Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kotaku: Mario x Rabbids Switch'e Geliyor

 
   İlk olarak Laura Kate Dale tarafından ortaya atılan Mario x Rabbids söylentisi Kotaku'nun kaynaklarına göre doğru ve oyunun başlığı da Mario + Rabbids Kingdom Battle. 
 
   Kotaku'nun raporuna göre iki oyunculu local co-op desteği sunacak sıra tabanlı rol yapma oyunu Mario + Rabbids Kingdom Battle, Ubisoft'un The Division ile South Park: The Fractured But Whole'da kullandığı Snowdrop motoru ile geliştiriliyor ve oyunda 8 oynanabilir karakter yer alacak. Bu karakterler ise Mario, Luigi, Peach, Yoshi ve Nintendo karakteri kostümleri giymiş dört Rabbid. 
 
   Mario + Rabbids Kingdom Battle için Kotaku tarafından verilen çıkış aralığı ise ağustos / eylül. 
 
   Nintendo henüz Mario x Rabbids oyununu resmi olarak duyurmadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Darksiders III Resmi Olarak Duyuruldu WipEout Omega Collection'ın Yapımı Tamamlandı

BSC Misafiri

3.5.2017 13:16:54

0
Söylentiyi 5-6 ay önce ortaya atan kişi geçtiğimiz ay Nintendo'nun dijital dergisinde bir köşe sahibi olmuştu o yüzden doğruluk oranı yüksek gibi duruyor. İçerik olarak Rayman dünyasını ve karakterlerini de kapsamasını isterdim. Aynı kişi Beyond Good & Evil 2 oyununun da Switch'e geliştirildiğini söylemişti. Her ubisoft içerikli haberde yeni Rayman veya Prince of Persia oyununu beklemeye devam ediyorum nedense.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız