda kaybederse çuvallar yeni nesilde

Executor06

22.5.2013 17:48:40

+4
Bu politikalarıyla net olarak görüyoruz ki öncelikli hedef Amerika. Bu kafada oldukları sürece Sony ile yarışamazlar.

BSC Misafiri

22.5.2013 17:29:19

-1
Aldığımız duyumlara göre Microsoft haziran ayı sonuna doğru STSL için Digiturk ile anlaşmaya geçeceği söyleniyor .

Runaway 

22.5.2013 17:25:03

0
İyi bari Sony de Premier Ligin haklarını alsın o zaman. Adamlar yerel pazar anlayışına geçmiş.Kuzey Amerika odaklı bir anlayış var.

haganeno

22.5.2013 16:51:05

0
Microsoftun yol haritası yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Firma sanırım daha "tekelciliğe" doğru bir yol izleyecek. Amerika'daki ortam nasıl tam olarak bilmiyorum ama, sadece oyun da değil bir çok konuda tek olmak istiyor gibi. Spor türüne yapılan yatırım, ilerde başka mecralara da kayacaktır. Hali hazırda film ve diziler hatta...x.. ürünlerde dahi bir bünye ye katma çalışması izleniyor. Adamlar oyunu sadece bir araç olarak görüyor. ""Oyuncu Çevreden de"" bir şeyler barındırıyor. Ana amaç bir çok insanın farklı zevklerinde merkez olmak. Bir ailede 4 kişi varsa hepsine ayrı ayrı ihtiyaçları doğrultusun da yetişmek istiyor gibi. Ama çok iş yapmaya çalışan fazlada bir şey yapamaz ya. Birde sadece gözünü kendi topraklarına dikmiş gibi. Konunun oyun kısmı ise çok basit; türe yönelmek yerine genele hitap edecekler. Bugün ne popüler ise ona yönelecekler. Bu "call of duty" bugün için. Kolayını bulsalar kendilerine özel çıkarttırırlar. Yarın LOL'u bünyelerine katarlar. Fark ettiyseniz özelde başarılı olamayınca hemen genel yöneliyorlar. Nintendonun ne yaptığını fark edip kinecti bünyelerine kattılar. Casual kısımdan da çok fazla katılım oldu. Kendilerine katamadıkları diğer insanları da maçtı, diziydi derken alırız peşindeler sanki. İşin özü microsoft konsol yapayım derken; "Casual PC" yapacak gibim....

GrandFactor

22.5.2013 16:35:14

+3
Amerika oyuncuları için bu kadar para..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız