Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MGS: HD Collection, Dijital Olarak da Satılacak

 
    Bugün yapılan bir duyuruya göre Metal Gear Solid'in HD Collection sürümü aynı zamanda Xbox Live ve Playstation Network'den indirilebilir durumda olacakmış. Ancak maalesef tüm oyun değil.
 
    Işığı ilk olarak Playstation Network'te Metal Gear Solid: Peace Walker'ın HD sürümü görecek. Diğer 2 oyun ise Kasım ayının ortalarında Playstation Network'teki yerini alacak. Tüm bu oyunlar 2012'de Xbox Live'den de satışa sunulacak. Henüz bu dijital platformlar için fiyatlandırma yapılmadı.
 
    Metal Gear Solid: HD Collection, birçok extrayla beraber Metal Gear Solid: Peace Walker, Metal Gear Solid 2 ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater'ı HD ve 3D destekli biçimde içinde barındırıyor. MGS hayranları bu paketi dört gözle bekliyorlar.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Justpushstart xbox live playstation network Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Capcom'un Wii U Beklentileri Yüksek Mario Kart 7 Her Şekilde 60 fps Hızda Çalışacak

alpalp84

21.10.2011 19:33:47

0
kardeşlik...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız