Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Flying Wild Hog: PS4 Pro'nun GPU'su Bir Canavar

 
   Hard Reset ve Shadow Warrior oyunlarıyla tanıdığımız Flying Wild Hog, teknoloji donanım sitesi wccftech ile bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportaj esnasında Polonyalı stüdyo PlayStation 4 Pro hakkında da bir yorumda bulundu.
 
wccftech: "PlayStation 4 Pro'nun performansı açısından ne düşünüyorsunuz? 4K oyun sunacak kadar güçlü mü?"
 
Flying Wild Hog: "PS4 Pro, temel PS4 üzerine mükemmel bir yükseltme. CPU büyük bir yükseltme almadı ancak GPU bir canavar. Ayrıca bazı ilginç donanım özellikleri var, ki bu da kaba kuvvete başvurmadan 4K çözünürlük elde etme konusunda yardımcı oluyor." 
 
   Bunun dışında Shadow Warrior 2'nin PS4 Pro desteği hakkında sorulan soruya Flying Wild Hog, destek verileceğini ancak ne gibi iyileştirmeler sunacağı konusunun henüz netleşmediğini belirtti. HDR desteğine ise geliştirici ekip şu yanıtı verdi. "Büyük olasılıkla, zaman kısıtlamaları sebebiyle PS4 ve Xbox One S üzerinde HDR'yi destekleyemeyeceğiz." 
 
   13 Ekim 2016 tarihinde PC platformuna sunulan Shadow Warrior 2, nisan mayıs gibi konsollara çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Just Cause 3 Multiplayer Modu İndirmeye Sunuldu 12 Dolar Ödeyerek XCOM 2'ye Sahip Olabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.1.2017 19:20:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: broodofqueen Bağımsız oyunlardan dem vurup, sonunda işi 1080P kilidine bağlaman biraz manidar olmuş. [&:] Bu işin çıkışı yok kardeşim, kendini çok yorma. PC oyunlarına da çok bağlanma, sonra kendini haklı çıkarmak için satın aldığın Ram+GPU+CPU faturalarına bakar bakar iç geçirirsin. "O parayla 2 konsol, bir sürüde oyun alır mutlu mest geçinir giderdim" diye hayıflanırsın da kimseye açılamazsın, için içini yersin. Üzgünüm, durum bu. Bugün 1199 TL'ye PS4 1TB+2. kol+Uncharted 4 paketler satılıyor. İyi bir GPU parası bile değil. Mesele multiplatform oyunlarsa eğer o konuda da zayf PC. Bir kere PC ex oyunu yok. PC'de oynanabilen aşağı yukarı bütün oyunlar konsollara geliyor, ama tersi pek mümkün olmuyor. Çoğu oyunu konsol için yapıp PC'ye portluyorlar. Oda berbat sonuçlar doğurabiliyor. Sebebi ise çok basit; kopya korumaları. PS4 ve Xbox kopya oynatmıyor, yapımcılar konsoldan daha fazla para kazanıyorlar o yüzden ağırlığı konsola veriyorlar. Mevuz budur maalesef. Maliyet işine hiç girme zararlı çıkarsın :) Bir kere yeni televizyon niye alayım, farz etki aldım, neden 1080p kilidi olan bir konsola 4K TV alayım? Değilmi? 2. si sen PC'ne monitör almayacakmısın? Eğer evde 2. bir televizyonum varsa yeni televizyon almama da gerek yok, PC için ise durum farklı. Kesinlikle bir monitör alınacak. Oyunlarda da takas formülü var. Yatırımını yaparsan PC oyunlarından daha ucuza gelir. :) Birde lütfen çoğu insanın düştüğü hataya düşüp de, herkesi kendin gibi düşünüyor zannetme. Oyuncuların zevkleri başka başkadır. Senin küçümsediğin, hikayesi olan lineer oynanışlı o oyunlar birçok kişinin kalbine dokunup, hiç kimseyi öldürmediğin bir oyundan saatlerce söz ettirebilir. Sabahtan akşama kadar elimde silahla düşman kovalamaktansa Trico'nun o ekrandan bana boş boş bakmasını tercih edebilirim. Joel ve Elli belki sadece 10 saat benimle kalır, ama yarattığı etki paha biçilemez. Gibi.
''Bağımsız oyunlardan dem vurup, sonunda işi 1080P kilidine bağlaman biraz manidar olmuş.'' Bunun ne alakası var anlamadım? '' PC oyunlarına da çok bağlanma'' yazdığım mesajdan Pc oyunlarına bağlandığım sanucunu çıkardın yani gerçekten? Ciddi bir anlama sorununuz var galiba fanboyluk böyle sonuçlar doğuruyor sanırım. Fatura incelediğimi sanmışsın bu bir yanılgı. Her gün Steam a çıkmış yeni oyunları incelemekten fazla zamanım kalmıyor üzgünüm :) Ps4 eski bir konsol Ps4Pro+4ktv+online için ayrıca ücret ve konsol oyun fiyatlarını göze aldığımda 3-4 kat güçlü sistemi Pc tarafında toplayabiliyorum gerçek bu. Multiplatform oyunlarda Pc zayıf derken şaka mı yapmak istedin anlayamadım? Ps4 tarafında birçok oyunun 30 fps altına düştüğünü 60 fps diye çıkardıkları oyunların sabit 60 olmadığını 30 fps lere kadar düştüğünü bilmiyormusun? Sahip olduğum sistem ile 100 fps altına hiçbir oyunda düşmüyorum 2k çözünürlük ile ben. 3-5 oyun var bozuk olan onlarıda ya satın almıyorum yada 1080p olarak oynuyorum Batman Arkham Knight gibi ki yine +60 yani.Yani biz Pc tarafında optimizesi kötü dediğimiz oyunları 2K +100 fps oynanmıyor diye kötülüyoruz yani anladın? 60 fps bizim için yetersiz yani anladın? hani şu konsollarda sabit veremedikleri fps?60 hani? Pc ex oyun yok yazını okuduktan sonra seninle de daha fazla tartışmanın gereksiz olduğuna karar verdim. Arma serisi oyundan sayılmıyor sana göre? Total War serisi oyun falan değil zaten? Star Citizen falan uzayda öylesine bir oyun zaten geç. Euro truck simulator falan aman oyun mu canım onlar efendim tır varmışta direksiyon setinede sahipsen inanılmaz gerçekçi sürüşü falan varmışta, arkadaşlarınla online falan oynuyomuşsun amannn. Mount Blade falan yok yok Pc de ex oyun yok o yüzden daha fazla yazmaya da gerek yok haydi kolay gele.

erco35coast

9.1.2017 19:11:21

0
4k için yeterli diyen firma sonyden para almıştır. 4k için yeterli sistem R9 Fury yada nvidia'da gtx1080 dir. Bunların eşdeğeri bir üretilmedi. halihazırdaki testlere göre stabil 60fps 4k imkansız.

dark dragon

9.1.2017 19:04:42

+1
Exc oyun diye truck simulator, dayz falan sayılan sistem. Daha ne diyeyim yani.

Citizen'in Pengueni

9.1.2017 19:00:27

0
Kurabiye canavarı.

broodofqueen

9.1.2017 15:52:03

+2
Bağımsız oyunlardan dem vurup, sonunda işi 1080P kilidine bağlaman biraz manidar olmuş. [&:] Bu işin çıkışı yok kardeşim, kendini çok yorma. PC oyunlarına da çok bağlanma, sonra kendini haklı çıkarmak için satın aldığın Ram+GPU+CPU faturalarına bakar bakar iç geçirirsin. "O parayla 2 konsol, bir sürüde oyun alır mutlu mest geçinir giderdim" diye hayıflanırsın da kimseye açılamazsın, için içini yersin. Üzgünüm, durum bu. Bugün 1199 TL'ye PS4 1TB+2. kol+Uncharted 4 paketler satılıyor. İyi bir GPU parası bile değil. Mesele multiplatform oyunlarsa eğer o konuda da zayf PC. Bir kere PC ex oyunu yok. PC'de oynanabilen aşağı yukarı bütün oyunlar konsollara geliyor, ama tersi pek mümkün olmuyor. Çoğu oyunu konsol için yapıp PC'ye portluyorlar. Oda berbat sonuçlar doğurabiliyor. Sebebi ise çok basit; kopya korumaları. PS4 ve Xbox kopya oynatmıyor, yapımcılar konsoldan daha fazla para kazanıyorlar o yüzden ağırlığı konsola veriyorlar. Mevuz budur maalesef. Maliyet işine hiç girme zararlı çıkarsın :) Bir kere yeni televizyon niye alayım, farz etki aldım, neden 1080p kilidi olan bir konsola 4K TV alayım? Değilmi? 2. si sen PC'ne monitör almayacakmısın? Eğer evde 2. bir televizyonum varsa yeni televizyon almama da gerek yok, PC için ise durum farklı. Kesinlikle bir monitör alınacak. Oyunlarda da takas formülü var. Yatırımını yaparsan PC oyunlarından daha ucuza gelir. :) Birde lütfen çoğu insanın düştüğü hataya düşüp de, herkesi kendin gibi düşünüyor zannetme. Oyuncuların zevkleri başka başkadır. Senin küçümsediğin, hikayesi olan lineer oynanışlı o oyunlar birçok kişinin kalbine dokunup, hiç kimseyi öldürmediğin bir oyundan saatlerce söz ettirebilir. Sabahtan akşama kadar elimde silahla düşman kovalamaktansa Trico'nun o ekrandan bana boş boş bakmasını tercih edebilirim. Joel ve Elli belki sadece 10 saat benimle kalır, ama yarattığı etki paha biçilemez. Gibi.

Venomstr

9.1.2017 15:10:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Beni tanımaz etmezsin. Yazdığım mesajda ne yazdığımı anlamak istemessin. Verecek bir cevabın olmayınca da işte bu kadarını yapabilirsin ancak. Az çok bil diye söylüyorum Pc fanboy dediğin abin oyun oynamaya karakutu tabir ettiğimiz Atari 2600 ile başlamıştır. Sega Mega Drive oyunu olan ve özellikle müziklerine hayranlık duyduğu Warlock oyununu halen emulator ile Pc de oynamaktadır. Ps1-Ps2 döneminde ağırlıklı olarak konsolda oyun oynamıştır ve Ps1-Ps2 geçiş sırasında arada 3 ay boyunca Sega Saturn konsolunu kullanmıştır ( Yaşın kaç ve Sega saturn diye konsol duydun mu merak ediyorum doğrusu ) .Ps3, Xbox 360 döneminde iki konsoluda satın almış sonrasında Ps3 satarak Xbox 360 ile yoluna devam etmiştir ama Pc ağırlıklı oyun oynamıştır. Ps4, Xbox One döneminde Ps4 satın almış kısa süre sonra elinden çıkarmış bunun yerine Konsol olarak Nintendo Wii U satın almıştır ve Pc ağırlıklı oyun oynamaktadır... Bunları buraya yazdım çünki bilin ki bu forumda benim gibi yüzlerce arkadaşım var. Siz 8-10 çocuk bu forumda gününüzü geçirip bir firmanın fanboyluğunu yapıyorsunuz diye o firma en iyisi falan olmuyor yani. Önce okuduğumu anla ( tabi becerebiliyosan ) sonra karşındaki adam kim az çok öğren sonra tanımını koymaya çalış. Yada böyle ergen söylemlerle muhatap etme beni rica ediyorum. Konsollarda ex yok gerçeğini dillendirdim diye bu hallere düşmeniz üzücü oluyor....
Ağlama la ağlama hepsini senden iyi biliyorum. PC Fanboy'sun işte kıskanma. Oyun cahilisin. Önce cesaret edip asıl üyeliğinle mesaj yaz. Anca misafir üyelikle Trollük yaparsınız.

BSC Misafiri

9.1.2017 15:05:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: venomstr Kıskanç PC Fanboy detected..!
Beni tanımaz etmezsin. Yazdığım mesajda ne yazdığımı anlamak istemessin. Verecek bir cevabın olmayınca da işte bu kadarını yapabilirsin ancak. Az çok bil diye söylüyorum Pc fanboy dediğin abin oyun oynamaya karakutu tabir ettiğimiz Atari 2600 ile başlamıştır. Sega Mega Drive oyunu olan ve özellikle müziklerine hayranlık duyduğu Warlock oyununu halen emulator ile Pc de oynamaktadır. Ps1-Ps2 döneminde ağırlıklı olarak konsolda oyun oynamıştır ve Ps1-Ps2 geçiş sırasında arada 3 ay boyunca Sega Saturn konsolunu kullanmıştır ( Yaşın kaç ve Sega saturn diye konsol duydun mu merak ediyorum doğrusu ) .Ps3, Xbox 360 döneminde iki konsoluda satın almış sonrasında Ps3 satarak Xbox 360 ile yoluna devam etmiştir ama Pc ağırlıklı oyun oynamıştır. Ps4, Xbox One döneminde Ps4 satın almış kısa süre sonra elinden çıkarmış bunun yerine Konsol olarak Nintendo Wii U satın almıştır ve Pc ağırlıklı oyun oynamaktadır... Bunları buraya yazdım çünki bilin ki bu forumda benim gibi yüzlerce arkadaşım var. Siz 8-10 çocuk bu forumda gününüzü geçirip bir firmanın fanboyluğunu yapıyorsunuz diye o firma en iyisi falan olmuyor yani. Önce okuduğumu anla ( tabi becerebiliyosan ) sonra karşındaki adam kim az çok öğren sonra tanımını koymaya çalış. Yada böyle ergen söylemlerle muhatap etme beni rica ediyorum. Konsollarda ex yok gerçeğini dillendirdim diye bu hallere düşmeniz üzücü oluyor....

Venomstr

9.1.2017 14:27:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Evet bence o ''birçok bağımsız'' yapım AAA dediğimiz oyunlara bin basarlar. Konsol exleri daha kaliteli diyorsunuz ama neye göre, kime göre? Gow herkes sevmek zorundamıdır? Gow sevmeyen yada oynamak istemeyen kaka oyuncumudur mesela? Belki ben Mount Blade hastası bir oyuncuyum? Yada Euro Truck Simulator de arkadaşlarımla konvoy yapmaktan daha büyük bir zevki bana hiçbir oyun vermiyor? Arma 3 ün yaşattığı o heyecanı bana hiçbir oyun yaşatamıyor olamaz mı? Birkaç ay önce My Summer Car diye bir oyun çıktı mesela ki deli gibi sevildi insanlar tarafından Youtube, Twitch üzerinde izlenme rakorları kırıldı ( Bsc bunlardan bir haber olduğu için haberini yapmadı herhalde ) bende çok severek oynamaya devam ediyorum bu oyunu. Şimdi bu oyun bence bu senenin en iyi oyunlarından birisi olacak desem sırf Bsc haberini bile yapmadı burdaki büyük çoğunluğu çocuktan oluşan kitlenin haberi yok diye bu oyun aşağılık bağımsız bir yapım mı olmuş olacak? Neye göre Ps4 ex leri daha kaliteli oluyor? Siz 6-8 saat senaryosu olan, çizgisel bir oynanışa mahkum edildiğiniz, onlinesi olmayan yada öylesine yapılmış oyunları çok seviyor olabilirsiniz ama ben bunları sevmek zorundamıyım? Bakın Konsol Ex ler öyle deli gibi falan satın alınmıyorlar zaten açık konuşalım. Millet Uncharted değil Rocket league satın alıyorlar konsollarına. Neden? Çünki büyük bir çoğunluğun gerçek amacı arkadaşları ile birlikte oyun oynamak, gülmek, eğlenmek. Adı üstünde oyun oynamak, Tekrar edicem 6-8 saat senaryo ile sınırlandırılmış, onlinesi olmayan, çizgisel bir oynanışa mahkum edildiğimiz bir oyunu oynamak yerine girer arkadaşlarımla birlikte sohbet muhabbetle, gülerek eğlenerek Farming simulatörde tarla eker biçerim kardeşim. Eğer amacımız oyun oynamak ise benim adıma kim hangi oyunun daha ''kaliteli'' olduğunu bana söyleyecek? Arma 3 de kafamda gece görüşle koca şehirde silah sesleri altında dolaşırken girdiğim her evin kapısını açarken yaşadığım o heyecanı bana hangisi yaşatacak God Od War mı Uncharted mi hangisi? İyi Pc kötü Pc ne demek Allah aşkına? İyi Ps4 kötü Ps4 var mı? Ps1, Ps2,Ps3,Ps4,Ps4Pro var değil mi? Pc ninde Gtx 480-Gtx680 -Gtx980-Gtx1080 gibi ekran kartı seçenekleri var yani demagojiye gerek yok. Bugün Ps4Pro + 4Ktv + Online oynamak için ayrı ücret ve Ateş pahası oyunlarını satın alacak bütçesi olan adama karşı bende 1070 li Pc toplarım aynı rakamlara bu kadar basit yani hesap. Sonucunda o adam yılda bir çıkan ''kaliteli'' ex oyunları oynar sonrada benim Pc de oynadığım oyunları oynamaya devam eder 1080p 30 fps ile. Kusura bakma atarlandım biraz ama birşeyleride açıkça yazması gerekiyor birilerinin.İyi OYUNlar :
Kıskanç PC Fanboy detected..!

BSC Misafiri

9.1.2017 14:25:17

0
quote:

Orjinalden alıntı: RemaG7 pc de ex denilen oyunların birçoğu bağımsız oyunlar yani AAA dediğimiz oyunlar değil elbette star citizen,total war,arma vb oyunlarda var ama konsol oyunlarındaki exc oyunlar kalite olarak biraz daha iyiler sayı olarak evet az ama dediğim gibi triple A oyun sayısı exc olarak fazla.Şimdi burada yok efendim 30 fps yok 60 fps pc sahiplerinin hepsinde süper pcler yok dolar kuru belli insanların durumu belli.yani yok efendim sen 30 da oyarsın ben 60 da akarım muhabbeti tamamne saçmalık ve gösteriş.Burada konsol pc karşılaştırması yerine düşük pc veya iyi pc demek daha doğru olıur yani sonuçta bende iyi bir pc yoktur o yüzden 30 fps oynarım.Sonuçta oyun iyise 30 veya 60 pek fark etmez benim için.Pc ve Xbox oyunları zaten birlikte çıkıyor artık o yüzden orta seviye sayılabilecek bir pc im var ve ps almak daha mantıklı geldi en azından oyun konusunda iki tarafında tadına bakmak isterim bir oyuncu olarak.Ama iki tarafıda kötülemem yok siz şunu oynayamazsınız yok siz bunu demem asla.Pc oyun konusunda kimse kusura bakmasın ama şuanda iyi değil ha konsollar iyi demek mi bu hayır onlardada durum iç açıcı değil.Pclerin Pc oldukları zamanlar 90lı yıllardı commandos,red alert 2,half life,carmageddon,drakan,worms .Ama şuanda iki taraf içinde şu iyi bu iyi demek yanlış ikisininde güzel yanları var bence.Herkese iyi oyunlar
Evet bence o ''birçok bağımsız'' yapım AAA dediğimiz oyunlara bin basarlar. Konsol exleri daha kaliteli diyorsunuz ama neye göre, kime göre? Gow herkes sevmek zorundamıdır? Gow sevmeyen yada oynamak istemeyen kaka oyuncumudur mesela? Belki ben Mount Blade hastası bir oyuncuyum? Yada Euro Truck Simulator de arkadaşlarımla konvoy yapmaktan daha büyük bir zevki bana hiçbir oyun vermiyor? Arma 3 ün yaşattığı o heyecanı bana hiçbir oyun yaşatamıyor olamaz mı? Birkaç ay önce My Summer Car diye bir oyun çıktı mesela ki deli gibi sevildi insanlar tarafından Youtube, Twitch üzerinde izlenme rakorları kırıldı ( Bsc bunlardan bir haber olduğu için haberini yapmadı herhalde ) bende çok severek oynamaya devam ediyorum bu oyunu. Şimdi bu oyun bence bu senenin en iyi oyunlarından birisi olacak desem sırf Bsc haberini bile yapmadı burdaki büyük çoğunluğu çocuktan oluşan kitlenin haberi yok diye bu oyun aşağılık bağımsız bir yapım mı olmuş olacak? Neye göre Ps4 ex leri daha kaliteli oluyor? Siz 6-8 saat senaryosu olan, çizgisel bir oynanışa mahkum edildiğiniz, onlinesi olmayan yada öylesine yapılmış oyunları çok seviyor olabilirsiniz ama ben bunları sevmek zorundamıyım? Bakın Konsol Ex ler öyle deli gibi falan satın alınmıyorlar zaten açık konuşalım. Millet Uncharted değil Rocket league satın alıyorlar konsollarına. Neden? Çünki büyük bir çoğunluğun gerçek amacı arkadaşları ile birlikte oyun oynamak, gülmek, eğlenmek. Adı üstünde oyun oynamak, Tekrar edicem 6-8 saat senaryo ile sınırlandırılmış, onlinesi olmayan, çizgisel bir oynanışa mahkum edildiğimiz bir oyunu oynamak yerine girer arkadaşlarımla birlikte sohbet muhabbetle, gülerek eğlenerek Farming simulatörde tarla eker biçerim kardeşim. Eğer amacımız oyun oynamak ise benim adıma kim hangi oyunun daha ''kaliteli'' olduğunu bana söyleyecek? Arma 3 de kafamda gece görüşle koca şehirde silah sesleri altında dolaşırken girdiğim her evin kapısını açarken yaşadığım o heyecanı bana hangisi yaşatacak God Od War mı Uncharted mi hangisi? İyi Pc kötü Pc ne demek Allah aşkına? İyi Ps4 kötü Ps4 var mı? Ps1, Ps2,Ps3,Ps4,Ps4Pro var değil mi? Pc ninde Gtx 480-Gtx680 -Gtx980-Gtx1080 gibi ekran kartı seçenekleri var yani demagojiye gerek yok. Bugün Ps4Pro + 4Ktv + Online oynamak için ayrı ücret ve Ateş pahası oyunlarını satın alacak bütçesi olan adama karşı bende 1070 li Pc toplarım aynı rakamlara bu kadar basit yani hesap. Sonucunda o adam yılda bir çıkan ''kaliteli'' ex oyunları oynar sonrada benim Pc de oynadığım oyunları oynamaya devam eder 1080p 30 fps ile. Kusura bakma atarlandım biraz ama birşeyleride açıkça yazması gerekiyor birilerinin.İyi OYUNlar :

Experimentation

9.1.2017 12:44:42

0
çakma 4k

hozes

9.1.2017 11:03:52

0
standart ps4 ün gpu sunu bile cpu sınırlıyorken, bu canavar gpu ya bu cpu olur mu, az overclock edilmiş cpu malesef bu gpu yu yine sınırlyacaktır...

RemaG7

9.1.2017 10:33:18

0
pc de ex denilen oyunların birçoğu bağımsız oyunlar yani AAA dediğimiz oyunlar değil elbette star citizen,total war,arma vb oyunlarda var ama konsol oyunlarındaki exc oyunlar kalite olarak biraz daha iyiler sayı olarak evet az ama dediğim gibi triple A oyun sayısı exc olarak fazla.Şimdi burada yok efendim 30 fps yok 60 fps pc sahiplerinin hepsinde süper pcler yok dolar kuru belli insanların durumu belli.yani yok efendim sen 30 da oyarsın ben 60 da akarım muhabbeti tamamne saçmalık ve gösteriş.Burada konsol pc karşılaştırması yerine düşük pc veya iyi pc demek daha doğru olıur yani sonuçta bende iyi bir pc yoktur o yüzden 30 fps oynarım.Sonuçta oyun iyise 30 veya 60 pek fark etmez benim için.Pc ve Xbox oyunları zaten birlikte çıkıyor artık o yüzden orta seviye sayılabilecek bir pc im var ve ps almak daha mantıklı geldi en azından oyun konusunda iki tarafında tadına bakmak isterim bir oyuncu olarak.Ama iki tarafıda kötülemem yok siz şunu oynayamazsınız yok siz bunu demem asla.Pc oyun konusunda kimse kusura bakmasın ama şuanda iyi değil ha konsollar iyi demek mi bu hayır onlardada durum iç açıcı değil.Pclerin Pc oldukları zamanlar 90lı yıllardı commandos,red alert 2,half life,carmageddon,drakan,worms .Ama şuanda iki taraf içinde şu iyi bu iyi demek yanlış ikisininde güzel yanları var bence.Herkese iyi oyunlar

BSC Misafiri

9.1.2017 08:47:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1080p 30 fps canavarı :))))) Biz Pc tarafında 4 sene önce 1080p 60 Fps terkettik 2K 144hz monitörlerde +100 fps standart kabul ettik bu konsol canavarları günümüzde 1080p 30 fps olarak ''yeni nesil canavarlar'' diye ortaya çıkıyorlar hahahah... Bu konsolcu tayfa bir alem ya :)))
2k 144hz+100 fps ile minecraft, cs:go ve lol keyfi o çöp oyunlarla hileci velet dolu online oyunlarla 8k 300 fps olsa ne olur be.
Saydığın oyunlardan yalnızca minecraft ı arkadaşlarla birlikte birkaç kere oynadık eğlenceliydi. Onun dışında Arma2-3, Dayz, Total War Serisi Euro, Truck Simulator The Forest vs... daha Yüzlerce büyük bütçeli ve İndie oyunları oynadık 2k ve 4k olarak. Pc deki yüzlerce Ex oyunun yanısıra siz konsolcuların yaptığı gibi Gta 5, Witcher serisi, Fifa serisi, Batlefield serisi, Project Cars, ,Outlast vs tüm oyunlarıda oynadık çok şükür hemde zoruna gitmesin ama evet 2k ve üstünde +60 fps :))) Aslında şöyle bir bakarsan hem ps4 hem xbox one oyun kutuları için yapılmış adam gibi ex oyun sayısı 3-5 geçmiyor :)))) Sizin konsollarınızda hangi oyunları oynadığınızı biliyoruz... http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rocket_League_PlayStation_Storeda_2016nin_En_Cok_Satan_Oyunu_Oldu-85834.htm Yani hiç kasmana gerek yok kardeşim Sizin oynadığınız oyunların %99 unu bizlerde oynuyoruz hemde evet 2k ve üstü +60 Fps olarak :)))) 2-3 tane ex oyununuza karşılık Pc tarafındaki Ex leri saymaya kalksam bir sayfa yetmez biliyosun ki zoruna gitmesin yani :)))) Sadece strateji oyunlarını yazmaya başlasam dünya kadar kaliteli oyun yazarım buraya biliyorsun :))) O yüzden sen kır dizini ve 30 fps takılmaya devam et sinematiktir biliyosun :)))

Venomstr

9.1.2017 01:47:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Adam Londra apacisi beyler, dağılın... "Objectifsizligin" ne la?
Cahil, varoş diyince de ağlıyor. "Objectifsizligin" kelimesini bana bi açıklasın tamam diyeceğim. Ezildiği zaman cevap da veremiyor, cesareti de yok. Yazı yazmasını bile bilmiyor. Durum vahim

İdrak İstimlak

8.1.2017 20:50:49

0
Adam Londra apacisi beyler, dağılın... "Objectifsizligin" ne la?

Cityzens

8.1.2017 20:49:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator O kadar izaha rağmen hala anlamıyorsan, sana benim ve tıbbın yapabileceği bir şey kalmamış demektir.
Izah mi? Izah yok.ortada Objectifsizligin var. simdi o mavi ekrani ac. The last of us oyna :)

İdrak İstimlak

8.1.2017 20:15:50

0
O kadar izaha rağmen hala anlamıyorsan, sana benim ve tıbbın yapabileceği bir şey kalmamış demektir.

Cityzens

8.1.2017 20:12:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Araya serpiştirdiğin İngilizce kelimelerin seni daha cool(!) gösterdiğini düşünebilirsin ama ben buradan bakınca arada sandalyeden düşüyorum. Madem kol tercih edilebilir bir cihaz neden aylardır sakız gibi ağzından düşürmüyorsun? Her XBox vs PS haberinde senin manasız elite gamepad mesajlarından afakanlar bastı. Tekrar söylüyorum; kol ile ilgili bahsettiğin her şey "gimmick"ten ibaret. Ayrıca kol için konsol tercih eden adama da maalesef söyleyecek bir kelime bulamıyorum...
Eger ilgilendirmiyorsa hala neden yaziyorsun. Amacin ne?

İdrak İstimlak

8.1.2017 19:39:49

0
İşte anlayış kıtlığı, okuduğunu anlamama olayı da tam olarak bu oluyor, güzel bir örnek oldun. Bir defa kimse kimsenin zevkine, tercihine karışmıyor. Şikayet edilen konu anlamsız derecede tercihlerini insanlara dayatmak. Konsol tercihiden dolayı insanlarla dalga geçmediğiniz mi kaldı, insanları asagilamadiginiz mi? Senin hangi konsolu kullandığın emin ol bu forumda veya dünyanın herhangi bir yerinde kimseyi ilgilendirmiyor.

Cityzens

8.1.2017 19:17:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Araya serpiştirdiğin İngilizce kelimelerin seni daha cool(!) gösterdiğini düşünebilirsin ama ben buradan bakınca arada sandalyeden düşüyorum. Madem kol tercih edilebilir bir cihaz neden aylardır sakız gibi ağzından düşürmüyorsun? Her XBox vs PS haberinde senin manasız elite gamepad mesajlarından afakanlar bastı. Tekrar söylüyorum; kol ile ilgili bahsettiğin her şey "gimmick"ten ibaret. Ayrıca kol için konsol tercih eden adama da maalesef söyleyecek bir kelime bulamıyorum...
Guldurduysem ne mutlu bana :) gulmek guzeldir.hele su bugger gunlerde gulmemiz lazim. Benim icin xbox, live , elite kumanda, geriye uyumluluk ve elite oyuncular harika bir olay. Bunu vurgulamak manasiz degil dogru seylerdir. Arap olmayan, lag olmayan, party hatalari olmayan bir sistem. Fakat bunu seversin sevmezsin o sana kalmis. Ben bunlari kisisel olarak tercih ettigim icin soyluyorum. Benim tercih ettigim seyler Senin afakanlarini getirmemeli. Xbox elite kumandasini deneyim ettikten sonra scorpio benim ana konsolum olacaktir. Ileride ps5pro tarzi ikinci console alinip, sadece excleri oynarim o kadar. Kisacasi kumanda onemli, servisler onemli, arap olmayan bir platform onemli.

İdrak İstimlak

8.1.2017 18:35:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

Ben elite gamepad in harika oldugunu dusunuyorum. Ama sonunda diyorum ki " bu opsiyonel bir tercih ister normal xbox one kumandasi ister elite kumanda" herkese saygi duyarim. Ama kisisel olarak elite kumandayi tercih ederim. Ne ds4 e compare yaptim ne de birsey soyledim. Benim compare yaptigim tek olay xbox one normal kumandasidir. Aylardir soyluyorum. O RB tuslari duzeltildi diye. Hala ayni seyleri yaziyorsun. Ben suan ps3-ps4 kullaniyorum. Xbox one alabilirim ama surada 10 ay varken 3 nesil bir console u tekrar almak istemem. Scorpio harika olacaktir. Zaten geriye uyumluluk da dahil hala calisiyor MS. Sen hala bu sarkilari soyle dur. Xbox one kumandasindaki tetik tuslarindaki titresim gelecek nesil ps5 e gelecektir. Cunku harika bir feature. Anlamiyor musun? Bugun baktiginda 170 euro ya satilan kumanda Cakma bir xbox elite kumandasidir. Sony nintendo herkes console larinda iskeletini xbox kumandasindan aliyorken, hala fanboy fanboy konusuyorsunuz. Bu arada tel de auto correct oldugundan english yaziyorum. Adamin biri neden english yaziyorsun demis. Ona gelsin bu cevap.
Araya serpiştirdiğin İngilizce kelimelerin seni daha cool(!) gösterdiğini düşünebilirsin ama ben buradan bakınca arada sandalyeden düşüyorum. Madem kol tercih edilebilir bir cihaz neden aylardır sakız gibi ağzından düşürmüyorsun? Her XBox vs PS haberinde senin manasız elite gamepad mesajlarından afakanlar bastı. Tekrar söylüyorum; kol ile ilgili bahsettiğin her şey "gimmick"ten ibaret. Ayrıca kol için konsol tercih eden adama da maalesef söyleyecek bir kelime bulamıyorum...

Cityzens

8.1.2017 18:21:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bahsettiğin kol Target'te ilk çıktığında 80 dolardan satıldı, piyasada az kalmış olması nedeni ile şimdi bu fiyattan satılıyor olabilir. Bir ara Xbox'ın kolu 200-300 dolarlara satıldı. Ki arada kayda değer bir fiyat farkı da yok, sonuçta bunlar kutudan çıkan kollar değil ve isteyen erişebiliyor, bir tercih meselesi değil yani. Sen ise aylardır, bunun böyle olduğunu bile bile milleti burada troll'ledin durdun. Xbox One kolunu biz de kullandık, bahsettiğin oyunları bu kollarla oynadık. O yere göğe sığdıramadığın titreşim olayı "gimmick"ten ibaret. Rezil d-pad, LB/RB tuşlarının ergonomi ilkelerine aykırı dizaynı, işe yaramayan o gıcık "klik" fonksiyonu, LB/RB tuşlarına basacam diye el felci geçiren parmaklarımızı, analogların hassas oyunlarda iş göremeyecek kadar keskin hareketlere neden olduğunu da biliyoruz. Gerisi senin zihin dünyanda kafanda oluşturduğun halisinasyonlardan ibaret. Tüm bunlara rağmen biliyorum ki, hala forum köşelerinde "Elite Gamepad" diye sayıklamaya devam edecek ama Xbox One yerine PS4 kullanmaya devam edeceksin. Gerçi bu son durum senin halini ortaya koyuyor ama iflah olacağını sanmıyorum...
Ben elite gamepad in harika oldugunu dusunuyorum. Ama sonunda diyorum ki " bu opsiyonel bir tercih ister normal xbox one kumandasi ister elite kumanda" herkese saygi duyarim. Ama kisisel olarak elite kumandayi tercih ederim. Ne ds4 e compare yaptim ne de birsey soyledim. Benim compare yaptigim tek olay xbox one normal kumandasidir. Aylardir soyluyorum. O RB tuslari duzeltildi diye. Hala ayni seyleri yaziyorsun. Ben suan ps3-ps4 kullaniyorum. Xbox one alabilirim ama surada 10 ay varken 3 nesil bir console u tekrar almak istemem. Scorpio harika olacaktir. Zaten geriye uyumluluk da dahil hala calisiyor MS. Sen hala bu sarkilari soyle dur. Xbox one kumandasindaki tetik tuslarindaki titresim gelecek nesil ps5 e gelecektir. Cunku harika bir feature. Anlamiyor musun? Bugun baktiginda 170 euro ya satilan kumanda Cakma bir xbox elite kumandasidir. Sony nintendo herkes console larinda iskeletini xbox kumandasindan aliyorken, hala fanboy fanboy konusuyorsunuz. Bu arada tel de auto correct oldugundan english yaziyorum. Adamin biri neden english yaziyorsun demis. Ona gelsin bu cevap.

Guest-1E1FC651D

8.1.2017 18:05:34

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bahsettiğin kol Target'te ilk çıktığında 80 dolardan satıldı, piyasada az kalmış olması nedeni ile şimdi bu fiyattan satılıyor olabilir. Bir ara Xbox'ın kolu 200-300 dolarlara satıldı. Ki arada kayda değer bir fiyat farkı da yok, sonuçta bunlar kutudan çıkan kollar değil ve isteyen erişebiliyor, bir tercih meselesi değil yani. Sen ise aylardır, bunun böyle olduğunu bile bile milleti burada troll'ledin durdun. Xbox One kolunu biz de kullandık, bahsettiğin oyunları bu kollarla oynadık. O yere göğe sığdıramadığın titreşim olayı "gimmick"ten ibaret. Rezil d-pad, LB/RB tuşlarının ergonomi ilkelerine aykırı dizaynı, işe yaramayan o gıcık "klik" fonksiyonu, LB/RB tuşlarına basacam diye el felci geçiren parmaklarımızı, analogların hassas oyunlarda iş göremeyecek kadar keskin hareketlere neden olduğunu da biliyoruz. Gerisi senin zihin dünyanda kafanda oluşturduğun halisinasyonlardan ibaret. Tüm bunlara rağmen biliyorum ki, hala forum köşelerinde "Elite Gamepad" diye sayıklamaya devam edecek ama Xbox One yerine PS4 kullanmaya devam edeceksin. Gerçi bu son durum senin halini ortaya koyuyor ama iflah olacağını sanmıyorum...
Sol triger; Hafif frende ayri, Orta frende ayri, Agir frende ayri, Kizaklamada ayri, Cimenlerde frende ayri titresim veriyor. Sag trigeri yazmama gerek yok heralde.

Guest-1E1FC651D

8.1.2017 18:02:31

+1
Bu iş yine 2011'deki cell mevzusuna döndü. Çözülecek bu yıl.

İdrak İstimlak

8.1.2017 17:53:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis

Elite kumanda sadece opsiyonal. Ayni sekilde bahsettigin ps4 icin gelistirilen kumanda 80 degil 170 euro. Xbox elite kumandasi 130euro . Ps4 razer link [spoiler=0144323502]https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01N2H4EL0/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1483870528&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=ps4+controller+razer&dpPl=1&dpID=41Yz9hxn2aL&ref=plSrch[/spoiler] Xbox [spoiler=8295634185]https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00ZV0NH40/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1483874125&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=xbox+elite+controller&dpPl=1&dpID=419GGxS9kbL&ref=plSrchelite link [/spoiler] Xbox one kumandasinda (elite den bahsetmiyorum) tetiklerdeki titresim sayesinde oyun zevkini 2 katina cikartiyor. Bunu marcusun o testeresiyle ve forza da 250 ile giderken firene bastiginda sol tetigin titreyisini anlayabilirsin. Cahil cuhara demeden once arastir bilgi al ondan sonra bunu bana soylemelisin :)
Bahsettiğin kol Target'te ilk çıktığında 80 dolardan satıldı, piyasada az kalmış olması nedeni ile şimdi bu fiyattan satılıyor olabilir. Bir ara Xbox'ın kolu 200-300 dolarlara satıldı. Ki arada kayda değer bir fiyat farkı da yok, sonuçta bunlar kutudan çıkan kollar değil ve isteyen erişebiliyor, bir tercih meselesi değil yani. Sen ise aylardır, bunun böyle olduğunu bile bile milleti burada troll'ledin durdun. Xbox One kolunu biz de kullandık, bahsettiğin oyunları bu kollarla oynadık. O yere göğe sığdıramadığın titreşim olayı "gimmick"ten ibaret. Rezil d-pad, LB/RB tuşlarının ergonomi ilkelerine aykırı dizaynı, işe yaramayan o gıcık "klik" fonksiyonu, LB/RB tuşlarına basacam diye el felci geçiren parmaklarımızı, analogların hassas oyunlarda iş göremeyecek kadar keskin hareketlere neden olduğunu da biliyoruz. Gerisi senin zihin dünyanda kafanda oluşturduğun halisinasyonlardan ibaret. Tüm bunlara rağmen biliyorum ki, hala forum köşelerinde "Elite Gamepad" diye sayıklamaya devam edecek ama Xbox One yerine PS4 kullanmaya devam edeceksin. Gerçi bu son durum senin halini ortaya koyuyor ama iflah olacağını sanmıyorum...

haktan24

8.1.2017 15:25:40

0
yaklasık 4 yıldır ps3 kullanıyordum tüm oyunları tüm konsoları hepsini takip ederim ps4 pro cıkmasına ragmen yine bekledim ve son red dead redemtion 2 gow last of us dan sonra dedimki alacagım tek konsol ps4 dür pro su vs beni cokda ilgilendirmiyor altı üstü full hd tv takıp oyun zevkimi alsın yeter cok üst düzey birşey beklemiyorum 500 gb cuh 1216 serisi mat kasayı 1000 tl sıfır olarak aldım kafam rahat ikinci elden de oyun takas işiyle fazlasıyla oyun tedarigimi de hallediyorum o yönden yok pro mus yok 4 k mış hiç umrumda degil bana sorunsuz oyun oynatsın yeter saglam da bir pc im mevcut fazlasıyla oyun sorunu yaşamıyorum o yönden arkadaslar ihtiyacınıza göre alım yapın ps4 pro da cıkar bilmem pronun farklı versiyonuda cıkar son teknolojiye hic bir zaman yetişmessiniz ne cebinizdeki para nede verdiginiz alın teri o yönden bütceniz neyse ona göre alın zevkinize bakın iyiki ps4 almısım mis gibi oyun oynuyorum.

dark dragon

8.1.2017 14:34:46

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri 1080p 30 fps canavarı :))))) Biz Pc tarafında 4 sene önce 1080p 60 Fps terkettik 2K 144hz monitörlerde +100 fps standart kabul ettik bu konsol canavarları günümüzde 1080p 30 fps olarak ''yeni nesil canavarlar'' diye ortaya çıkıyorlar hahahah... Bu konsolcu tayfa bir alem ya :)))
2k 144hz+100 fps ile minecraft, cs:go ve lol keyfi o çöp oyunlarla hileci velet dolu online oyunlarla 8k 300 fps olsa ne olur be.

Cityzens

8.1.2017 14:22:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bu kol hem kutudan çıkmıyor, hem de 150 dolara satılıyor. Aynı kol 3. parti üreticiler tarafından üretildi ve PS4 için 80 dolara satılıyor. Kutudan çıkmayan kol için bu kadar kızılca kıyamet koparan oyun cahillerine laf anlatmak maalesef anlamsız. Aynı kolu merak eden, yarı fiyatına PS4 için de alıp kullanabilir...
Elite kumanda sadece opsiyonal. Ayni sekilde bahsettigin ps4 icin gelistirilen kumanda 80 degil 170 euro. Xbox elite kumandasi 130euro . Ps4 razer link [spoiler=0144323502]https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01N2H4EL0/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1483870528&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=ps4+controller+razer&dpPl=1&dpID=41Yz9hxn2aL&ref=plSrch[/spoiler] Xbox [spoiler=8295634185]https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00ZV0NH40/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1483874125&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=xbox+elite+controller&dpPl=1&dpID=419GGxS9kbL&ref=plSrchelite link [/spoiler] Xbox one kumandasinda (elite den bahsetmiyorum) tetiklerdeki titresim sayesinde oyun zevkini 2 katina cikartiyor. Bunu marcusun o testeresiyle ve forza da 250 ile giderken firene bastiginda sol tetigin titreyisini anlayabilirsin. Cahil cuhara demeden once arastir bilgi al ondan sonra bunu bana soylemelisin :)

BSC Misafiri

8.1.2017 13:09:59

0
1080p 30 fps canavarı :))))) Biz Pc tarafında 4 sene önce 1080p 60 Fps terkettik 2K 144hz monitörlerde +100 fps standart kabul ettik bu konsol canavarları günümüzde 1080p 30 fps olarak ''yeni nesil canavarlar'' diye ortaya çıkıyorlar hahahah... Bu konsolcu tayfa bir alem ya :)))

İdrak İstimlak

8.1.2017 12:04:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Ona elite değil keriz controller demek lazım, bir gamepad'e 750 lira verince kendimi keriz gibi hissederdim.
Bu kol hem kutudan çıkmıyor, hem de 150 dolara satılıyor. Aynı kol 3. parti üreticiler tarafından üretildi ve PS4 için 80 dolara satılıyor. Kutudan çıkmayan kol için bu kadar kızılca kıyamet koparan oyun cahillerine laf anlatmak maalesef anlamsız. Aynı kolu merak eden, yarı fiyatına PS4 için de alıp kullanabilir...

dark dragon

8.1.2017 08:43:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Balta Harry Yine elite kumanda demiş bu putperest [:'(]
Ona elite değil keriz controller demek lazım, bir gamepad'e 750 lira verince kendimi keriz gibi hissederdim.

snakefatih

8.1.2017 07:49:13

0
O gpu canavarına yakışır oyun yapın önce. Adamlar kafayı 4k hdr ile bozmuş. Oyunlar keyifli değil bir defa grafik derdinden oyunu düşünemez oldular.

Zarbo257

8.1.2017 07:25:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ Yalnız azıcık beyni olup geleceği gören birisi şunu der, ulan scorpio çıkacak çıkmasına da, çıktığı zaman ise Ps4 exlerle tokat manyağı yapacak aleti, last of us 2ler, god of war 4ler, Spidermanler, Death Strandingler ile azıcık akıl mantık yahu @Alfie "aka GamepadFetish" Lowis Elite Gamepad ile ilişkin ne alemde bu arada ?
Oraya bi Horizon ve Days Gone rica ediciğim :d

Guest-E87629FD5

8.1.2017 02:46:31

+3
Yine elite kumanda demiş bu putperest [:'(]

Kazumatr

8.1.2017 02:42:29

0
Oyle dusunursek ps1 de donemin en iyi grafigini veren konsoldu ama kardes. Elbet ozaman yokluk vardi konsol bulsan oyun bulamiyodun oyun olsa konsol bulamazdin pahaliydi tabi korsan kullaniyodu o donemlerde herkes ama internet yok hangi oyun cikmis cikscak dergilerden zor bela ogreniyoduk.(gamepro favorimdi) Simdide elbette yeni konsol cikartiyolarsa bunu daha iyi grafikli oyunlari oynayabilmek icinde cikartiyolar.Grafik onemli olmasa konsol cikartmanin anlami kalmaz biz hala ps1 kullaniyo olurduk Ben mesela suanda ozellikle ve ozellikle hangi platform olursa olsun snes ayarinda grafikli oyunlar yapiliyo madem boyle bi seye izin vercen fia olarak ozaman pazara yeni konsol cikartmamak gerek.kimsede snes ayarinda hala oyunlari oynayabilmek adina 1500 yada 1700 lira vermez , param cok derse o baska tabi .

darkerdi

8.1.2017 01:34:04

0
Kesinlikle!

sonyz10c

8.1.2017 01:25:06

+1
Bu da birşey mi ps 3 teki cell işlemcinin gerçek gücünü 10 sene sonra göreceğiz

Chirrut Imwe

8.1.2017 00:28:37

0
PRO, Scorpio'ya exclusive oyunlari ile tokadi basacaktir. Cikan dedikodulara Göre MS Scorpio'yu hic bi oyun olmadan cikaracak ve. MS bu E3'e katilmayacak[:'(]

Tuomir

8.1.2017 00:12:25

0
He kardeş he en güçlü ps4 pro, Sizin oyununuz da AAA bir oyun olmasına rağmen PS4 zorlama olmadan bile 4k görüntü verebiliyor. Çok yaşa Flying Wild Hog. Çok yaşa PS4 Pro.

KAKÁ

8.1.2017 00:02:03

+3
Yalnız azıcık beyni olup geleceği gören birisi şunu der, ulan scorpio çıkacak çıkmasına da, çıktığı zaman ise Ps4 exlerle tokat manyağı yapacak aleti, last of us 2ler, god of war 4ler, Spidermanler, Death Strandingler ile azıcık akıl mantık yahu @Alfie "aka GamepadFetish" Lowis Elite Gamepad ile ilişkin ne alemde bu arada ?

İdrak İstimlak

7.1.2017 23:56:59

+2
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis Bildigim kadariyla canavar " the beast" bu yil sonu geliyor. Ps3 oyununu 4k oynatan cihaz the beast olamaz. (2017 yili icin konusursam) Ayrica herkes exc de exc demis. Sony de bildigim kadariyla exc oyun kalmadi. Cunku PS now gibi servis ile zaten exc oyunlarini oynayabiliyorsun. :) hala bunlari anlamayan hala red dead redemption gibi bir oyunu oynayamayan PS4 kullanicisi var. Ne geriye uyumluluk ne birseyi var bu sony nin. Hala sizi yolmaya calisiyor ama hala exc diye exc savunuyorsun. Arkadas listeme bakiyorum bi allahin kulu sizin o exc dediginiz oyunlari oynamiyor. Zaten dun haberi vardi 7 milyon mu ne satmis unc4. 54 milyon kullanici varken 7 milyon oyun satisi bence de basarisizlik. Daha once de dedigim gibi isin sonunda Fifa Cod bf GTa oynuyor millet. Bunlar hala kalkmis exc de exc diyor ben bu kafayi anlamiyorum. Hem lagli oynuyor hem de party hatalarindan oradan buradan modemin alt-ust yapisina girip( sanki son kullanici degiliz de Ameleyiz) ayar yapmak zorunda kaliyoruz. Sony Apple in adimlarini izliyor ama Bir apple kullanicisi olarak Sony nin ne fukisima mavi ekrani ne de yazilimi servisleri Apple ile Yarisamadigi gibi MS nin oldukca gerisinde. Hem yazilim hem donanim kalitesi , icinden cikan kulakliktan tutun elite kumandasina kadar MS sony ye sabaha kadar fatality yapar durur. Ama saygi duyarim her Ps kullanicisina yeter ki xbox kullanmasinlar. Elite oyuncular olarak 5 milyon xbox kullanicisi da iyidir 20 milyon da.
Bir ara yazdıklarını inanarak yazdığını düşünüyordum ama sen artık inanma eşiğini çoktan aşmış, sapkınlık derecesinde bu meseleye kafayı takmış durumdasın. Mesajın baştan aşağı yalan, dolanla dolu. Oyun satış rakamlarını yanlış gösterme gibi bir hareketin dışında bir de utanmadan PS Now ile tüm PS oyunlarının exc özelliğini yitirmiş olması gibi bir yalana dahi başvurmuşsun. Sen ve senin gibiler asla iflah olmaz, ne diyelim, Allah kurtarsın. Forum senden ve senin gibi abuk sabuk şeyler yazan diğer malum iki kişiden usanmış durumda, artık arsızlığı da aştı sizin hareketleriniz, yüzsüzlüğün kösele boyutuna eriştiniz...

RemaG7

7.1.2017 23:39:41

0
Bence bundan sonraki nesil yani ps5 ve Xbox 2(adı değişebilir belli olmuyor Microsoft a) scorpio yada pro gibi ara modelleri bence tepki almamak için çıkmayack bunun yerine artık pc gibi geliştirilebilir yada modüler bir yapıda olacağını düşünmekteyim tabi işlemci falan yine sabit olur ama ekran kartı ve ram takviyesi olabilir. Birçok kişi istemesede bunu konsol mantığına ters desede teknoloji artık farklılaşmaya ve çok hızlı gelişmeye başladı alışmak lazım bence

BSC Misafiri

7.1.2017 20:53:53

0
Ps4 pro baslo baslina bir hata önceden konsolu olmayan alabilir ama ps4 u olupda alanin aklından suphe ederim

zack06

7.1.2017 20:23:10

0
Önce stabil 60 görelim de ondan sonra canavar desin

mamad

7.1.2017 20:01:46

0
Ben de bu reklamlara hastayım. Ne canavarı lan? 470'in bile gerisinde kalan gpu mu güçlüymüş? 2013'ten beri bu gpunun daha güçlülerine sahip pc dünyası. Hayırdır? Şimdi mi gördünüz bu güçte gpuyu? Açın bir de ps4 pro'dan önce çıkan gp102'ye bakın. En azından canavar dediğinize değer.

2K

7.1.2017 19:04:59

+1
Shadow Warrior 2 çok başarılı bir oyun, ilk oyundan daha iyi keyifle oynuyorum. Bu arada PC'de HDR desteği sunarken konsolda sunmayacak olmaları garip olmuş. HDR monitör yok TV'ye bağlayıp anca HDR alıyoruz ki grafik tarzından dolayı gerçekçi bir oyun olmadığından dolayı HDR için o kadar uğraşmıyorum, sadece bakıp 'hee' demek için bağladım bir kere. Konsolda oysa zaten bir sürü HDR TV varken ve bu özelliği Microsoft ile Sony desteklerken sunsalar iyiymiş. PC tarafında da değişik özellikleri destekleyen bir ekip en son Multi-Res Shading özelliğini eklediler. Konsol konusunda yaptıkları açıklamaya gelirsek ben Pro sahibi değilim fakat izlediğim test videolarında öyle aman aman FPS düşüşleri görmedim keşke sabit 60 verebilseydi ama en azından çoğu oyunda sabit 30 yakalıyor. Sadece BF1'de hala 60 veremediğini gördüm. 1080p için grafik güncellemesi gören oyunlarda özellikle Shadow of Mordor'da hiç öyle aman aman geliştirmeler olmamış. 1080p için de alınabilir diyordum ama sırf 1080p de daha iyi fps için alınması mantıklı gibi durmuyor. Tabi hedeflenen 60 olan BF1 gibi oyunlarda stock PS4 30'lara düşerken Pro 40'lara düşüyor. Oyun zevkini etkileyebilir ama 10 fps için ve oyun oynarken fark edilmesi zor olan güncellemeler için Pro almaya gerek yok. Ama 4K mevzusuna gelirsek kendi kullandığı teknik başarılı. Bir şekilde 4K sunuyor ve daha 1 sene önce konsollar 4K oynatacak deseniz gülerdik ama gerçek oldu o yüzden 'canavar' lafını hak etmiyorda değil. Ha tabi bu kadar yazmama gerek yoktu forumda olan Xbox ve PS Ceoları zaten durumu baya tartışmış.

GT_55

7.1.2017 18:42:30

+2
Pro'dan bir sene sonra çıkacak, tamamiyle yeni mimari bir konsolun, bakın daha güçlü olacak, 4k oynatacak denmesi kadar boş bir şey yok. Ne olacaktı yani, daha güçsüz veya denk bir güçte konsol mu çıkacaktı. Ben de derim ki, scorpio çıktıktan 2 sene sonra ps5 gelecek, asıl kral o olacak mı diyelim. Çok boş , salakça bir tartışma. Atı alan üsküdarı geçecek ve sen tam bir sene sonra çıkacak konsol için gerçek 4k deneyimi bende desen ne olacak. Sen 4k sloganı yaparken, sony tarafında kaliteli exclusive yapımlar sloganı yapılınca, oyuncular tarafından hangisi itibar görecek. Forza 5-6-7-8'i 4k native mi, yoksa the last of us 2, god of war gibi exclusiveler mi?

AntiClon

7.1.2017 16:44:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: St Batuhan
quote:

Orjinalden alıntı: AntiClon ps4 de ps4 pro da ps3 ün update edilmiş hali yeni konsol değil yani.. Grafikte bir sıçrama olmadı gözü kör olmayan rahatlıkla anlar.. bir ps1 den ps2 ye bir ps2 den ps3 e geçişi bilen bana katılır.. Ergenler zıplamasın 97 senesinden beri bu işlerin içindeyiz..
Update edilmiş hali deyince de aynı çipsetin revize edilmesi gibi oluyor. Aslında yine yeni nesil ama yeni nesil bu sefer önceki nesiller gibi bir güçle gelmedi çünkü bir şeylerin değişen piyasada kolaylaşması gerekiyordu. Oyun fiyatları yükselişte. Yani aynı fiyatı versek bile eskisinden bazı noktalarda daha azını elde ediyoruz. Bazı firmalar her sene oyun çıkarsa da oyun yapmak yine de meşakatli ve uzun bir süreç. Bir de yepyeni bir mimariye bunu çıkar deselerdi firmalara o zaman sıkıntı daha da büyürdü. PS3 de olan buydu, zaman içinde firmalar da alıştı ve kullananlar gerçekten gücünü gösterdi aletin ama bu zaman içinde oldu. Açıklamalar da var, aleti kullanabilmek için olan kılavuzların japonca olması gibi. Keşfedilmemiş güç durumu önceden oluyordu yepyeni bir şeyler olduğu için ama zaten o gücü keşfetmeye para ödenebiliyordu. Artık o gücü keşfetmeye vakit yok. Ya hazır motorları kullanıp bir şeyler ortaya çıkarılabilir (unity - ue4 - cryengine vb) ya da güçlü bir yapımcıysan kendi motorunu yazarsın ve bunu da oyunlarda iyi bir şekilde kullanırsın ama özel bir gücü var, farklı bir mimari bu dersen iş uzar ve fiyat daha da artar. Farkındaysanız günümüzde görsellik ilerlediği halde insanları kesmiyor ve firmalar fazlası için arayışa giriyor. Fiyatlar da yükseliyor...
ya sende haklısında insan özlüyor be ps2 yi ilk aldığım gün çıldırıcak gibiydim.. insanlarda böyle aynı heyecanı tutkuyu yaratacak bir konsol gelsin 150milyonu geçer satışları..

St Batuhan

7.1.2017 16:19:34

+1
quote:

Orjinalden alıntı: AntiClon ps4 de ps4 pro da ps3 ün update edilmiş hali yeni konsol değil yani.. Grafikte bir sıçrama olmadı gözü kör olmayan rahatlıkla anlar.. bir ps1 den ps2 ye bir ps2 den ps3 e geçişi bilen bana katılır.. Ergenler zıplamasın 97 senesinden beri bu işlerin içindeyiz..
Update edilmiş hali deyince de aynı çipsetin revize edilmesi gibi oluyor. Aslında yine yeni nesil ama yeni nesil bu sefer önceki nesiller gibi bir güçle gelmedi çünkü bir şeylerin değişen piyasada kolaylaşması gerekiyordu. Oyun fiyatları yükselişte. Yani aynı fiyatı versek bile eskisinden bazı noktalarda daha azını elde ediyoruz. Bazı firmalar her sene oyun çıkarsa da oyun yapmak yine de meşakatli ve uzun bir süreç. Bir de yepyeni bir mimariye bunu çıkar deselerdi firmalara o zaman sıkıntı daha da büyürdü. PS3 de olan buydu, zaman içinde firmalar da alıştı ve kullananlar gerçekten gücünü gösterdi aletin ama bu zaman içinde oldu. Açıklamalar da var, aleti kullanabilmek için olan kılavuzların japonca olması gibi. Keşfedilmemiş güç durumu önceden oluyordu yepyeni bir şeyler olduğu için ama zaten o gücü keşfetmeye para ödenebiliyordu. Artık o gücü keşfetmeye vakit yok. Ya hazır motorları kullanıp bir şeyler ortaya çıkarılabilir (unity - ue4 - cryengine vb) ya da güçlü bir yapımcıysan kendi motorunu yazarsın ve bunu da oyunlarda iyi bir şekilde kullanırsın ama özel bir gücü var, farklı bir mimari bu dersen iş uzar ve fiyat daha da artar. Farkındaysanız günümüzde görsellik ilerlediği halde insanları kesmiyor ve firmalar fazlası için arayışa giriyor. Fiyatlar da yükseliyor...

dinazorkulagi

7.1.2017 16:08:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: AlfieLowis Bildigim kadariyla canavar " the beast" bu yil sonu geliyor. Ps3 oyununu 4k oynatan cihaz the beast olamaz. (2017 yili icin konusursam) Ayrica herkes exc de exc demis. Sony de bildigim kadariyla exc oyun kalmadi. Cunku PS now gibi servis ile zaten exc oyunlarini oynayabiliyorsun. :) hala bunlari anlamayan hala red dead redemption gibi bir oyunu oynayamayan PS4 kullanicisi var. Ne geriye uyumluluk ne birseyi var bu sony nin. Hala sizi yolmaya calisiyor ama hala exc diye exc savunuyorsun. Arkadas listeme bakiyorum bi allahin kulu sizin o exc dediginiz oyunlari oynamiyor. Zaten dun haberi vardi 7 milyon mu ne satmis unc4. 54 milyon kullanici varken 7 milyon oyun satisi bence de basarisizlik. Daha once de dedigim gibi isin sonunda Fifa Cod bf GTa oynuyor millet. Bunlar hala kalkmis exc de exc diyor ben bu kafayi anlamiyorum. Hem lagli oynuyor hem de party hatalarindan oradan buradan modemin alt-ust yapisina girip( sanki son kullanici degiliz de Ameleyiz) ayar yapmak zorunda kaliyoruz. Sony Apple in adimlarini izliyor ama Bir apple kullanicisi olarak Sony nin ne fukisima mavi ekrani ne de yazilimi servisleri Apple ile Yarisamadigi gibi MS nin oldukca gerisinde. Hem yazilim hem donanim kalitesi , icinden cikan kulakliktan tutun elite kumandasina kadar MS sony ye sabaha kadar fatality yapar durur. Ama saygi duyarim her Ps kullanicisina yeter ki xbox kullanmasinlar. Elite oyuncular olarak 5 milyon xbox kullanicisi da iyidir 20 milyon da.
Arkadaş anladık ps'yi sevmiyon da neden her ps haberinin altına aynı yorumları yapıyon? Yapma arkadas. Bak geçen haklı olduğun noktalarda hak verdik. Ama d3visator muydu neydi haklı imiş. Her haberde aynı şeyleri yapıyorsun. Oynama olay biter

AntiClon

7.1.2017 15:29:05

0
ps4 de ps4 pro da ps3 ün update edilmiş hali yeni konsol değil yani.. Grafikte bir sıçrama olmadı gözü kör olmayan rahatlıkla anlar.. bir ps1 den ps2 ye bir ps2 den ps3 e geçişi bilen bana katılır.. Ergenler zıplamasın 97 senesinden beri bu işlerin içindeyiz..

Cityzens

7.1.2017 14:28:14

0
Bildigim kadariyla canavar " the beast" bu yil sonu geliyor. Ps3 oyununu 4k oynatan cihaz the beast olamaz. (2017 yili icin konusursam) Ayrica herkes exc de exc demis. Sony de bildigim kadariyla exc oyun kalmadi. Cunku PS now gibi servis ile zaten exc oyunlarini oynayabiliyorsun. :) hala bunlari anlamayan hala red dead redemption gibi bir oyunu oynayamayan PS4 kullanicisi var. Ne geriye uyumluluk ne birseyi var bu sony nin. Hala sizi yolmaya calisiyor ama hala exc diye exc savunuyorsun. Arkadas listeme bakiyorum bi allahin kulu sizin o exc dediginiz oyunlari oynamiyor. Zaten dun haberi vardi 7 milyon mu ne satmis unc4. 54 milyon kullanici varken 7 milyon oyun satisi bence de basarisizlik. Daha once de dedigim gibi isin sonunda Fifa Cod bf GTa oynuyor millet. Bunlar hala kalkmis exc de exc diyor ben bu kafayi anlamiyorum. Hem lagli oynuyor hem de party hatalarindan oradan buradan modemin alt-ust yapisina girip( sanki son kullanici degiliz de Ameleyiz) ayar yapmak zorunda kaliyoruz. Sony Apple in adimlarini izliyor ama Bir apple kullanicisi olarak Sony nin ne fukisima mavi ekrani ne de yazilimi servisleri Apple ile Yarisamadigi gibi MS nin oldukca gerisinde. Hem yazilim hem donanim kalitesi , icinden cikan kulakliktan tutun elite kumandasina kadar MS sony ye sabaha kadar fatality yapar durur. Ama saygi duyarim her Ps kullanicisina yeter ki xbox kullanmasinlar. Elite oyuncular olarak 5 milyon xbox kullanicisi da iyidir 20 milyon da.

Chirrut Imwe

7.1.2017 13:34:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Scorpio bites a pony i tinlamayin cunku forumun en bos beles konusan adami iplemeyin yani
Cok da fifi. Göz yaslari simdiden baslamis

Chirrut Imwe

7.1.2017 13:32:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Yav sen ne kadar boş bir insansın kimsin sen kardeşim maksadın ne. Koskocaman adamsınız sözde yahu. Sabah 8 akşam 5 işine git kardeşim sen meşguliyetin yokmu senn. Efendi ol kalıbının adamı ol biraz trollük yapma. Bir öyle bir böyle yazıyorsun boyuna ne yaptığın belli değil. Sony sizin gibiler yüzünden bunca adama ihanet ediyor. Bir bitmediniz !

weNM

7.1.2017 13:20:29

+1
30FPS ile dünyaları render edersin, 60FPS ile yapacaksın bu işi aslanım.

BSC Misafiri

7.1.2017 13:19:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony "Ayrıca bazı ilginç donanım özellikleri var, ki bu da kaba kuvvete başvurmadan 4K çözünürlük elde etme konusunda yardımcı oluyor." Secret Sauce
Yav sen ne kadar boş bir insansın kimsin sen kardeşim maksadın ne. Koskocaman adamsınız sözde yahu. Sabah 8 akşam 5 işine git kardeşim sen meşguliyetin yokmu senn. Efendi ol kalıbının adamı ol biraz trollük yapma. Bir öyle bir böyle yazıyorsun boyuna ne yaptığın belli değil. Sony sizin gibiler yüzünden bunca adama ihanet ediyor. Bir bitmediniz !

BSC Misafiri

7.1.2017 13:19:43

0
Sadece reklam. Bu muhabbetin sonu yok. Yeni xbox çıkıncada böyle diyecekler, yeni playstation çıkıncada.

HajHaj

7.1.2017 13:19:14

+1
Olsa olsa 30 fps canavarı olur bu çöpten.

powersmachine54

7.1.2017 13:12:54

+1
Konsolun amacı kendine özel exclusive oyunlarıdır. Eger exclusive oyun yoksa o mini PC'den farkı yoktur. Ve Sony exclusive oyunları birçok multiplatform oyunlarindan çok daha kalitelidir. Scorpio da exclusive oyun olmadıktan sonra o konsil değil bir mini PC'den ibarettir. Hem hadi MS 2 tane exclusive oyunu Scorpio'ya duyurdu diyelim ama last of us , God of war gibi kaliteli exclusive oyun olmadıktan Scorpio almanın bir mantığı yok.

rambocuk

7.1.2017 12:38:41

+1
Exc oyun konusunda daha iyisi yok Türkçe desteğide işin kaymağı ama güç olarak normal ps4 den pek bi farkı yok 30 fps oyun olmaz 2017 yılında ayıptır günahtır yazıktır

Chirrut Imwe

7.1.2017 12:18:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Scorpio'da gerçek 4K olacak deniyor ama oyun yok. God of War yok The Last of Us yok. Ve hiç bir zaman olmayacak sedece bunlar değil hiç bir özel oyun olmayacak.Bir iki tane orta düzeyde vardı onlarıda PC'ye getirdiler.Siz Xbox oyuncularına çok değer verdikleri buradan belli oluyor.Bence ne yap biliyormusun Scorpio çıktığında al Tv'ye kur çıkan 4K logosuna uzun uzun bak bakarken de düşün.Ben nerede yanlış yaptım diye.Nasıl oldu da All star bir Troll oldum diye.
Agla agla. Böyle caresizce yazilmis yorumlari görmek oldukca sevindirici

BSC Misafiri

7.1.2017 11:53:10

+1
Hala PS4 Pro'ya ozel oyun cikacak gucunu kullanacak falan diyenler var. Arkadasim PS4 Pro'ya ozel oyun cikmayacak.Cikamazda. PS4 Pro sadece PS4 oyunlarini yama ile daha yuksek detay ve cozunurlukte calistirir. Zaten cikis amaci bu, Sony bunu hep soyledi ve hala Xbox Scorpio cikinca Sony PS4 Pro'ya ozel oyun cikartacak diyosunuz. Sony su an PS5 icin hazirligini yapmis bekliyor. Xbox Scorpio cikti ve fiyat performans olarak pazari PS4 elinden almaya basladi diyelim hemen senesine PS5'i gorucuye cikartir ve piyasaya surer. Zor isler degil konsol yapmak artik cunku PC donanimlari ile ayni cihazlar. Hersey yine Sony'nin elinde. Xbox Scorpio cikisini 499$ civari fiyatla yaparsa zaten Sony fiyat kirar ve yine PS5'i erkenden getirmek yerine daha fazla zaman kazanir cunku insanlarin anlamadigi sey bu konsol pazarinda Sony ile rekabet etmenin inanilmaz zor olmasidir. Bu yuzden farkindamisiniz bilmiyorum Microsoft tarafindan ne Xbox ne Microsoft baskanindan artik konsol piyasasina dahil ne aciklama ne iddalar fazla gelmiyor. Cunku Xbox bir konsol degil artik Windows Platformu ve Windows 10 ile birlikte gelicek Scorpio. Ee sen kalkip o cihaza konsol diyemezsin demiyorda Microsoft birakti demeyi, birkac aptal fanatik ne demis dunya pazarina sahip Microsoft umursamaz. Xbox Scorpio tek modelde olmayacak ayni Steam Machine gibi bircok modeli olucak bak aciklanacak Scorpio cikisina dogru bunlar tek tek kaydedin yazin bir kenara.

BSC Misafiri

7.1.2017 11:52:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony "Ayrıca bazı ilginç donanım özellikleri var, ki bu da kaba kuvvete başvurmadan 4K çözünürlük elde etme konusunda yardımcı oluyor." Secret Sauce
Scorpio'da gerçek 4K olacak deniyor ama oyun yok. God of War yok The Last of Us yok. Ve hiç bir zaman olmayacak sedece bunlar değil hiç bir özel oyun olmayacak.Bir iki tane orta düzeyde vardı onlarıda PC'ye getirdiler.Siz Xbox oyuncularına çok değer verdikleri buradan belli oluyor.Bence ne yap biliyormusun Scorpio çıktığında al Tv'ye kur çıkan 4K logosuna uzun uzun bak bakarken de düşün.Ben nerede yanlış yaptım diye.Nasıl oldu da All star bir Troll oldum diye.

BSC Misafiri

7.1.2017 11:52:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Bu çakma canavar gerçeğini siz daha iyi bilirsiniz
O sözde gerçeğin motorundaki pervaneyide siz iyi bilirsiniz.

BSC Misafiri

7.1.2017 11:52:27

0
Laa ps4 Pronun 1080p 60 fps açaçağı en büyük oyun GTA 5 olacaktır, onada insanlar ps4 te 30fps oynuyor diye ps4 Pro'ya güncelleme gelmedi..Yoksa 60 fps yapsalar bu sefer ps4'tekiler ile birlikte online oynayamayacaklar...Bu nedenden dolayı RDR 2'de ps4 Pro'da 30 fps olacak..Normal PS4, PS4 Pro'yu hep kısıtlayacak işte..Belkide hikaye modunda 60 fps,Online'na girince 30 fps sunabilirler ama sanmıyorum sonuçta PS4 Pro,PS4'ten çokta güçlü bir konsol değil..

BSC Misafiri

7.1.2017 11:51:57

+3
Scorpio bites a pony i tinlamayin cunku forumun en bos beles konusan adami iplemeyin yani

Dark Poison

7.1.2017 11:33:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Celeste O değilde bu nesilde 60 fps ye hasret kalacak öyle gözüküyor, cihazı 60 fps kullanan yapımcı neredeyse yok millet takmış 4k ya. Adam gibi cpu koyup 100 dolar daha fazla satsalardı o zaman komple bir canavar olabilirdi.
Bu konsollar 30 fps belasından asla kurtulamaz.Ne kadar güçlenirse güçlensinler yeni gelecek Tvleri satmak adına itici pazarlama ayağı olarak görüldükleri ve yeni tvlerin çözünürlük oranları katlanarak artacağı için hep 30fpslerde sürünmeye devam ederiz.Konsolların sunduğu çözünürlükler artar fps değerleri değişmez.Zaten tv alan casual kitle bizim gibi 30 vs 60 fps arasındaki farkı kolay kolay anlayamıyor.Tvlerin satılacağı kitlede onlar çoğunluk sonuçta.En azından Nioh'da olduğu gibi kendi istediğimiz fps ve çözünürlükte oyunları oynama seçeneği sunulsa çok güzel olurdu.

Metal-Gear

7.1.2017 08:15:47

+2
Zorlamadan 4K verir tabii ki. Zorlamaya gerek yok, oyun motorunda console command'e r.setRes 4K yazıyorsun ve başka bir şeye gerek yok her şey 4K! O zaman XScorpio'nun zorlayarak 12K zorlamadan 8K'ya çıkması lazım. Oyun yapımcıları da icra ettiği iş bölümünden ötesini pek fazla bilemiyor maalesef, tek bir adamın açıklaması bu yüzden çok saçma olabiliyor. Saygınlığı yüksek, kendini kanıtlamış isimlerden bu tip açıklamalar gelmez. (Remedy gibi, ND gibi firmaların baş tasarımcılarından.) Ya da belki Mario'yu kastetmiştir o zaman haklı tabi.

Kasatka

7.1.2017 07:09:51

0
Ps4 de ki secret sauce xbox one de ki secret FiX menu ( could, esram, direct x 12) nun yanina bile yaklasamaz.

BSC Misafiri

7.1.2017 04:12:38

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony "Ayrıca bazı ilginç donanım özellikleri var, ki bu da kaba kuvvete başvurmadan 4K çözünürlük elde etme konusunda yardımcı oluyor." Secret Sauce
sen değilmisin millete her xbox haberinin altında ps ciler kaynıyor diyen, sen niye her ps haberinin altına damlıyorsun? Bu ne yüzsüzlük böyle?

Celeste

7.1.2017 03:31:02

0
O değilde bu nesilde 60 fps ye hasret kalacak öyle gözüküyor, cihazı 60 fps kullanan yapımcı neredeyse yok millet takmış 4k ya. Adam gibi cpu koyup 100 dolar daha fazla satsalardı o zaman komple bir canavar olabilirdi.

Guest-FD3E26E25

7.1.2017 03:22:37

0
The last of us 2'de Days Gone'da God of War'da hepsi PS4 üzerinden yapılacak çünki Pro'nun geliştirici kiti yok.

Chirrut Imwe

7.1.2017 03:16:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 Adam doğruyu söylemiş,Pro gerçekten de canavar gibi konsol ve ilginç donanım özelliklerinden derken sanırım özelleştirilmiş GPU'nun bazı Vega mimarisinin özellikleri polaris tabanlı mimaride kullanılıyor demek istemiş.Bu yüzden 4k gerçek çözünürlüğe uğraşmak için biraz kolay olduğunu dile getirmiş.Tabi iş başarılı optimizasyon ile bitiyor.Death Strandig native 4k ile üstelik açık dünya oyunu olarak PRO'ya geleceği işin Decima grafik motoru konsol tabanlı olduğu için onu çok iyi optimize ile native 4K 30 fps'de Pro'de çıkacağına inanıyorum.Ve bazıları da saçma sapan yorumlar yaparak yok 1080p 30 fps madem güçlü neden çıkıyor gibi şeyler demişler.Bunu adamlar üstüne basa basa biz oyun geliştiricilerine bıraktık diye söyledik dediler.Oyun yapımcısı PRO'da ister ultra full AA açık grafik detayları 1080p 60 fps ya da 30 fps çıkartır.Daha PRO baz alıınarak geliştirilen tek bir oyun dahi yok.Ancak Death Strandig,Last of us 2,Spiderman,Days Gone gibi exculesive oyunlar çıkınca ancak Pro'nun tam gücünü görebiliriz derece de fark olacaktır.Ve Scorpio çıkınca Sony mecburen biraz geri kalmayalım diye doğru bir stratejik hareket yaparak Pro'nun gerçek gücünü kullanan oyunları yavaş yavaş çıkartmaya başlarlar.Ve Pro'ya çıkan oyunlar standart ps4 üzerinde geliştirilip,Pro'ya yamalanmış oyunlarda grafik farkını çok erkenden görmek ancak hayalcilikten ibaret olur.

Guest-FD3E26E25

7.1.2017 03:15:37

+5
[url=http://hizliresim.com/l3434Q] [/url]

powersmachine54

7.1.2017 02:50:28

0
Adam doğruyu söylemiş,Pro gerçekten de canavar gibi konsol ve ilginç donanım özelliklerinden derken sanırım özelleştirilmiş GPU'nun bazı Vega mimarisinin özellikleri polaris tabanlı mimaride kullanılıyor demek istemiş.Bu yüzden 4k gerçek çözünürlüğe uğraşmak için biraz kolay olduğunu dile getirmiş.Tabi iş başarılı optimizasyon ile bitiyor.Death Strandig native 4k ile üstelik açık dünya oyunu olarak PRO'ya geleceği işin Decima grafik motoru konsol tabanlı olduğu için onu çok iyi optimize ile native 4K 30 fps'de Pro'de çıkacağına inanıyorum.Ve bazıları da saçma sapan yorumlar yaparak yok 1080p 30 fps madem güçlü neden çıkıyor gibi şeyler demişler.Bunu adamlar üstüne basa basa biz oyun geliştiricilerine bıraktık diye söyledik dediler.Oyun yapımcısı PRO'da ister ultra full AA açık grafik detayları 1080p 60 fps ya da 30 fps çıkartır.Daha PRO baz alıınarak geliştirilen tek bir oyun dahi yok.Ancak Death Strandig,Last of us 2,Spiderman,Days Gone gibi exculesive oyunlar çıkınca ancak Pro'nun tam gücünü görebiliriz derece de fark olacaktır.Ve Scorpio çıkınca Sony mecburen biraz geri kalmayalım diye doğru bir stratejik hareket yaparak Pro'nun gerçek gücünü kullanan oyunları yavaş yavaş çıkartmaya başlarlar.Ve Pro'ya çıkan oyunlar standart ps4 üzerinde geliştirilip,Pro'ya yamalanmış oyunlarda grafik farkını çok erkenden görmek ancak hayalcilikten ibaret olur.

chris92

7.1.2017 02:48:12

0
30 fpslik canavar

BSC Misafiri

7.1.2017 02:25:07

+1
Ve bu müthiş canavara hala zar zor 1080p 30 fps oyunlar çıkarılıyor... Ne canavar ama :)

Chirrut Imwe

7.1.2017 02:24:23

+1
"Ayrıca bazı ilginç donanım özellikleri var, ki bu da kaba kuvvete başvurmadan 4K çözünürlük elde etme konusunda yardımcı oluyor." Secret Sauce

BSC Misafiri

7.1.2017 01:39:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon Bu çakma canavar gerçeğini siz daha iyi bilirsiniz
Oyunsuz canavar yerine exclusive oyun dolu çakma canavarı tercih ederim.

BSC Misafiri

7.1.2017 01:39:27

+2
Yav he he..Bunu Naughty dog,Santa monica falan dese birazcık inanırımda,Bunlar hiç konuşmasın yaa..Zaten PS4 Pro her oyunda 1080p 60 fps versin yatsın kalksın dua etsin alanlar..

RemaG7

7.1.2017 01:25:59

0
birazdan Xbox ve pc fanlarından cevaplar gelir muhakkak onlardan yorum gelmeden tarafsız biri olarak farklı bir şey yapıcam ve firmaları eleştiricem.Yok efendim ps gpu canavar yok efendim Xbox şöyle yok efendim pc böyle yorum yapacağınıza önce oyunları adam akıllı yapın ve iyi optimize edin.Sıkıntıların birçoğu yapımcı kaynaklı ve sadece donanımlar hakkında yorum yapıyorlar.ps4 ve pro arasında fark varmı sözde evet ama pro sahibi biri olarak açıkçası ben pek bir şey göremedim the last guardian iki konsoldada 30 fps neden böyle çünkü firmayla ilgili bir durum , aynı şekilde Xbox da canavar gibi çalışan bazı oyunlar varken bazıları ps karşısında düşük çözünürlükte ki gücü var iken yine iş yapımcılarda veya politik rekabet sebeplerinden dolayı , pc de çıkan oyunların çoğunda ilk çıktıklarında 30 fps kilidi vardı çünkü konsol karşısında eşitlik olsun diye bir nevi bunun sebebi kim yine yapımcılar. İster konsol olsun ister pc tartışa durun en iyi hangisi ne gears of war ne the last of us 2 önce oyunu düzgün yapın sizi gidi sizi ( son kısımda başka bir şey yazacktımda neyse :) bu şiirde benden yapımcılara gelsin

Project Scorpio

7.1.2017 01:17:01

+7
Bu çakma canavar gerçeğini siz daha iyi bilirsiniz

Havya Makinesi

7.1.2017 01:16:19

+7
yeter artık. hep aynı laflar. başlarım grafiğine. ben ps1 de oynadığım oyunun zevkini ps4 te alamıyorum. neden ? tek amacınız grafik koyup veled milenyum neslinin gözünü boyamak. oyunlar piksel piksel olsun eski zevki versin. artık oyun oynamayı bıraktım. yeni nesil denen şey çölüğün ta kendisi ve para tuzağı. harcağımız onca zamana yazık. artık arada açarım bomberman, metal slug, street football oynarım ps1 de. pc yede gta 3 yüklerim gta san andreas yüklerim kendi yaptığım modların tadına bakarım.

BSC Misafiri

7.1.2017 01:06:37

0
Canavarı God of War ve the last of us 2 de görecez bakalım onlar için aldım, üzersen üzerim Sony!

Golden Hawk

7.1.2017 01:02:47

+11
Her yeni konsol çıktığında aynı muhabbetler. 2 sene sonrada "vay efendim konsol yetersiz, bizi kısıtlıyor" yaygarası çıkıyor. Rutine bağladı bu olayda iyice.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız